alileu 30.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam!!!Prosilbym o jakas pomoc rady czy cokolwiek na taki temac...Jestem w trakcie remontu łazienki i troszke sie wyglupilem :/ bo okazalo sie ze kabina prysznicowa bedzie konczyla sie 10 cm pod sufitem...obawiam sie teraz ze bede mial problem z parowaniem wody podczas kapieli :/ Pewnie bedzie mi sie skraplala woda na suficie przez co moge miec problem w tym miejscu z wilgocia i co gorsza z jakims grzybem....czy jest jakies wyjscie zeby bylo ok??Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adozet 31.08.2007 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 jak nie zaoszczędzisz na dobrej wentylacji o odpowiedniej farbie to nie bedziesz miał problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alileu 31.08.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 a dobra wentylacja o odpowiedniej farbie to koszt??BO ja tu widze bardzo zroznicowane ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 31.08.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam. Ja mam lazienke na poddaszu w lazience kabine prysznicowa jest w rogu i sufit zaczyna sie tez gdzies tak 10 cm nad kabina. Wlasnie jestem w trakcie robienia wetylacji. Jak do tad jak biore prysznic nie zauwazylem by cos sie skraplalo na suficie. a jeszcze nie jest pomalowane. Mysle ze wszystko bedzie oka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alileu 31.08.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 o to moze nie bedzie tak zle ale juz za wczasu sie martwie...u mnie w trakcie remontu i dopiero gdzies pod koniec nastepnego tygodnia wezme pierwszy prysznic hahaha troche sie ta mala odlegloscia do sufitu martwie :/ no ale zobaczymy pozniej jak cos to trzeba bedzie pomyslec o dobrej wentylacji tylko to znowu pewnie spore koszta :/ Dzieki za zainteresowanie problemem i odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 31.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 U mnie w łazienkach na poddaszu jest podobnie. Może trochę więcej niż 10 cm, ale też mało. Sufit mam pomalowany folią w płynie, tak jak ściany w kabinie prysznicowej. Na to farba lateksowa. W łazienkach są wentylatorki. Jeszcze nie używam, ale z doświadczeń znajomych wiem, że się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 01.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Najważninejsze, żeby sufit w tym miejscu był ciepły, (dobrze zaizolowany)wtedy nie będzie wykraplania. Jeśli tak nie jest, to rzeczywiście potrzebne są folie, specjalne farby itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 01.09.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam ponownie. Dzisiaj jak bralem prysznic to zwrocilem wieksza uwage na moj nie pomalowany sufit nad kabina i nawet nie mam 10 cm od kabinu w zasadzie jego poczatek w naj wezszym miejscu ma jakies 3 cm a wyzej jakies 60 cm moze wiecej. Ale wetylacja juz jest i dziala. I tak dla swietego spokoju zaciagne gumom kawalek tego sufity,a tak na wszelkiego grzyba:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts