skorpionek1975 01.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, Witam, w ostatnią niedzielę, byłam u rodziny w Piotrowicach, jest to mała wioska niedaleko Sandomierza, widziałam tam błąkającą się wychudzoną wilkowatą sunię.Suczka ta z nadzieją w oczach podchodzi do każdego szukajac swojego pana. Jest tam już kilka tygodni, więc jest wygłodzona, zmęczona i potrzebuje ciepłego miejsca na nadchodzące zimne wieczory,a miejscowi raczej nie garną się aby ją przygarnąć,niestety moja rodzina też nie jest zwolennikiem psów ale i tak jestem im wdzięczna że chcą mi przekazywać informacje co się z psiną dzieje.Jeżeli jest ktoś z okolic Sandomierza lub Zawichostui ma pomysł jak jej pomóc, byłabym bardzo wdzięczna, ponieważ ja osobiście nie wiele mogę zdziałać byłam tam w gościnę tylko jeden dzień.Niestety ja nie mam już z tym psem kontaktu ponieważ mieszkam 200kmale informacji o nim zasięgam u mojej rodziny.Myślę ciągle o tym psie i bardzo chciałabym jej pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A czy nie mozesz wziac jej do siebie, nawet tymczasowo i zaczac szukac jej domku? a moze sprobuj wejsc na dogomanie, moze ktos z dogomaniakow mieszka niedaleko tej miejscowosci i moze pomoc? nie zostawiaj jej tak samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 10.09.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Sunia ma już założony wątek na Dogomanii, Ja niestety ze swojej strony mogę tylko pomóc jej za pośrednictwem internetu, mieszkam 200 km od Sandomierza i nie mam nawet warunków na trzymanie pieska.Plus dwa koty a to już jest największy problem. Mam nadzieję ze znajdzie sie dla niej wkrótce kochający dom, i wierzę że osoby mieszkające w okolicy Sandomierza pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 13.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a mozesz wkleic link? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a mozesz wkleic link? dzieki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts