MiA Wojtek 03.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jak w temacie.. Mam dosyc spore okna 150/150, 180/230, 210/150 i wielki problem z zakupem zaluzji na nie Moze gdybym mogla poswiecic wiecej czasu na szukanie kiedy jestesmy w Polsce byloby latwiej,jednak poki co w czasie kilkudniowego pobytu naklada sie tyle spraw wazniejszych do zalatwienia,ze nie mam szans a bardzo chcialabym miec czym okna zaslonic... Pytalam w Dekorii http://sklep.dekoria.pl/groups/view/5 ale jak dotad nie doczekalam odpowiedzi..szkoda,poniewaz maja spory wybor materialow.. Moze znacie jakies sprawdzone sklepy wysylkowe szyjace rolety na zamowienie? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 otrzymalam odpowiedz.. jak sadzicie,czy 535 zl za rolete 200/260 to rozsadna cena ? nie mam zadnego porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 otrzymalam odpowiedz.. jak sadzicie,czy 535 zl za rolete 200/260 to rozsadna cena ? nie mam zadnego porownania W Warszawie za rolete rzymska (z calym mechanizmem) o wym. 150 x 90 wycenili mi na 1.000 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 o w morde w takim razie chyba juz u nich zostane moja cena obejmuje i mechanizm i przesylke tylko jeszcze musze zdecydowac o materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Matrial najlepiej wybierac "na zywo". Ja wciaz jestem na etapie poszukiwan, poniewaz ceny tej atrakcji niezle powalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 wiem..wiem.. tylko,ze nie mam takiej mozliwosci i tak wiekszosc wyposazenia kupujemy nie widzac na oczy wiec juz chyba przyjdzie nam pozostac przy tym specyficznym urzadzaniu i..zamowie na chybil-trafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U nas jest podobnie Wiele rzeczy zamawiamy "po obrazkach" w internecie i "danych technicznych" Znam wiec ten bol ... teraz szukamy dzialki obok Gdyni i tez przez internet Ciekawe jak trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.09.2007 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 teraz szukamy dzialki obok Gdyni i tez przez internet Ciekawe jak trafimy moze calkiem dobrze? gdzies obok nas? zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.09.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 musze to napisac coraz badziej lubie sklep Dekoria dostalam oferte,na ktora czekalam (wczorajsze ceny otrzymalam podczas korespondencji poprzez GG) a w dzisiajszej ofercie Pani Agnieszka zaoferowala mi dodatkowe rabaty i cene nizsza przy cenie z oferty ze strony internetowej za rolete 160/170 224,90 oferuja mi cene 194,90 zł/szt. za rolete 190/250 460,75 zł/szt. (tu zaoferowano mi 15% rabatu, czyli byloby: 391,63 zł/szt.) chyba w nizszej cenie nie uda mi sie nigdzie znalezc ciekawe tylko jak bedzie z jakoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 04.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 te rolety wyglądają naprawdę porządnie, chyba nie ma czym się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 04.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja wczoraj zamowilam u nich 5 rolet, takich tanszych co prawda i nie dostalam zadnego rabatu Ale i tak jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.09.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 novi_ana na watrobie lezy mi brak mozliwosci dotknieta tkaniny,stwierdzenia czy jest cienka/gruba sztywna czy miekka no i przede wszystkim stwierdzenia na wiekszym kawalku jak wzor/kolor wyglada housebuilder wdzieczna bede za Twoja opinie,kiedy juz te rolety otrzymasz a odnosnie rabatu...wyrobilam sobie pewny rodzaj bezczelnosci przez to budowanie napisalam do Dekorii co i ile potrzebuje odrazu z zapytaniem jakie ceny otrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 04.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dają w necie takie ceny, żeby było z czego uciąć zastanawiam się nad serią Jupiter Decorii - jedyne białe nieprześwitujące też chciałabym dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 04.09.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 novi_ana Wlasnie te zamowilam: romantica i te grubsze. Mam dostac 12-go wrzesnia, to dam znac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.09.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26639&start=60&postdays=0&postorder=asc&highlight= Tu gdzieś jest przepis na rolete rzymską autorstwa naszej forumowej artystki Osowy Do roboty dziewczyny wyjdzie napewno taniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 05.09.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam Mogę polecić firmę szyjącą różnego rodzaju rolety:http://www.verti-line.pl/ Zamawiałam u nich rolety w kasetach z podgumowanego materiału do obecnego mieszkania i jestem zadowolona, dlatego teraz do domu potrzebne rolety tez zamówię w tej firmie, nie będę eksperymentować.Na tę firmę trafiłam przez allegro a potem już mailowo z właścicielką ustalałam co i jak. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 05.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ja też będę bardzo wdzięczna za opinię o roletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 otrzymalam odpowiedz.. jak sadzicie,czy 535 zl za rolete 200/260 to rozsadna cena ? nie mam zadnego porownania ale ja tam widzę szerokość tylko do 160 - czy szersze są na indywidualne zamówienie ? (potrzebuję 200 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.09.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Joan, szyja szersze na zamowienie,tylko wtedy przed wykonaniem zadaja zaplaty w 100 % wskazowka do wszystkich chcacych zamowic - naprawde oplaca sie zlozyc zapytanie do handlowca nooo o ile zamierzamy kupic wiecej niz jedna rolete jak wyzej pisalam roznica w suchym poinformowaniu mnie o skalkulowanej na moje zapytanie cenie za rolete nietypowa ( 535) a cena uzyskana od handlowca (391,63) to roznica ponad 140 zl na jednej sztuce! do tego nizsza cena za wymiary proponowane na stronie w necie 30 zl za sztuke daje mi oszczednosc na calym zamowieniu ponad 4 stowki jesli rolety bede ladne to zamowie tez na pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.09.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 novi_ana Wlasnie te zamowilam: romantica i te grubsze. Mam dostac 12-go wrzesnia, to dam znac:) Housebuilder rolety dotarly? napisz prosze czy jestes zadowolona..jestem strasznie ciekawa Twojej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts