ZŁoty Róg 21.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zależy ile trzeba będzie włożyć w remont.... Może taniej bedzie kupić działke i wybudować samemu. Wszak w pierwszym poście melios napisał że budynek oprócz stolarki okiennej jest wyremontowany łącznie z instalacjami i nawet ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zależy ile trzeba będzie włożyć w remont.... Może taniej bedzie kupić działke i wybudować samemu. Taniej to można ewentualnie tylko kupić działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Potwierdzacie moją opnię, że warto kupić ten domek. Lokalizacja jest nie najgorsza, a na samodzielną budowę nie bardzo mam czas i trzeba się by było sporo uczyć. Chyba się zdecyduję. POZDRAWIAM To napisz za jakiś czas czy domek kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 decyduj się i to migusiem i wklej zdjęcia, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaGrzes 24.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 150 tyś to niewielka kwota. Myślę że taniej to nikt nie sprzedaje. Ja bym kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts