marrcin27 03.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Muszę zakupić takie coś jak w temacie bo mi ręczniki nie schną. . Myslalem ze tego typu suszarki sa tylko powietrzne (jak to bylo gdzies w artykule muratora) ale widze ze są tez suszarki cieczowe (firma instalprojekt). Ma ktos jakies doswiadczenie w tych sprawach ?? Moze ktos ma drabinke firmy instalprojekt i ma jakies uwagi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 03.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja mam cieczową, niestety nie wiem jakiej firmy wygląda to także jest wpięta w obieg c.o.a jednocześnie ma wmontowaną grzałkę elektryczną z termostatem( 200W), latem włączamy na prąd - rozwiązaliśmy problem czasu grzania wyłącznikim zegarowym dostępnym w większości sklepów elektrycznych załączającym i wyłączjącym w określonych godzinach doby. W okresie grzewczym grzeje razem z c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcin27 03.09.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja mam cieczową, niestety nie wiem jakiej firmy wygląda to także jest wpięta w obieg c.o.a jednocześnie ma wmontowaną grzałkę elektryczną z termostatem( 200W),. Ale chodzi mi o takie nie wpinane pod co. Ten Instalprojekt ma dosc wysokie cenyw porownaniu np do tego co w praktikerze(ale pewnie jakiegos innego producenta) wiec dlatego sie zastanawiam. Jesli nie uslysze zadnych negatywnych opini to pewnie u nich kupie, niewiem jeszcze tylko ktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts