75iza 20.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Jestem z Wrocławia. Bardzo chciałabym zobaczyć na "żywo" wybudowaną Fridę z Archipelagu. Projekt bardzo mi odpowiada, ale waham się czy to nie jest bardzo duży dom? Może ktoś wybudował albo jest w trakcie budowy? Może jakieś fotki z realizacji i wprowadzonych zmian w projekcie. No i co najważniejsze realny koszt budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 10.02.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Rozpoczełam wątek na forum Archipelagu i jakiś czas tam nie zaglądałam, wczoraj weszłam i aż dech mi zaparłom z wrażenia, że tyle osób się odezwało. Podaję link http://www.archipelag.pl/forum/projekty-domow/frida/frida.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsk2 23.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 może ktoś pochwali się w końcu swoją Fridą i pokaże zdjęcia stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsk2 27.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 w dzisiejszych czasach to juz chyba większośc ma aparaty cyfrowe, więc nie wiem czemu nikt nie pokazuje zdjęc, może niektórzy budują fikcyjnie?Taki ładny domek , chyba jest sie czym pochwalić.U mnie dopiero zdjęty humus więc niema czego pokazywaćJesli ktos jest zainteresowany to proszę o maila na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsk2 27.02.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 przez pospiech źle wpisałem maila, więc podaję jeszcze raz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 15.04.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jak tam postępy na budowie? Napiszcie co zaprojektowaliściwe na poddaszu i gdzie robicie okna dachowe?Może jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penetrarore 04.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Z żonką prawdopodobnie bedziemy budować domek z bali bazując na projekcie FRIDA .. ze względy na materiał projekt bedzie modyfikowany + jakieś drobne uwagi które były już poruszane...np jedne drzwi w salonie .. większy balkon .. przeróbka garażu .. 1 łazienka na parterze ... etc .. etc .. + plus oczywiście to co sobie architekt wymyśli jako twórcza inwencja .. PS. buduje ktoś fride w promieniu 200 km od krakowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 27.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam,czy ktoś buduje dom FRIDA z paracowni Archipelag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 29.01.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nikt naprawdę?Kurcze, ja to mam pecha. Kiedy budowaliśmy M02 to też byliśmy jedni z pierwszych i nie było za bardzo gdzie obejrzeć domku już postawionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 03.06.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 my budujemy! co prawda mocno zmieniliśmy projekt, ale to wciąż frida w przyszłym tygodniu staje więźba i kładziemy dachówki. w międzyczasie ściany działowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 03.06.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 może się da odświeżyć wątek? zdecydowaliście się budować? my jesteśmy już na etapie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts