Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak jej pomóc?????????

Recommended Posts

Witam,

Witam, w ostatnią niedzielę, byłam u rodziny w Piotrowicach, jest to mała wioska niedaleko Sandomierza, widziałam tam błąkającą się wychudzoną wilkowatą sunię.

Suczka ta z nadzieją w oczach podchodzi do każdego szukajac swojego pana.

Jest tam już kilka tygodni, więc jest wygłodzona, zmęczona i potrzebuje ciepłego miejsca na nadchodzące zimne wieczory,a miejscowi raczej nie garną się aby ją przygarnąć,niestety moja rodzina też nie jest zwolennikiem psów ale i tak jestem im wdzięczna że chcą mi przekazywać informacje co się z psiną dzieje.

Jeżeli jest ktoś z okolic Sandomierza lub Zawichostu

i ma pomysł jak jej pomóc, byłabym bardzo wdzięczna, ponieważ ja osobiście nie wiele mogę zdziałać byłam tam w gościnę tylko jeden dzień.

Niestety ja nie mam już z tym psem kontaktu ponieważ mieszkam 200km

ale informacji o nim zasięgam u mojej rodziny.Myślę ciągle o tym psie i bardzo chciałabym jej pomóc

• 2 weeks później...

Sunia ma już założony wątek na Dogomanii,

Ja niestety ze swojej strony mogę tylko pomóc jej za pośrednictwem internetu, mieszkam 200 km od Sandomierza i nie mam nawet warunków na trzymanie pieska.Plus dwa koty a to już jest największy problem.

Mam nadzieję ze znajdzie sie dla niej wkrótce kochający dom, i wierzę że osoby mieszkające w okolicy Sandomierza pomogą.