Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do: dziennika NASZEGO domu

Do_rota

Recommended Posts

• Odpowiedzi 312
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dorotko możesz jeszcze raz dać zdjęcie wanny , nie widzę baterii . Gdzie ją schowałaś 8) . Mam dylemat z własną łazienką . Nie wiem czy odsuwać wannę od ściany i stawiać kolejną ściankę kolankową dla baterii.

Lubię wpadać do twojego dziennika i podelektować się wystrojem. Masz wszystko tak dopieszczone.

• 3 weeks później...
Dorotko! Poradź! Czy możesz mi napisać (jeśli chcesz to na priva), ile zapłaciliście za kominek, ale interesuje mnie tylko robocizna. Mamy podobny projekt. Nie wiemy, czy możemy z naszym panem negocjować cenę czy ją przełknąć? Proszę o szybką odpowiedź. Dzięki, pozdrawiam

No to cena super. Ale warto się też przyjrzeć cenom materiałów, bo u różnych wykonawców różnie kosztują. Nasz kominek wycenialiśmy u kilku wykonawców i różnice były do kilku tysięcy. Nie wiem czy ceny biorą z kapelusza.

Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w wykończeniówce :D

Dzięki, jak sobie rano piję kawkę na tarasie to jeszcze nie mogę uwierzyć , że to już ,ale przed nami jeszcze też wiele do zrobienia.

Wyburz rozwiązania w duży stopniu zależy od funduszy. Zawsze systemem gospodarczym jest taniej, ale dłużej i trzeba się solidnie zaangażować, mieć dużo czasu. Pod klucz drożej, ale szybciej i niewiele Cię obchodzi. Tylko w tedy warto mieć swojego kierownika budowy, który solidnie dewelopera przypilnuje.

Pozdrawiam Dorota.

Dorota... ech...ta poranna kawa na tarasie.... przymykasz oczy.... oblizujesz piankę... raj...otwierasz oczy...raj!!!! Pozdrawiam

Edytko mój raj niestety "odrobinkę" :wink: różni się od twojego.

Jak widzę to jeziorko i zieleń w koło , a u mnie niestety na razie kosmiczne kosmiczne widoki, tam górka, tu dołek....

Ale kawka na tarasie i tak mi smakuje. :D :D

Pozdrowionka z tarasu :D :D