Lunetka 30.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 My budujemy się w gm. raszyn - Dawidy Bankowe. Nie mogę podpasować tej okolicy do żadnej z istniejących grup, więc proponuję nową dla RASZYNIAKÓW. Zapraszam sąsiadów Czy znajdzie się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kxxx9 12.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 No to jest nas więcej (chociaż odpowiedź z lekkim poślizgiem). Ciekawe jak daleko od kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 13.01.2008 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 My ze spółdzielnią rolniczą przez płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kxxx9 13.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 to trochę dalej - który skład polecasz w okolicy - jestem na etapie wyboru takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 13.01.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 my też jeszcze nie wybralismy, na razie bylismy tylko w psb w piasecznie i tam na 90% tam bedziemy zamawiac, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon_3 16.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Może po 2 latach warto odświeżyć GRUPĘ RASZYŃSKĄ i OKOLIC Od 2 lat buduję dom w Raszynie. Zapewne wielu z Was, którzy jadą w stronę Wawy i zjeżdżają z al. Krakowskiej robiąc skrót przez Raszyn przejeżdżają koło mojego budowanego domu . Jeśli budujecie się w okolicy dajcie znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts