Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jednakowe płytki na cały parter

arkadius

Recommended Posts

Podoba mi sie.. myślę tylko teraz nad listwami, czy dac cokolik z płytek czy raczej z drewna w kolorze takim jak drzwi, co myślicie?

ladnie :)

ja daje cokolik z drewna w kolorze drzwi - bedzie super! ;)

ooo to jeszcze jedno pytanie: ile ten cokolik powinien mieć, bo stolarz mówi że ma materiał tylko na 4,5cm listwy a cokoliki z płytke mają przecietnie 7cm czy 4,5 drewniane cokoły będa ok?

Podoba mi sie.. myślę tylko teraz nad listwami, czy dac cokolik z płytek czy raczej z drewna w kolorze takim jak drzwi, co myślicie?

ladnie :)

ja daje cokolik z drewna w kolorze drzwi - bedzie super! ;)

ooo to jeszcze jedno pytanie: ile ten cokolik powinien mieć, bo stolarz mówi że ma materiał tylko na 4,5cm listwy a cokoliki z płytke mają przecietnie 7cm czy 4,5 drewniane cokoły będa ok?

kurde o tym jeszcze nie pomyslalam :evil:

ja mam dopiero plany jeszcze nie sprecyzowane na 100% :oops:

chcialabym uzyskac taki efekt (mniej-wiecej ;) )

http://img201.imageshack.us/img201/8894/pfp8bgtvpvbmxhw5mxrp5.jpg

jaka to moze byc wysokosc?

hmmm 7 cm to raczej nie jest 8)

czy ma ktoś z Was na całym parterze na podłodze takie same płytki?Mam na myśli korytarz,kuchnie,salon.Moze jakieś fotki jak to wygląda.Z góry dziekuje za odpowiedzi.

My mamy takie same płytki - gres chiński - na całym dole oprócz sypialni i łazienki

mozesz mi napisac jakiej firmy masz te płytki i ile zł m2?

Mi się marzy jasny gres polerowany w sieni, holu i kuchni, salon parkiet merbau. Hol, salon i kuchnia są połączone i ten gres miałby stanowić o spójności tych pomieszczeń -tylko czy jasny gres w kuchni to dobry pomysł?? Boję się że widać każdy okruszek a nie daj boże jakieś tłuste plamy! A Wy? nie boicie się jasnego gresu w kuchni? :roll: