EDZIA 25.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Witam! Dziękujemy za błyskawiczna odpowiedz. Bardzo uważnie śledzimy forum dot. APS119. Zbieramy cenne uwagi, sugestie i podpowiedzi dot. budowy naszego wymarzonego domku, a więc również Tobie dziękujemy za wszelkiego rodzaju podpowiedzi i pomysły dotyczące APESKA Jaki macie pomysł na kominek i w jaki sposób macie zamiar rozprowadzać ciepło po całym domku. Pozdrawiamy i czekamy na fotki jak również wszelkiego rodzaju cenne podpowiedzi. Joanna i Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 26.12.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 EDZIA Nie wiem kim jesteś, ale bardzo dziękuję za pilnowanie porządku i przeniesienie zapewne omyłkowo wpisanego postu.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Niezle Wam idzie. Mowilam ze nas przegonicie U nas w pon - murowanie komina i dokonczenie dzialowek na gorze. Wtorek - kanaliza. za 2 tyg wylanie chudziaka i dzialowki na dole. 20.01 - przyjedzie dachowka. Zobaczymy jak sie wyrobia. A jaki styropian kladziecie na sciany?jak gruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 No gratulki sąsiadko U mnie chwilowe zmęczenie materiału. Przed kompem nie siedziałam i nie czytałam już hohoho - powiedziałby Święty Mikołaj Widzę, że z pogody jesteś zadowolona tak jak i ja Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 17.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok!Wasz domek wygląda już imponująco!Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.01.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dziękuję , za życzenia. Pogoda u nas dopisuje więc gonimy te stracone tygodnie.Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 18.01.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dorotko, pytałas w dzienniku o drzwi dwuskrzydłowe. My wybralismy drzwi ze stolarki Mikos - model sebastian - z bocznym i górnym doświetlem. Nie wiem czy dokładnie takie rozumiesz pod pojęciem drzwi dwuskrzydłowych. My chcieliśmy koniecznie doświetla, więc takie wybraliśmy. Zastanawiam się z kolei jakie drzwi wybiersz pomiędzy wiatrołapem a salonem. Może masz już jakiś pomysł, lub któryś z apessowiczów coś by podrzucił. Pozdrawiam serdecznie. U mnie w przyszłym tygodniu tynki wewnetrzne. Nie mogę się już doczekać. Mam też do Ciebie prośbę - czytałam na forum, że masz ciekawą kuchnię. Czy mogłabyś mi także podrzucić fotki?. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 19.01.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witaj Madziu!Też chcę drzwi z doświetleniem więc trafiłaś bo o takie mi chodzi. Co do drzwi między wiatrołapem to właśnie rozważaliśmy rano z mężem. Mi podobają się szersze i częściowo przeszklone, ale jeszcze nie wiem na czym stanie. zdjęcia kuchni prześlę ci na prywatną wiadomość.Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 19.01.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Magda, czy mogłabyś podać mi cenę drzwi?Właśnie miałam czas wejść na stronę " Mikosu" i drzwi bardzo mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 szok, ale macie tempo Dach śliczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Super domek. Zapowiada się wyśmienicie. Uwielbiam taki styl - jest zdecydowanie zawsze modny. Życzę wytrwałosci i powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjokf 22.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj Dorota! Super tempo prac. Przyglądamy się z żoną Twojej budowie i widzimy na fotce okno w lukarnie zrobione teraz super, tak jak powinno być !!! Widzieliśmy okna w lukarnach zbyt nisko obsadzone i z dużym parapetem i nie wyglądało to dobrze. Czy faktycznie tak jest w projekcie, że okna są zbyt nisko obsadzone? Dorota - napisz co trzeba zrobić z lukarnami żeby wyglądały tak jak u Ciebie. Zyczymy Tobie sprzyjajacej pogody. Czekamy na kolejne fotki, dużo fotek , ze szczegółami na co zwrócić uwagę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.01.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 co tak zamilkłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 30.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dorotka Po prostu ślicznie ślicznie ślicznie Bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 2 godziny czekania i nic - milczy dalej ............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 milczy dalej - ale tylko u siebie Dorotko - drzwi ładne, nawet bardzo...zerknij jeszcze do Art-tomu i Stolpawu. Biały montaż ? - nie robi tego "hydraulik" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.02.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Już nie milczę (komputer nie poinformował mnie, o wpisach) Oczywiście, że sie rozpędziłam. Hydraulik ma robić biały montaż Decyzja z drzwiami zapadła, chcemy od tego samego producenta co robił nam okna. Między innymi zależy mi na tym samym kolorze, a jakość mi odpowiada. Jaki robicie parapety wewnątrz? Nie mogę się zdecydować. Pozdrawiam, i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No wreszcie Na razie wybór padł na parapety drewniane Urzędowskiego , bo ich orzech jest identyczny jak orzech Oknoplastu. No chyba, że trafię w totka to dam cieniowny nie równo obrobiony marmur- kolor oliwkowo-brązowy.... są obecnie płytki marmurowe w OBI w takim kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 01.02.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Mi bardziej podobają się drewniane od granitowych, Milewski ma nam wycenić. Mąż boi się, że drewniane są mniej trwałe ( zna moje kiepskie zacięcie do kwiatów - albo przesuszę albo zaleję ), no i nie wie jak te drewniane to zniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 01.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Do_rotko My też chhyba zdecydujemy sie na granitowe. Przetrzymią nas. Przy dzieciach wiesz jak jest nie tylko noże, nożyczki w rękach ale tak jak wspomniałaś woda z kwiatów Też mam ten problem . Choć drewniane sa takie ciepłe i przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts