I.W. 30.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 WitamPodczas cięcia łat na dachu gdzieniegdzie na folię paropszepuszczalną z łańcucha piły spalinowej pokapał olej. Czy od razu podklejać membranę od spodu w tych miejscach (przed ociepleniem) bo ją szlag trafi czy olej nie zaszkodzi jej za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 30.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 folia jest z poliolefin, olej nie powinien jej zaszkodzić, można umyc czystą benzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 30.08.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Właśnie dostałem podobną odpowiedź od technologa z Marmy (i jestem mile zaskoczony że ktoś na maila odpisał). Z założenia cos takiego zdarza się na dachach podczas montażu i folia jest na to niewrażliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 30.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja mam tak pochlapane od kilku lat i nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 31.08.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja mam tak pochlapane od kilku lat i nic sie nie dzieje. Takie plamy były powodem moich niepotrzebnych obaw, że dach mi przecieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja mam tak pochlapane od kilku lat i nic sie nie dzieje. Takie plamy były powodem moich niepotrzebnych obaw, że dach mi przecieka... Dokładnie - też się tego przestraszyłem. Ale przez niecały rok nic się nie stało - plamy są jak były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.08.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Laty nie powinny być cięte piłą łańcuchową ale to już kultura wykonania dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 31.08.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Laty nie powinny być cięte piłą łańcuchową ale to już kultura wykonania dachu. Pozdrawiam. Może budowali Górale Oni bez piły lańcuchowej nie dotkną sie do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts