Hadraadae 22.07.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Kupiłam ja sobie wczoraj nowy numer Muratora. Przybiegłam do domu, otwieram, wertuję i nagle bleee.... W środku wszyte dodatkowo i to w poprzek usmarowane, obrzydliwie brudne strony od 145-160!! Ale wpadka! Tylko ja mam taki trefny numer, czy jest ich więcej. Droga Redakcjo - ładnie to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.07.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Hadraadae chyba miałeś pecha.Mój Murator 8/03 jest w porządku.Idź z reklamacją do kiosku, powinni uznać. Jak masz pargon to bez problemu, gorzej jak nie masz, to wtedy zależy od dobrej woli sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 A co przepraszam ma redakcja do druku gazety? Wina drukarni. Idź do punktu sprzedaży, wymień i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.07.2003 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Co redakcja ma do druku gazety? Hmmm Niech pomyślę, przecież ktoś tej drukarni zleca i płaci za drukowanie gazety i powinien się interesować jakością końcowego produktu. Tym bardziej, że jeśli jest kiepska, to odium spada na... Ale może się nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 24.07.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Nie przesadzaj, ja też kupiłam i wszystko jest w jak nalepszym porządeczku. Redakcja nie może przeglądać każdego egzemplarza.Mogło trafić na każdego, trafiło na Ciebie. Wymień na inny i po problemie, przecież można reklamować!A tak na marginesie, jak chcesz podołać budowie domu jeśli z prostą sprawą nie umiesz sobie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.07.2003 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A tak na marginesie, jak chcesz podołać budowie domu jeśli z prostą sprawą nie umiesz sobie poradzić? A kto powiedział, że nie potrafię sobie poradzić???? Ale wolno chyba skomentować? Uderza mnie Jolu asertywny ton Twojej wypowiedzi. Tym razem "No comments". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 25.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A tak na marginesie.Hadraadae wymieniłeś wadliwy egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 26.07.2003 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 no przecież mówię, że potrafię sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 moj muratorek jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.07.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 A u mnie nie było płyty z zabawą w upiększanie elewacji (kupiłam Muratora kurka na urlopie). Co dziwne sprawdziłam jeszcze w 3 innych kioskach tam też jej nie było (jeno te 50 łązienek). Czyżby w zachodniopomorskim był jakiś feler??? Dzwoniłam do redakcji mają oddzwonić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 05.08.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 ja tez nie mam tej plyty i tez gdzie nie patrzylam to jej nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Zaraz zadzwonie do "M", bo mieli oddzwonić już w ub. tyg. i ciągle nic. No to będę miała jeszcze jeden argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.08.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 No, dziś się wreszcie dodzwoniłam. Płyta ma być do 10 dni. A tak w ogóle to nie sądzicie, że w naturze Polaka bardziej leży krytykowanie niż chwalenie? Na numerze 7 powieszaliśmy psy a teraz kiedy nr 8 jest naprawdę dobry (a jak otrzymam płytę, to już będzie naprawdę super), jakoś przemilczamy ten fakt i ... znowu wynajdujemy same minusy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts