Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt CYPRYS pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

Witam

Nie spotkałem na forum osoby zainteresowanej tym projektem, wg mnie dom jest dość ciekawy. Co prawda wymaga pewnych zmian np rezygnacja z balkonu.Dom jest bez skosów, raczej prosty w budowie, choć widzę , ze na forum projekty domów piętrowych praktycznie nie występują. Czy napewno są droższe w budowie jak np. bardziej popularne ze skomplikowanymi dachami? Ciekaw jestem co o nim sądzicie? http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/cyprys/default.asp?id=553 - 49k

pozdr

C

• 1 year później...

Chciałbym odświeżyć temat. Jesteśmy (żona i ja) na etapie wyboru projektu na budowę domu. Wcześniej był projekt z Archona lecz teraz bardziej nam odpowiada projekt z MTM Styl Cyprys 2. Zmodyfikowany projekt Cyprys.

W projekcie chcemy usunąć filar od strony ogrodu, zamiast tego po prostu postawić ścianę. Na parterze wyjście na ogród przez drzwi ogrodowe a na górze zamiast balkonika śiana i okno. Powinno być taniej.

Będę wdzięczny za opinie, podpowiedzi odób które budowały/budują dom Cyprys ew. Cyprys 2.

Pozdrawiam

• 5 months później...
Cyprys 2.. bardzo mi się podoba, elegancki i nowoczesny, przypomina mi dom z klasą,tyle że jest troche mniejszy, taki w sam raz (pracownia domy z wizją ) ... na ich stronie są zdjęcia z realizacji, dom ma podobne kształy więc możecie spojrzeć jak na żywo wygląda. moim zdaniem extra . Pozdrawiam

• 8 months później...
  • 4 years później...
Witajcie. Szukam osób,które zbudowały, budują lub planują zbudować dom wg. projektu Cyprys z pracowni MTM Styl. Zastanawiam sie nad wyborem tego projektu, a mam kilka wątpliwości, chciałbym skorzystać z Waszych doświadczeń i opinii. Będę wdzięczny za odzew. Pozdrawiam. Darek