lukas3339 29.08.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam,Mamy w mieszkaniu taka stara kuchnie jeszcze po poprzednim wlascicielu, niestety byla juz raz malowana wczesniej i zastanaiwam sie czy mozna by cos z tymi meblami zrobic zeby to jakos wygladalo ladniej a przy okazji niewielkim kosztem. Bo planujemy przeprowadze do domku w przyszlym roku wiec juz kasy nie chce ladowac w kuchnie ktorej i tak ze soba nie zabiore. Ma ktos pomysl co z takim badziejstwem zrobic? http://img205.imageshack.us/img205/9099/kuchnia003ld5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 31.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Proponuję zrobić nowe fronty, najtańsze będą z płyty wiórowej oklejonej PCV 2mm na brzegach. 3 frony to będzie ok 1 m2 płyty, kolorowa płyta chyba kosztuje w granicach 30 PLN/m2, okleina PCV ok 4 pln za mb. Do tego uchwyty + ewentualnie nowe zawiasy i w 100 PLN się mieścisz. Wzór poniżej (BTW, meble ze zdjęcia kosztowały 1200 PLN z blatem i zlewem ) Pzdr Dawid http://img68.imageshack.us/img68/1469/p1010002modig0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.09.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 meble nie sa tragiczne jesli reszta wyglada podobnie to ja bym nic nie robil ale ty pytasz jak tu je zmienic z tego co widze to reflek swiatla podpowiada mi ze jest polysk na nich a zeby malowac to przydalo by sie je zmatowic ale nie uda ci sie zrobic a raczej zmatowac rowku wiec proponuje papier drobny by nie zrobic rys i zmatowac tylko gladkie powiezchcnie i je pomalowac lub tylko sama ramke a srodek zostawic bialy zmien tez klamki i juz bedzie cos innego a koszt to papier pendzel i klamki sama zdecydujesz jak wielki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 04.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 My kiedyś po zmatowienu frontów (tyle że płaskich powierzchni) okleiliśmy meble tapetą klejoną na kleju do tapet z dodatkiem kleju wiskozowego (do drewna). Efekt generalnie bardzo dobry, tyle że stojące szafki zostały zniszczone przez koty (drapały tapetę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 05.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 zastanawiam sie opoco chcecie wogule je zmieniac jak na tymczasowe to wystarcza a jak juz to jeszcze jedna propozycja pozwol dzieciakom namalowac cos na nich jakie wycinanki czy obrazy zawsze to ich dziela bedziesz miala pod reka niech nawet poodciskaja swoje dlonie i stopy a zapewniam cie ze fronty zostawisz sobie na pamiatke pozdrowienia i czekam na efekt przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Na rok? Zostaw jak jest, daj dzieciom wolną ręke, ewentualnie zmień uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga22 13.07.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam! Trafiłam na tę stronkę czytając informacje o odnawianiu mebli kuchennych, wiem, że od Twojego wpisu minęły 3 lata ale może poradzisz mi czym pomalować meble, mam identyczne jak te Twoim zdjęciu i nie mam nawet pomysły na kolor. Będę wdzięczna za odpowiedz. Mój adres mailowy [email protected] . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts