jenna 22.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Help! Rozglądamy się z mężem już od jakiegoś czasu za rozsądną, ale jednocześnie wymarzoną działką. Rozsądna, bo: 1) ma być z dobrym dojazdem do Warszawy( np. żeby jeździły tam autobusy, najlepiej miejskie, al niekoniecznie, ważne jest,zżeby nie byc skazanym tylko na samochód) 2) okolica z jakąś infrastrukturą (no, o basenie nie marzę nawet , ale chociazby mały sklepik) 3) mój mąż mówi też o jakiś łączach, internecie, np. ale ja się na tym nie znam, więc o tym nawet nie pisze Wymarzoną, bo: 1) ma mieć co najmniej 1000 m2, bo ogród ma być duży 2) z miejscem na południowy taras 3) niedaleko lasu (żeby mieć gdzieś chodzić na spacery, z piesem i mężem) 4) kwadratowa, no w miarę regularny kształt 5) tanio ma być TANIO I moze ktoś z Was ma namiary na taką dziąę, sprzedaje, czy cos? Pliiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 06.08.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Taaak. taak,Ja też szukam takowej. Dożucę jeszcze, że ma być na zach. od wawy i nie dalej jak 40km od centrum:-)No, poważnie takiej szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 07.08.2003 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 a Zaglądaliście do Książenic za Nadarzynem?To chyba 35 km. od centrum.Bardzo tam jest ładnie, blisko las, przestrzeń.Jest sklep, szkoła, 9 czy 12 km. do Janek- supermarket, kino itp., a 4 km. do Podkowy Leśnej.Tam działki 1500 m sprzedawali 2 lata temu po 35- 40 tysięcy.Budowlane, z mediami w drodze.Autobus tam jest , ale chyba tylko PKS., kolejka jest w Podkowie.Mnie wystraszył ten autobus niestety.Aha- ta cena to po targach oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Polecam okolice Zaborowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 07.08.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Magnolia, Właśnie w tamtych okolicach szukam. Mam niestety mocno ograniczony budżet. Dopuki nie spłacę ostatniego kredtu strać mnie będzie na działkę za 25-30 kawałków. Niestety ta sytuacja utrzyma się do połowy przyszłego roku. Tak więc chciał nie chciał szukam parę kilometrów dalej na zach. w cenie 7-8 zielonych za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Przylaczam sie do Opalki, dodam jeszcze okolice Borzecina i Oltarzewa / Ozarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 MBZ,OPAL, Mam pytanko: Jakie są cenu w tamtych okolicach? no i jak jest z dojazdem do wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Dojazd w porzo.Ceny-chyba ok.20$.Taniej też się znajdzie ,sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Opal,Do wawy wjeżdzasz poznańską czy przz leszno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jestem przed Lesznem. Jadę przez Borzęcin,Babice.Czasem dla urozmaicenia przez Izabelin. Droga jest ok.Nigdy nie ma korków.Tiry nie szaleją.Wybór tej trasy był świadomy.Nie chciałam poznańskiej ani innej. Tutaj może nie jedzie się szybko,ale o to chodzi właśnie. Mam nadzieję,że w przyszłości będę miała takie samo zdanie. Jeśli chcesz tańsze działki (9$) to polecam okolice Leszna-Grądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Opal,10$ to jest mój górny pułap cenowy. Martwi mnie w twojej okolicy brak alternatywy dla sampochodu i pks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jak to brak alternatywy? Jeździ 719,busy,pks.Co jeszcze można chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polcia 08.08.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 a my budujemy dom 60 km od wawy (do centrum) w strone katowic, jest pks ale na przesiadke do wawy, szkola, sklepy, ale nasz domek jest nad rzeka i jest tam slicznie, las, spokoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Cholera jakoś przyzwyczaiłem się do pociągu i na razie nie mamy dwóch samochodów. oKOLICE RZECZYWIŚCIE PIĘKNA. jAK BYLEM TROSZKĘ MŁODSZY I MIAŁEM WIĘCEJ CZASU TO CZĘSTO JEŹDZIŁEM TAM ROWERKIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Polcia 60 km od wawy to mieszkasz w okolicach Mszczonowa- jak sądzę. Między katowicką a krakowską są także fajne tereny ale mają ten sam feler. albo dwa auta albo pks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 A my właśnie nie chcieliśmy pociągu. Bo wzdłuż torów jest strefa niebezpieczna (kradzieże) i sam pociąg też średnio bezpieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polcia 08.08.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Godul 1:jeszcze nie mieszkam, ale bede (tylko ze to jest jakies 10 km za Mszczonowem) nie moge sie doczekac, choc wiele osob lapie sie za glowe jak slyszy ile jest km do wawy, rozumiem, ze bedziemy mieszkali blisko siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 08.08.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ja mieszkam dość blisko pociągów:-))) jakieś 20 metrów od torów. Sami rozumiecie, że nie będzie łatwo się z nimi rozstać po 25 latach koegzystencji:-)). Z tymi kradzieżami to nie wiem mnie oprócz roweru nic nie zginęło. Ale to było jakieś 15 lat temu więc zupełnie inne czasy. Rozumiem, że zwiększenie ryzyka rabunku jest statystycznuie większe wzdłuż szlaków komunikacyjnych. POlcia można tak powiedzieć w zasięgu mojego roweru:-)). Do Mszczonowa mam w tej chwili jakieś 15 km do warszawy jakieś 35-38. chcę kupić działkę cokolwiek bliżej wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.08.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 MBZ,OPAL, Mam pytanko: Jakie są cenu w tamtych okolicach? no i jak jest z dojazdem do wawy? Ja w kwestii dojazdu, jezdze droga podana rowniez przez Opal ( przez Babice), ale najczesciej (prawie codziennie) jezdze droga, ktora jest rownolegla do niej i do poznanskiej przez Kaputy, Macierzysz i wjezdza sie do Warszawy na Lazurowa (tuz przy jej krzyzowce z Polczynska). Tamtedy jezdzi sie bardzo dobrze , bo nie ma korkow, tak jak to ma czesto miejsce na wjezdzie na Lazurowa ze strony Babic, na swiatlach korki nieraz prawie polkilometrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 01.09.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Polecam działki obok mojej. Bieniewice k/Błonia 30 km na zachód od Warszawy. Do PKP 1200m do szkoły, przedszkola, sklepu 500m. Płaciłam 7$ za 1m2. Możecie zobaczyć na mapce forumowiczów grupy warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts