chrisek 04.09.2007 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A gdzie się budujesz? Obory. ( Blisko Was ). Nazwa mało przyjemna ale coż...okolica bardzo przyjemna i to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Uwielbiam Obory. Śliczne miejsce. W którym miejscu? Jeden z tych trzech domów po lewej stronie od głównej "ulicy"? A ile tam jest grzybków w lesie...hmm...mam już zaprawionych 16 słoików i 5 sznurków do suszenia. No i jadąc do siebie przejażdżasz koło nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisek 04.09.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Uwielbiam Obory. Śliczne miejsce. W którym miejscu? Jeden z tych trzech domów po lewej stronie od głównej "ulicy"? Nie. To tam ciut dalej. Pod lasem. Nie wiem jak to opisać. No i jadąc do siebie przejażdżasz koło nas Tak, już chyba wiem który to Wasz dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Czerwony porotherm? Za sołtysem? Mój to taki parterowy po lewej stronie przed zakrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisek 04.09.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Czerwony porotherm? Nie , nie, My dopiero dzialke kupilismy. Budowac sie zaczniemy za rok, moze dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 aaaaa...myślałam, że już budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts