dar.al 06.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 A my już mamy wszystkie "warunki". Mamy zakupiony projekt (dopiero - choć wybrany był dużo dużo wcześniej). Teraz adaptacja, czyli to, co tak naprawdę chcemy, no i przyjdzie czas na własny dziennik Czy ktoś z was posiada zlewozmywak z "młynkiem" czyli rozdrabniaczem mielącym różne drobne resztki? albo ma wiadomości na ten temat - gdzie to kupić i czemu tak drogo? Pozdrawiam, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.03.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witaj Aldonko, świetnie, że ruszacie z budową.Do dziś pamiętam naszą radość, gdy przysłali nam projekt. Nie mogłam doczekać się naszej dziury w ziemi .Co do młynka, to go nie mam ,ale miałam możliwość korzystać z niego przez jakiś czas, jest to super urządzenie. Widziałam go w katalogach razem ze zlewami, ale nie przyjrzałam się cenom. Naprawdę przerażają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 06.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No właśnie nie wiem , ale ile by nie kosztował - chcę go mieć W wersji, którą znam miał podłączoną gorącą, prawie wrzącą wodę do spłukiwania. Była tak gorąca, że mozna było zaparzyć herbatę. Katalogi jakich firm mają takie coś w ofercie? Czy decydujecie się na odkurzacz centralny? Naprawdę warto. Pralnia zostaje na dole? Pozdr, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.03.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Pralnia zostaje na dole. Mam tylko gazówkę więc się chyba zmieszczę z pralką i sznurkami . Na odkurzacz centralny namówił mnie instalator. No i chyba będę zadowolona. Jednostkę centralną umieścił w garażu na ścianie od ogrodu. Zaraz poszperam za tym młynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 http://www.agd-rtv.net/product_info.php?products_id=11316&gclid=CLi6ztqd-ZECFQyhQwod62Hawg http://www.robin.com.pl/sklep/mlynek-do-odpadkow Znalazłam tylko takie. Rozrzut w cenie jest duży i nie znalazłam takiego z gorącą wodą, jak znajdziesz daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 szperaj, szperaj - ja działałam wczoraj projekt kuchni super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 O sąsiadka, jak miło I jak coś wyszperałaś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 06.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzięki, już "idę" oglądać. Na ra!Aha, a jakiś link do strony z projektami kuchni?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 O sąsiadka, jak miło I jak coś wyszperałaś ciekawego? zlewy i młynki oglądałam, zobaczyłam ceny, zrobiło mi się słabo i poszłam spać. Ale mniej więcej zlew wiem jaki będzie... Tą kuchnię to na 100 % już kupujesz ? Tu byłam : http://www.zlewozmywak.pl http://www.romexim.pl http://www.meblenajtaniej.pl/kuchenne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 07.03.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kuchnię na 100%, już dałam zaliczkę, montaż koniec kwietnia, początek maja.Zlewu jeszcze nie wybrałam. Myślałam nad narożnym z Franka, ale trochę mnie odstrasza cena. Tak w ogóle zastanawiałam się nad zlewem w kolorze czarnym i płytą gazową na czarnym szkle, ale nie wiem jakie to będzie w utrzymaniu czystości. Słyszałaś może jakieś opinie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 o zlewie nic ( nie wiem jak będzie wyglądał po wyszorowaniu garnków proszkiem ajax ..... nawet jak porządnie spłuczesz to osad i tak może zostać .... no sama nie wiem....) a płytę taką mam z mastercooka z pokrętłami przy kuchence ( kuchenka pod spodem)- czyszczę płynem do naczyń a potem płynem do szyb - jak się gotuje wszystko na niej widać i o ile płytę w czystości można utrzymać to te elementy pod palnikami już ciężko Ja pojadę jeszcze do Wrocławia obejrzeć kuchnie z drewpolu - Buk AA zielona bardzo mi się podoba - ciekawe czy po usłyszeniu ceny będą musieli mnie reanimować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Masz sporą kuchnię, jakoś niezbyt dużo Ci wyszło. Czytałaś u mnie ceny ? Poczytaj w dzienniku. Za ten zestawik co go sobie wyrysowałam ołówkiem - ponad 16 tys. dla Imperora. Jak na razie w salonie - to jedne z najdrożej wycenionych mebli - wysyłkowo można kupić za 8 - wysłałam do nich zapytanie co z listwami i innymi dodatkami -czekam. W Segmarze byłam, ale gość był zajęty. Może faktycznie warto podjechać do innego sklepu i zrobić wycenę na ten sam zestaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 07.03.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Właśnie rozpisałm się do Ciebie na PRIV i wszystko mi uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 nie mam ikonki przytulaczka pocieszaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.03.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 nikt tu nie zagląda ja zaglądam - tylko nienadążam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.03.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No to miło, już myślałam , że ja tu sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 11.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja też, ja też zaglądam! Dorotko, stryszek juz macie, prawda? Jaki duży/mały wyszedł? Walizki, bombki zmieszczą się? Ciuchy zimowe w lecie i na odwrót w zimie? Jaka jest tam wysokość? Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.03.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam, witam Stryszek to właściciel strych. Spokojnie zmieścimy sezonowe rzeczy. Jak zamontują schody to cyknę fotki. Jak tam papierki i zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 11.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No właśnie - adaptacja projektu. Zacżął się problem, bo pan, który miał to zrobić tudzież być kierownikiem budowy - jest nieosiągalny. Podobno chwilowo. Mamy więc spowolnienie. Dzieki za linki do kuchni. .Są całkiem podobne do mojej obecnej, te z BRW. Ja lubię klasykę. Ale widziałam ostatnio meble kuchenne z ratanowymi frontami i bardzo mi sie to podobało. Mam jeszcze trochę czasu. Na razie ta adaptacja spędza mi sen z powiek. I zastanawiam się, jak pozbyć się "zakrętu" na schodach... pozdr, Aldona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts