minias 30.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam,tak jak w temacie...może ktoś z Was kupował kiedyś i wie jak one się sprawują? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 04.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 mam taki piec 5 lat i jestem bardzo zadowoony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minias 05.05.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 juz kupiłem dawno...ale dzięki po pierwszym sezonie jestem b.zadowolony. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam, tak jak w temacie...może ktoś z Was kupował kiedyś i wie jak one się sprawują? pozdrawiam W Pleszewie jest więcej niż jeden producent kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minias 05.05.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam, tak jak w temacie...może ktoś z Was kupował kiedyś i wie jak one się sprawują? pozdrawiam W Pleszewie jest więcej niż jeden producent kotłów. zgadza się, ale jakościowo podobno wszystkie identyczne...ja kupiłem "Biadały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orelek 06.05.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 hejja też mam kocioł biadały rok czasu, sprawdza się super.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 04.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja bym polecił jednak ATMOS'a, pod warunkiem oczywiście, że nauczysz się w nim palić. jest wazna reguła: drzewo musi być odpowiednio wysuszone. ale za to popiołu wyrzucisz garsteczkę a ciepło, że fiu-fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts