DPS 31.12.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Wątek barwny bez wątpienia, choć nieraz kontrowersyjny. Wszystkiego najsmaczniejszego w Nowym Roku wątkowiczom i podczytywaczom!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6689624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ....i smakowitych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6690190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 No i nadszedł, u progi stoi. Niech smakowity i lekkostrawny będzie, a przynajmniej zjadliwy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6690463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 nadszedł był i już jest ... zgodnie z nową (zaledwie kilkuletnią) tradycją, w pierwszy dzień nowego roku, przygotowuję na obiad coś z lokalnych, świeżych produktów http://www.chefpaul.net/FB/DSC02365s.jpg ... w tym roku zawrzało http://www.chefpaul.net/FB/DSC02373s.jpg krewetkowa tempura (chyba nawet DPS-ia by polubiła "robactwo morskie" w takiej postaci ) smaczności w całym rozpoczynającym się roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6691643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Odgrażasz się i obiecujesz od kilku lat, a nie przyjeżdżasz zrobić i udowodnić. A kto wie, może bym i spróbowała wtedy... z grzeczności... A że lokalne, świeże - najlepiej na świecie to jest właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6691825 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 oj jadłabym szczeliłam w stronę na chybił-trafił i wyskoczył mi Dandi z rosołem i Kulka no i inne tam konsekwencje zabawnie było Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6691983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 oj było ... w trakcie czytania rżeć począłem tak, że aż się Ciemiężycielka przestraszyła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6692137 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 17.01.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A to mój sposób na faszerowaną szynkę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6708636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A to mój sposób na faszerowaną szynkę [ATTACH=CONFIG]299360[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299361[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299362[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299363[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299364[/ATTACH] ... faszerujesz szynkę parówką ? ... sam te parówki robiłeś ? ... nie szkoda Tobie dobrego mięsa ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6710262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 21.01.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ... faszerujesz szynkę parówką ? ... sam te parówki robiłeś ? ... nie szkoda Tobie dobrego mięsa ? No wiesz żeby zrobić specjalnie do faszerowania parę parówek to mija się z celem. Wiemy co w takich paróweczkach jest ;( Ale wskazałeś mi coś... ze jak coś robić to najlepiej od podstaw i do końca Ale nie zawsze się da. ;( Smakowało mi i nie tylko więc nie jest tak żle . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6713989 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No wiesz żeby zrobić specjalnie do faszerowania parę parówek to mija się z celem. Wiemy co w takich paróweczkach jest ;( Ale wskazałeś mi coś... ze jak coś robić to najlepiej od podstaw i do końca Ale nie zawsze się da. ;( Smakowało mi i nie tylko więc nie jest tak żle . Ja już jajka grillowałem i na dobre mi nie wyszło nie narażaj się Mistrzom bo przepadniesz z kretesem.Tu gotuje się zdrowo zgodnie ze sztuką kulinarną bez jakiś tam parówek w szynce:D.Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. pozdrawiam NS:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6714584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 22.01.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. Posłuchaj mały szyderco... Post nie był do Ciebie jeśli już. Wszędzie tak jątrzysz i się żywisz? Pokaż sam co umiesz a nie tylko pier...dzielisz . Nawet jak byś mleczną ugotował to bym przy klaskał. A jak coś wiesz na na temat sztuki gotowania to się wykaż bo po grillowanym jajku widzę ze masz tylko fantazję. Szkoda że nie ma przycisku ignoruj. Pozdrawiam mniej serdecznie. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6715094 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pamiętaj o tym ale widać i to nie jest twą mocną stroną. Posłuchaj mały szyderco... Post nie był do Ciebie jeśli już. Wszędzie tak jątrzysz i się żywisz? Pokaż sam co umiesz a nie tylko pier...dzielisz . Nawet jak byś mleczną ugotował to bym przy klaskał. A jak coś wiesz na na temat sztuki gotowania to się wykaż bo po grillowanym jajku widzę ze masz tylko fantazję. Szkoda że nie ma przycisku ignoruj. Pozdrawiam mniej serdecznie. ;( Wiem co teraz czujesz.Ja już przez to przechodziłem.Gotowałem dla nich syf i nikt tego nie akceptował.Teraz już wiem dlaczego.:jawdrop:A do ignorowanych zawsze możesz mnie podać.Też tak robiłem by lepiej to zrozumieć.Zrozumiesz i ty.I na koniec odrobina kurtuazji.Wszystkich tu piszących bardzo przepraszam za ten wpis i jeśli Państwo sobie tego życzą jeśli nie zrobi tego mod posty usunę.Chciałem tylko koledze wytłumaczyć jak w to się gra. Dla przekory pozdrowię Cie serdeczniej od Ciebie. też Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6715248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogu887 04.02.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Albo masło orzechowe, tylko bez soli, tłuszczy palmowych i innych dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6731650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ... no dobra ... ludzie na diecie Rybka ... steak z tuńczyka http://www.chefpaul.net/FB/DSC02434s.jpg ... na ryżu (z dodatkiem: papryki, selera,cebuli i czosnku) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02438s.jpg ... do zwilżenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC02430s.jpg Wieprzowinka: ... po degustacjach prywatnych, trafiło do restauracyjnego menu: schab pieczony w piekarniku (lub w zamkniętym grillu), pokrajany w cienkie plastry ... cebula, czosnek, grzyby portobello (mogą być pieczarki), na ryżu z zielonym groszkiem http://www.chefpaul.net/FB/DSC02451s.jpg ... podlewany Sauvignon Blanc ... i takimż popijany http://www.chefpaul.net/FB/DSC02426s.jpg ... smaczności życzę ps - Ada, ... gotuj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753641 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 23.02.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Chef, tunczyk grylowany czy z patelni? jeszcze nigdy nie robilam tej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.02.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Chef jedno pytanie i znikam.Proszę odpowiedz.Czy Ty korzystasz z pomieszczeń Houścika?To bardzo ważne dla mnie i może być przełomowe..Wiesz dlaczego pytam.Macie bardzo podobne blaty i pomieszczenia także.Tuńczyk wygląda ładnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Oooo, robi się coraz bardziej interesująco! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ... no dobra ... ludzie na diecie Rybka ... steak z tuńczyka ... na ryżu (z dodatkiem: papryki, selera,cebuli i czosnku) ... Oooo, to lubię. Nie w sensie, że na diecie, tylko, że smakowite zestawienie. No i te winaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 tuńczyk z piekarnika (na żeliwnej patelni grillowej)... dobry również "na surowo" (z sokiem z cytryny, solą i pieprzem) wina kalifornijskie coraz lepsze (moim zdaniem) o ile mnie wiadomo House mieszka około 2 tys. kilometrów na północ odemnie ... może jednak kiedyś mnie odwiedzi (gotuje bardzo dobrze ale ostatnio coś znkinął był) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/98/#findComment-6753949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.