DPS 11.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Housik - ... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif I grzecznie oboje, bez żadnego skakania i innych pomysłów! Zeljka kazała Was pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348513 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 i co try lumpie na to? ps.Niech żyje Krzak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 i co try lumpie na to? ps.Niech żyje Krzak!!!!!! niech żyje łykniem bo odwykniem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hehe 11.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... pacz pan, co to picie robi z ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... a ja myślałam że słabą glowę mam bo juz mnie boli a dna jeszcze nie widac... Kaśka - no to hop, na pohybel odchudzaniu! zakąszam bagietką z marmoladą kasztanowo-pomarańczową... no co - ja strajkuje- zakupow nie robię tylko zapasy wyjadam... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 sorry , wewatki mie sie pop...... a ja myślałam że słabą glowę mam bo juz mnie boli a dna jeszcze nie widzę... Kaśka - no to hop, na pohybel odchudzaniu! na pohybel my tu parle parle, a tu sucho w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2348551 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 12.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ale tu dziś ciiiiiiichooooooooo i dziś cicho... i dziś... i dziś... żeby nie było wątpliwości czyj to wątek.... ps. na pewno nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2349322 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapiekanka mięsno-brokułowa Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego 2 fixy do spaghetti bolognese 1 brokuł 1 spora kostka zółtego sera chleb tostowy masło, czosnek, przyprawy Mięso mielone podsmażyć, rozdrobnić, dodać fixy wg przepisu z opakowania (może być 1 fix, ja robię z 2 i smażą trochę dłużej, żeby było gęste). Różyczki brokuła obgotować 5 minut w osolonej wodzie. Spód i boki naczynia żaroodpornego wyłożyć żółtym serem, na to wylać mięso. NA górze ułożyć ciasno brokuły, przykryć żółtym serem. Zapiekać w piekarniku ok. pół godziny w 180 stopniach. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym. Danie jest syte, można się najeść niewielką ilością. Ninuś, właśnie robię Twoją zapiekankę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2353966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapiekanka mięsno-brokułowa Składniki: 0,5 kg mięsa mielonego 2 fixy do spaghetti bolognese 1 brokuł 1 spora kostka zółtego sera chleb tostowy masło, czosnek, przyprawy Mięso mielone podsmażyć, rozdrobnić, dodać fixy wg przepisu z opakowania (może być 1 fix, ja robię z 2 i smażą trochę dłużej, żeby było gęste). Różyczki brokuła obgotować 5 minut w osolonej wodzie. Spód i boki naczynia żaroodpornego wyłożyć żółtym serem, na to wylać mięso. NA górze ułożyć ciasno brokuły, przykryć żółtym serem. Zapiekać w piekarniku ok. pół godziny w 180 stopniach. Podawać z grzankami z masłem czosnkowym. Danie jest syte, można się najeść niewielką ilością. Ninuś, właśnie robię Twoją zapiekankę A ja tu umieram z głodu i tylko patrzę na zegarek kiedy do domciu na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2353997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nastka, współczuję nie ma nic gorszego niż być głodnym .... jedzonko wyszło mniam a jak szybko się robi lekko zmodyfikowałam zapiekankę, na warstwę mięska położyłam płaty lasagne i zamiast gotowego sosu zrobiłam wg własnej receptury z dużą ilością rozmarynu i tymianku uwielbiam te zioła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2354076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 14.03.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jedzonko wyszło mniam a jak szybko się robi lekko zmodyfikowałam zapiekankę, na warstwę mięska położyłam płaty lasagne i zamiast gotowego sosu zrobiłam wg własnej receptury z dużą ilością rozmarynu i tymianku uwielbiam te zioła Cieszę się, że smakowało Mnie osobiście smakuje fix bolognese z Knorra i dlatego używam gotowca Też robiłam tę zapiekankę 2 dni temu, pisząc przepis zrobiłam sobie na nią smaka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2354558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To ja też zapiekankowo zapodam: Ugotować ziemniaki w mundurkach, jajka (ja gotuję 8 średnich ziemniaków i 6 jaj), salami pokroić na plastry. Ziemniaki i jajka też w plastry. Naczynie żaroodporne nasmarować masłem. Układać warstwami ziemniaki, jajka salami (zacząć i zakończyć ziemniakami). Każdą warstwę posypywać solą, pieprzem i dużą ilością słodkiej papryki w proszku (jeżeli salami bardzo aromatyczne to tej warstwy nie posypywać przyprawami). Zapiekać ok. 40 min w piekarniku. Po 40 min posmarować wierzch zapiekanki śmietaną i już odkryte wstawić jeszcze na jakieś 20 min do piekarnika - aż śmietanka się przypiecze. A potem smacznego . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2354693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nastka, ciekawe połączenia składników przyznaję, że nigdy na raz ich nie jadłam muszę koniecznie spróbować tej zapiekanki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2355015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2355575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 czy łysy coś zapodaje? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2356167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Ide robic, lubie ich kuchnie. Pozdrow wujka i pisz tutaj, pisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2356897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hihi., to przepis mojego wujka z Węgier - ja uwielbiam, ale trochę dużo z tym pie.rzenia. Ide robic, lubie ich kuchnie. Pozdrow wujka i pisz tutaj, pisz ... Tylko, że mój wujek ma 2 lewe ręce do gotowania . To jego popisowa (patrz jedyna) potrawa. No może jeszcze chleb w jajku potrafi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2357077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jak na faceta to i tak nie zle. Zaraz sie zlecom i mnie pouczom. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2357084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.03.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 czy łysy coś zapodaje? łysy tymczasowo jest niedysponowany Zeljko i jak danie wyszło?? bo ja salami nie mam, a nie chce mi się do sklepu jechać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/39/#findComment-2357215 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.