mikopiko 10.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dorota wypowiadam się u Ciebie pierwszy raz choć podglądałam Twój dziennik i mam pytanie jaki lakier zastosowaliście na parkiecie? mat, półmat czy połysk? i jakiej firmy? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 10.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witaj serdecznie! Lakier jest połysk, ale już wiem, że teraz zrobiła bym półmat . Po prostu byłby praktyczniejszy. Nazwy lakieru niestety nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 10.07.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dorotka tego odkurzacza to Ci zazdroszczę. Ja ostatnio mało co nie zabiłabym się na schodach z moim. Kabel mnie napadł ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witaj serdecznie! Lakier jest połysk, ale już wiem, że teraz zrobiła bym półmat . Po prostu byłby praktyczniejszy. Nazwy lakieru niestety nie pamiętam . wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.07.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Oj Dorotka widziała 2 takie same raje???? Jak Ci sie znudzi Twoj to zapraszam do mojego. Buziaki tez z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 11.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dorotko! A jak Twoje otoczenie? Sadzisz już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hej sąsiadko. Jak miło, że wpadłaś do swoich komentarzy ....wiem.....wiem... ta kawa o poranku w rosie, popołudniowe co nieco - są boskie. Ale zajrzyj czasami i pochwal się kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja również nie planuję telewizora w salonie z tych samych przyczyn. W zupełności cię rozumiem a mam tylko jednego kibica Pozdrawiam , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 01.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dorotko, czekam na kolejne fotki z wyposażonych już wnętrz. I uwagi na temat funkcjonalności domu. Plusy wymieniłaś, czy znalazłaś jakieś minus? Do tej pory czekam na fotki kuchni. Czy mogłabyś wkleić też fotki salonu? Strasznie jestem ciekawa jak finalnie wyszło już z meblami wypoczynkowymi. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 07.10.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witaj Dorotka!Dawno Cię nie było na forum, jestem bardzo ciekawa nowych zdjęć, napisz jak sie mieszka w nowym domku. bardzo Ci zazdroszczę że juz sie cieszysz swoim domkiem, ja pomalutku pcham do przodu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 26.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dorotko, dom wygląda ślicznie. Kolor biały rewelacja!!! Czekam na fotki z wnętrz. Czy mogłabyś wkleić zdjęcia firanek w salonie? Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 15.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Do_rota piękny dom.Jak się Wam mieszka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Najserdeczniejsze życzenia:Cudownych Świąt Bożego NarodzeniaRodzinnego ciepła i wielkiej radości,Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.Świąt dających radość i odpoczynek,oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten,co właśnie mija. Ciaszkahttp://animowane-gify.ceneos.info/pliki/okazje_swieta/boze_narodzenie/1/2007020411581256.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts