ada_marcin 15.04.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 http://s3.postimg.org/rloxsydc3/po_mysliwsku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6808353 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 15.04.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pod przykryciem 1h, i zmywamy przyprawy winem. http://s14.postimg.org/bmz0v7ocx/po_mysliwsku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6808365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 16.04.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Sos z grzybów leśnych, opieńka, kurka, podgrzybek. http://s8.postimg.org/5dmq9gqnp/po_mysliwsku.jpg http://s8.postimg.org/biiu0j851/po_mysliwsku1.jpg Seler i groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6809224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Przydałaby się mietła, coby nieco wymietła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6811724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Obiado-kolacja. Dla Marcina kurczak i sałatka mix wiosenny. http://s8.postimg.org/9xum5rqad/IMG_7014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Dla mnie bez kurczaka, z kozim serem otaczanym w pistacjach. http://s3.postimg.org/3m8qjpu8j/IMG_7015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 http://s28.postimg.org/sqzlylkpp/IMG_7016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Serdecznie polecam. http://s2.postimg.org/yxzvkoru1/IMG_7017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Można również z kurczakiem. http://s30.postimg.org/486xucw1t/IMG_7018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Zadowolenie kulinarno-smakowo-wizualne w skali od 1 do 10. 10+ http://s21.postimg.org/61nulwl6f/IMG_7020.jpg ps danie dla leniwych, super oszczędne w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6812429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ada ... jestem pod wrażeniem ... niestety w "Biesiadach Samotnych Panów" nie podaję tak wykwintnie jak Ty (dużo się dzieje, czas cały się leje) ... najważniejśze by smakowało ... ... grill praktycznie włączony bez ustanku a to: http://www.chefpaul.net/FB/pc_c04.jpg ... żeberka i krewetki (z solnego bloku) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02610s.jpg ... których można użyć do deville z Jalapeno a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02609s.jpg ... białe kiełbaski w wędzonym boczku a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02649s.jpg ... błyskawicznie pieczone ogony homara a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02636s.jpg ... śliwki i pieczarki w wędzonym boczku a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02616s.jpg ... szynka pieczona w wolnowarze na cydrze (podawana z Havarti) ... stanowi niezłą przekąskę czy pachnące i smakowite desery, jak: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02650s.jpg ... arbuz z grilla (uprzednio w marynacie rumowo - miodowej) ... smakowicie pozdrawiam, życząc udanych zabaw przy grillu Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6816657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulinarnyamator 27.04.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale pyszne zdjęcia... aż ślinka cieknie! Kurczę, chyba trzeba będzie jakiś obiadek machnąć po powrocie do domu. W pracy nie ma warunków. Całe szczęście są dobre dania na wynos. Dzisiaj w sumie klasycznie i szybko pizza z [moderowano] ale czasem skoczy się do baru mlecznego... tam też same pyszności! ^^ Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6817383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.05.2015 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 burro a'la CP ... 50% grubo mielonej wołowiny, 50% drobno mielonej cielęciny, podsmażamy na patelni przyprawy: sproszkowane chili, kmin mielony, sproszkowana czerwona papryka, oregano granulowana cebula i czosnek ... wymieszać z wodą i tequila ... dodać do rozdrobnionego przesmażonego mięsa ... zredukować do całkowitego odparowania ... ugotowaną czerwoną fasolę, rozdrobnić blenderem ... dodać do mięsa ... wymieszać i chwilę razem poddusić Farsz nałożyć na cienkie (ciepłe) kukurydziane placki, zawinąć ułożyć na blasze, polać rozpuszczonym na maśle startym cheddar z posiekanym jalapeno, (piekarnik lub grill pod przykryciem - około 200*C) ... pod koniec zapiekania nałożyć na wierzch salsę (każdy wie jak się salsę robi) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02655s.jpg smakowicie po teksańsku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6821510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 02.05.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jakie apetyczne cudeńka. Muszę wskoczyć na wyższe obroty sztuki kulinarnej, zabieram się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6821713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.05.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Pierwszy raz w życiu skirt stek z grilla i papryka w dwóch wersjach. Świeża z czerwoną cebula, sokiem z cytyny, oliwką, kolendra, pieprzem i solą. Druga wersja to grillowana, cebula i przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6822264 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.05.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 http://s14.postimg.org/dscyyhv6p/IMG_7028.jpg http://s2.postimg.org/a3fdior0p/IMG_7030.jpg http://s14.postimg.org/u34t62qsh/IMG_7032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6822297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 04.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ocena smaku i zadowolenia w skali 1 do 10.Ponownie 10 i to z +. http://s14.postimg.org/fbk64tlld/IMG_7034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6822833 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.05.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witajcie. Poratujcie. Szukam technik smażenia banana (bez "tempury") w miodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6824563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) "śledzę" (to za dużo powiedziane) tylko nieliczne wątki "kulinarne" i... aż mi się jeść odechciewało:) Aż do dziś. Nie sądziłem że jedzenie może wyglądać aż tak apetycznie! Czy to tylko kwestia dobrej fotografii?) Edytowane 11 Maja 2015 przez finlandia usunięcie części złośliwej wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6824690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witajcie. Poratujcie. Szukam technik smażenia banana (bez "tempury") w miodzie. mogę Tobie polecić dwa proste sposoby: 1 rozetnij skórę banana (tak by jej nie uszukodzić) wysmaruj od wewnątrz miodem (miód mieszam z rumem) i do piekarnika 2 folię lekko przetrzyj olejem, ułóż na niej rozcięte wzdłóż banany, potraktuj miodem (z rumem) i na grill ... lub do piekarnika smaczności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/102/#findComment-6824746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.