gregg 21.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam, W celu lepszej dyfuzji budynku do izolacji ścian użyłem wełny zamiast styropianu, obecnie mam wątpliwość jakimi farbami pomalować wnętrze budynku i jakich tynków użyć na zewnątrz aby wykorzystać właściwości wełny / ściana trójwarstwowa z wełną/ czy akrylowych/winylowych lub innych farb ??czy tynków mineralnych czy akrylowych, pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 22.07.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Witam, W celu lepszej dyfuzji budynku do izolacji ścian użyłem wełny zamiast styropianu, obecnie mam wątpliwość jakimi farbami pomalować wnętrze budynku i jakich tynków użyć na zewnątrz aby wykorzystać właściwości wełny / ściana trójwarstwowa z wełną/ czy akrylowych/winylowych lub innych farb ?? czy tynków mineralnych czy akrylowych, pozdr, najlepiej i najekologiczniej uzyj farb krzemianowych/silikatowych zarowno do wnetrz a na elewacje t.krzemianowy/silikatowy lub polikrzemianowy nie uzywaj t.akrylowych - ew. mozesz uzyc t.mineralnych jednak lepsze wlasciwosci posiadaj t.krzemianowe lub polikrzemianowe tzn. sa calkowicie niepalne jak t.mineralny a jednoczesnie sa elastyczne jak t.akrylowy i maja b.duza palete kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts