chrisek 30.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzień dobry wszystkim, Mój pierwszy post na tym forum więc się z wszystkimi przywitam. Witajcie!. Niedawno kupilismy z żoną działke pod lasem koło Torunia. Za rok mniej więcej planujemy się budować. Do tego czasu i potem pewnie też, bedę pilnym czytaczem ( i pisaczem również) tego przezacnego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No witamy. Tradycją forum jest wklejenie fotki ... małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisek 30.08.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tradycją forum jest wklejenie fotki ... małżonki Oooooo. Hmmm. Bez zgody małżonki to byłoby przestępstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 01.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 chrisek, witaj na forum, zaglądaj tu częściej. No masz teraz czas na papierologię i wybranie projektu, kierownika budowy, czy ekipy, ale rok to chyba powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 I jak już jesteś w Toruniu to pozdrów od nas OR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witaj. Mam nadzieje,ze nie bedziesz sasiadem OR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisek 03.09.2007 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Mam nadzieje,ze nie bedziesz sasiadem OR Aż mi ciarki przeszły po plecach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A my sie uspokoilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Chrisek, a gdzie macie działeczkę? Zajrzyj do grupy toruńskiej w grupach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 13.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam Wszystkich Wczoraj znalazlam to forum-to skarbnica wiedzy dla takich niedoswiadczonych przyszlych inwestorow jak ja.Dzialeczka zakupiona tydzien temu-po bardzo dlugich(ponad pol roku)intensywnych poszukiwaniach.Ciezko bylo sie zdecydowac szukajac dzialki ktora jest najlepsza(biorac pod uwage polozenie,wielkosc i przedewszystkim cene)A ceny u Nas w regionie kolosalne Ciagle sie martwie czy ja dam rade z budowa domu(jestem samotnie wychowujaca mama)a wiec brak jakiej kolwiek pomocy ze strony meza,taty,tescia,wujka i itp.....Wszystko bedzie na mojej glowie....a do tego jeszcze chcialabym zbudowac tanio bo nie jestem z tych zamoznych....Bede sledzic teraz wasze postepy w budowie i juz pomalutku sie doswiadczac bo wiedza jest mi potrzebna o budowie... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.09.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witamy,witamy. Na naszym forum bardzo preznie dzialaja kobiety,nawet maja swoje miejsce http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=58716&highlight= co nie znaczy ze tylko tam sa one wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts