Ania i Heniu 01.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czy mógłby ktoś z Was dać mi instrukcję na różne dziwadła na suficie? Bardzo podobają mi się halogeny w podwieszanych sufitach, jak również ciekawy wygląd tych sufitów, ale kompletnie nie mam pojęcia jak i z czego coś takiego się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 03.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cała zabawa tkwi w rusztowaniu. Wpierw trzeba sobie to rozrysować a potem zabawa z rusztowaniem. Polecam poznać całą gamę profili i co do czego. Wbrew pozorom takie wygibasy nie są łatwe. Jeśli robiliście już ścianki działowe to sobie poradzicie. Jeśli nie to polecam od nich zacząć.Nie da sie tego opisać w 3 zdaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts