tom17 02.09.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć,super działkę ale raczej dla zmotoryzowanych sprzedaje mój znajomy w Ruścu koło Nadarzyna. Ok. 1900 m2 , ogrodzona, woda i światło już na działce, szeroka 10 m droga, dużo nowych budów. Kolega miał już zaczynac budowę (projekt, komplet pozwoleń i barak dla murarzy juz ma), ale kupił coś super okazyjnie bliżej Wawy i odłożył budowę na przyszły rok. Cena 20 USD/m2. Sporo fajnych działek jest też w Michałowice-Wieś (koło Wawy) chyba przy ul. Szarej i kolejnej na Wschód równoległej do niej (tu chyba sam sołtys sprzedaje(?)) ale tu ceny jeszcze wyższe a miejscami nawet na a przyszłej ulicy rosną ziemniaki.Taniej może byc np w gminie Żabia Wola na trasie Katowickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 04.09.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Jest do sprzedania działka budowlana 1850 m2 w Złotokłosie. Prąd, wodociąg, telefon jest na działce, gaz obok działki. Ładny stary drzewostan, blisko szkoła (ok. 150 m). Sklepy w pobliżu. Dojazd od strony Piaseczna lub od Trasy Krakowskiej. Autobusy PKS i prywatne do Warszawy, do Al. Wilanowskiej. Chyba jest też autobus MZA na Okęcie (ale nie jestem pewna). Na działce jest stary domek i dwa blaszane garaże. Miejsce i działka bardzo ładne. PolecamPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Obok mnie są takie działki o jakich piszesz. Zostały dwie po 1000 m2 do kupienia. Miejscowośc to Łąki Radzymińskie - piękna okolica. Cena 35 PLN/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 16.09.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 W okolicch Zegrza i Serocka można znaleźć jeszze działki po 35 PLN. Pięknie położone, dobra infrastruktura - gmina bardzo dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1719499276 17.09.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 W okolicch Zegrza i Serocka można znaleźć jeszze działki po 35 PLN. Pięknie położone, dobra infrastruktura - gmina bardzo dba. Czy można prosić o jakieś szczegóły,- też mnie interesują tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorówkaG 17.09.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Budujemy dom pod Serockiem. Kupiliśmy działke w ubiegłym roku po 29 PLN za metr. Właścicielowi została jaszcze jedna działka ok. 1000 m2. Chce za nią po 35 PLN. Media w drodze. Droga prywatna z płyt betonowych w miejscowości Borowa Góra. Wiem, że w okolicy jest bardzo dużo pięknych działek (las sosnowy - Marynino, zalew - Serock, Jadwisin). Dojazd do Warszawy autobusem - chyba linie prywatne. Kilka szkół w okolicy, dużo sklepików. Ogólnie bardzo mi się tam podoba - może to subiektywne odczucie ale takie jużś mam. Mieszkamy tam obecnie (u rodziców) - dojazd do Centrum warszawy zajmuje nam 40 minut. Należałoby pojeździć i poszukać. Najlepiej po ogłoszeniach na tablicach i u sołtysów. Polecam. My znaleźliśmy swoją jeżdżąc na wycieczki rowerowe po okolicy.Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1719499276 17.09.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Budujemy dom pod Serockiem. Kupiliśmy działke w ubiegłym roku po 29 PLN za metr. Właścicielowi została jaszcze jedna działka ok. 1000 m2. Chce za nią po 35 PLN. Media w drodze. Droga prywatna z płyt betonowych w miejscowości Borowa Góra. Wiem, że w okolicy jest bardzo dużo pięknych działek (las sosnowy - Marynino, zalew - Serock, Jadwisin). Dojazd do Warszawy autobusem - chyba linie prywatne. Kilka szkół w okolicy, dużo sklepików. Ogólnie bardzo mi się tam podoba - może to subiektywne odczucie ale takie jużś mam. Mieszkamy tam obecnie (u rodziców) - dojazd do Centrum warszawy zajmuje nam 40 minut. Należałoby pojeździć i poszukać. Najlepiej po ogłoszeniach na tablicach i u sołtysów. Polecam. My znaleźliśmy swoją jeżdżąc na wycieczki rowerowe po okolicy.Beata Dzięki za odpowiedź! Ja jestem dopiero na etapie "wstępnych poszukiwań". Szukałem czegoś bliżej Legionowa,-Jabłonna, Chotomów, StanisławówII, ale po sprawdzeniu średnich cen stwierdzam że jak dla mnie jest troszeczke za drogo.(min.2*35zl/m!) Jeszcze raz dzięki za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts