Yazgool 31.08.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, chcę postawić mały budynek gospodarczy na swojej działce. Dowiedziałem się, że na budynki gospodarcze nie trzeba zezwolenia o ile spełnia jakieś warunki. I tu pojawia sie moje pytanie: Jakie warunki? Wiem ze ograniczona jest wielkośc takiego budynku, ale jedni piszą 25m2 a inni 35m2 i wysokość raz 4,8m a raz 3,6m. No i jeszcze co trzeba zrobić żeby postawić taki budynek. Jaki projekt jet potrzebny? Jakie dokumenty? I w ogóle jakie formalności i gdzie je załatwiać? Przyznam szczerze że budowa to dla mnie nowość i jeśli bylibyście tak mili to napiszcie mi co tylko wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yazgool 02.09.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Czyżby nikt nie wiedział?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 02.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 http://www.abc.com.pl/serwis/du/2006/1118.htm poczytaj (nie przejmuj się, że tekst nieaktualny, nie znalazłem jednolitego, ale nie było zmian w obszarach, które Cię interesują). art. 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts