ciaszka 31.05.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Gratuluję:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/fajerwerki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Och jak ja bardzo dziękuje. Nie spodziewam sie tylu wspaniałych slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Sąsiadko - GRATULUJĘ - cieszę się, że daliście radę i powodzenia.....a co Ci się śniło na nowym miejscu ? No i zapomniałam napisać, że cudnie babeczko masz, oj cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 09.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Do_rotko !!!! Cudnie, ślicznie i wogó;e. Gratuluję gustu - podoba mi się strasznie Twój domek. Pozdrowienia z gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ślicznie te schody wyszły Bardzo eleganckie.... Czy możesz napisać dokładniej jaki to kamień? I oczywiście wielkie GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matika 10.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dorotko cudo ten Twój domek, schody wyglądają prześlicznie przy ciemnych drzwiach i podłogach prezentują się wyśmienicie. Prosiłabym o zdjęcia z pozostałych pomieszczeń w szczególności z łazienek i kuchni. Pozdrawiam i jeszcze raz życzę samych przyjemnych chwil w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 10.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aż mi dech zaparło!!!!!PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 10.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Śpieszę z odpowiedzią dla Amtla Kamień na schodach to według tego co pisze na fakturze NAPOLEON DAINO, ale nie mogłam znaleźć tej nazwy w internecie, więc nie wiem czy tak się oryginalnie nazywa. Za wszystkie miłe uwagi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 takie nowoczesne klimaty, no...no...ślicznie wyszło!!!!! A internetu to Ci zazdroszcze, bo ja go nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.06.2008 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dorotko możesz jeszcze raz dać zdjęcie wanny , nie widzę baterii . Gdzie ją schowałaś . Mam dylemat z własną łazienką . Nie wiem czy odsuwać wannę od ściany i stawiać kolejną ściankę kolankową dla baterii. Lubię wpadać do twojego dziennika i podelektować się wystrojem. Masz wszystko tak dopieszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 02.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dorotko! Poradź! Czy możesz mi napisać (jeśli chcesz to na priva), ile zapłaciliście za kominek, ale interesuje mnie tylko robocizna. Mamy podobny projekt. Nie wiemy, czy możemy z naszym panem negocjować cenę czy ją przełknąć? Proszę o szybką odpowiedź. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 02.07.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam serdecznie i pozdrawiam po urlopie , wszystkich którzy tu jeszcze zaglądają. Agola za kominek ( to znaczy robociznę) daliśmy 2 800 zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 02.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzięki Dorotko! Szybko będziemy naszą cenę przełykać, bo umówiliśmy się na 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 03.07.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No to cena super. Ale warto się też przyjrzeć cenom materiałów, bo u różnych wykonawców różnie kosztują. Nasz kominek wycenialiśmy u kilku wykonawców i różnice były do kilku tysięcy. Nie wiem czy ceny biorą z kapelusza. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo321 03.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Piękny domek, mamy pozwolenie na budowę, wszystkie papierki, tylko ekipy brak Co wybrać?? kilka ekip i materiały we własnym zakresie, czy jedna ekipa doprowadza do stanu deweloperskiego, głowa juz boli od rozmyślania i liczenia. Ale Dorotko Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 03.07.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzięki, jak sobie rano piję kawkę na tarasie to jeszcze nie mogę uwierzyć , że to już ,ale przed nami jeszcze też wiele do zrobienia.Wyburz rozwiązania w duży stopniu zależy od funduszy. Zawsze systemem gospodarczym jest taniej, ale dłużej i trzeba się solidnie zaangażować, mieć dużo czasu. Pod klucz drożej, ale szybciej i niewiele Cię obchodzi. Tylko w tedy warto mieć swojego kierownika budowy, który solidnie dewelopera przypilnuje.Pozdrawiam Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.07.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dorota... ech...ta poranna kawa na tarasie.... przymykasz oczy.... oblizujesz piankę... raj...otwierasz oczy...raj!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dawno u Ciebie nie bylam. Ladne schody, piekne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dorotko , jak ja ci zazdroszczę kawusi na własnym tarasie Mam nadzieję ,że też tego wkrótce doświadczę. Mogę prosić o kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 10.07.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dorota... ech...ta poranna kawa na tarasie.... przymykasz oczy.... oblizujesz piankę... raj...otwierasz oczy...raj!!!! Pozdrawiam Edytko mój raj niestety "odrobinkę" różni się od twojego. Jak widzę to jeziorko i zieleń w koło , a u mnie niestety na razie kosmiczne kosmiczne widoki, tam górka, tu dołek.... Ale kawka na tarasie i tak mi smakuje. Pozdrowionka z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts