Krzysztofik 06.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ........... Natomiast zdecydowana większość pary wodnej przechodząca przez wełnę mineralną wykropli się w niej i zamarznie w okolicy tzw. Punktu Rosy. Pozdrawiam. Wystarczy pilnować tego 1 cm. Ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 07.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ludzie jeżeli kładziemu wełne miedzy krokwie 15 cm wełne 15 to kto wie jak utrzymać szczelinę 1 cm lub nawet dwa bzdura. trzeba uważać aby niedociskać wełny do foli i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 07.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A ja słyszałam, że znajomy dał między krokwie styropian! Termoorganika wymyśliła taki super patent nazywa się to SUPERPODDASZE (czy jakoś tak) - płyty mają specjalne nacięcia i montuje się je super łatwo i bez skutków ubocznych (np.pylenie). Macie jakieś doświadczenia z takim produktem? pojedz do domu ktoregos z glownych wspol-udzilowcow termorganiki i zapytaj czy maja SWÓJ dach ocieplony welna czy stryropianem, swoim ktory maja za darmo dla siebie!! ) oj ludzie, ludzie Zapewne jest tak jak mówisz. Kiedyś z ciekawości mój mąż wykonał telefon do przedstawiciele tej firmy z pytaniem o styropian superpoddasze i najpierw nastąpiła długa cisza, a potem padło stwierdzenie, że na poddasze lepsza jest wełna, bo np. tłumi hałas, a styropian nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapri 13.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 wg nich jest OK na poddasze. Sama juz nie wiem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts