Bha 03.09.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Podoba mi sie.. myślę tylko teraz nad listwami, czy dac cokolik z płytek czy raczej z drewna w kolorze takim jak drzwi, co myślicie? ladnie ja daje cokolik z drewna w kolorze drzwi - bedzie super! ooo to jeszcze jedno pytanie: ile ten cokolik powinien mieć, bo stolarz mówi że ma materiał tylko na 4,5cm listwy a cokoliki z płytke mają przecietnie 7cm czy 4,5 drewniane cokoły będa ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Podoba mi sie.. myślę tylko teraz nad listwami, czy dac cokolik z płytek czy raczej z drewna w kolorze takim jak drzwi, co myślicie? ladnie ja daje cokolik z drewna w kolorze drzwi - bedzie super! ooo to jeszcze jedno pytanie: ile ten cokolik powinien mieć, bo stolarz mówi że ma materiał tylko na 4,5cm listwy a cokoliki z płytke mają przecietnie 7cm czy 4,5 drewniane cokoły będa ok? kurde o tym jeszcze nie pomyslalam ja mam dopiero plany jeszcze nie sprecyzowane na 100% chcialabym uzyskac taki efekt (mniej-wiecej ) http://img201.imageshack.us/img201/8894/pfp8bgtvpvbmxhw5mxrp5.jpg jaka to moze byc wysokosc? hmmm 7 cm to raczej nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 03.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie też w planach jest listwa w kolorze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie też w planach jest listwa w kolorze drzwi a jaka przewidujesz wysokosc tej listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 03.09.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 czy ma ktoś z Was na całym parterze na podłodze takie same płytki?Mam na myśli korytarz,kuchnie,salon.Moze jakieś fotki jak to wygląda.Z góry dziekuje za odpowiedzi. My mamy takie same płytki - gres chiński - na całym dole oprócz sypialni i łazienki mozesz mi napisac jakiej firmy masz te płytki i ile zł m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 04.09.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mozesz mi napisac jakiej firmy masz te płytki i ile zł m2? moje są kupowane w Merkury Markecie w Rzeszowie za 29zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna111 06.09.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 u nas też - kuchnia, jadalnia, salon i przedpokój wyłożone są takimi samymi plytkami, no może nie do końca - w przedpokoju zmieniliśmy kolorek na ciemniejszy (beige/brown) http://www.paradyz.com.pl/?s=18&a=7&lang=pl&collID=207 Wygląda caculko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mi się marzy jasny gres polerowany w sieni, holu i kuchni, salon parkiet merbau. Hol, salon i kuchnia są połączone i ten gres miałby stanowić o spójności tych pomieszczeń -tylko czy jasny gres w kuchni to dobry pomysł?? Boję się że widać każdy okruszek a nie daj boże jakieś tłuste plamy! A Wy? nie boicie się jasnego gresu w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 06.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 http://vexnet.pl/m/IMAGE_366.jpg Cos takiego mam w kuchni i przedpokoju.W łazience będzie błękitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts