jarekp 21.07.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Mam zaplanowane ogrzewanie nadmuchowe, więc muszę zakupić pojemnościowy podgrzewacz wody. Czy możecie jakiś polecić. Dotychczas znalazłem takie w ofercie firm Junkers, Ariston i Richmond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 21.07.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ja od niedawna uzywam gazowego Aristona o poj 195 litrow i poki co nie mam zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 22.07.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Mam podobny problem. Ogrzewanie nadmuchowe. Na razie wstepnie zdecudowalem sie na Richmonda PL50-6, ale jeszcze decyzja jest niekoniecznie ostateczna. Pytalem na rofum o ten podgrzewacz, ale zadnego odzewu nie bylo. Zdaje sie, ze temat podgrzewaczy pojemnosciowych nie jest zbyt powszechny Chetnie posluchalbym wszelkich za i przeciw poszczegolnych podgrzewaczy, szczegolnie od ich uzytkownikow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWS 24.12.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Ja od niedawna uzywam gazowego Aristona o poj 195 litrow i poki co nie mam zastrzezen. Pół roku minęło od Twego postu - dalej polecasz Aristona? Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 24.12.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Pół roku minęło od Twego postu - dalej polecasz Aristona? Wiktor Nadal nie mam zastrzezen. Nie musialem poki co nawet zagladac do podgrzewacza- raz wlaczony dziala sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość b -Łódź 10.01.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Mam dwa richmondy jeden zwykły drugi dużej mocy każdy po 195 litrów.Chodzą dwa lata bardzo intensywnie ok 100 m3 miesięcznie.Jestem z nich zadowolony.Jak będziesz kupować to odżałuj 500 PLN i weź dużej mocy.Polecam gorąco Richmondy są tańsze od aristona a równie niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts