agusiak 30.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Pilnie poszukuje ekipy do budowy stanu surowego otwartego - okolice Krakowa - Łazy.Bardzo prosze o namiary na solidne ekipy - jestem w trakcie rozmow z kilkoma, ale chcialabym jeszcze z kims porozmawiac.....Z góry bardzo dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.10.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Pilnie poszukuje ekipy do budowy stanu surowego otwartego - okolice Krakowa - Łazy. Bardzo prosze o namiary na solidne ekipy - jestem w trakcie rozmow z kilkoma, ale chcialabym jeszcze z kims porozmawiac..... Z góry bardzo dziękuję, o które Łazy chodzi? czy te koło jerzmanowic? solidnej ekipy nie mam... ale moze przeglądałąś już ten wątek - to ci może pomóc: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-180.htm?highlight=małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts