ada_marcin 20.06.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 86 cm cudownego mięska, i aromatyczny kurczak. http://s29.postimg.org/brim40gfr/chlebki_naan1.jpg http://s23.postimg.org/eeugp5zfv/chlebki_n2.jpg http://s8.postimg.org/8od7i2h2t/chlebki_n3.jpg http://s11.postimg.org/h0lcvzmhf/chlebki_n4.jpg http://s18.postimg.org/w78mto7ix/chlebki_n5.jpg http://s24.postimg.org/canzapl45/chlebki_n8.jpg http://s10.postimg.org/xr04tdabd/chlebki_n9.jpg http://s17.postimg.org/busehqsgf/chlebki_n10.jpg http://s22.postimg.org/yxn79wyrl/chlebki_n11.jpg http://s13.postimg.org/cg13xyfx3/chlebki_n12.jpg http://s2.postimg.org/dwr0999nd/chlebki_n14.jpg http://s13.postimg.org/7kd54is5z/chlebki_n15.jpg perfekcja w każdym smakowym detalu, http://s22.postimg.org/cq04ikxg1/chlebki_n17.jpg http://s21.postimg.org/bxgytc5cn/chlebki_n16.jpg http://s29.postimg.org/elc7hobw7/chlebki_n18.jpg http://s14.postimg.org/euz6xvfqp/chlebki_n19.jpg cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857280 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ada, masz piec do pieczenia chlebów naan czy na blasze w piekarniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.06.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 W piekarniku, ale przypalam na patelni żeliwnej. Używam do tego celu taboretu gazowego o bardzo dużej mocy, na zewnątrz bo sie dymi i to dużo. http://s14.postimg.org/wya8c80oh/chlebki_n24.jpg http://s2.postimg.org/r5dbbadkp/chlebki_n21.jpg http://s18.postimg.org/ic2aw7k4p/chlebki_n20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, a nie mam żadnych wątpliwości, że i smakuje nieziemsko. Aż zaczęłam mieć ochotę na próbę upieczenia takiego chlebka albo chlebka pita. Grzeszę przez Ciebie, Ada! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, a nie mam żadnych wątpliwości, że i smakuje nieziemsko. Aż zaczęłam mieć ochotę na próbę upieczenia takiego chlebka albo chlebka pita. Grzeszę przez Ciebie, Ada! Z powodzeniem można również zaserwować proziaki. Super proste do wykonania. ps przepraszam za smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857829 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jest i smaczny aromatyczny kurczak, ale to w innym czasie...cdn Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ... ... http://s18.postimg.org/ic2aw7k4p/chlebki_n20.jpg ... ależ Ty Ada wydziwiasz ... obecny trend, to dania "proste" (np kiszona kapusta "młoda i własna" moczona w klonowym syropie - ciekawym jak to może smakować ? ) ... próbowałem również zetrzeć śliwki ... marnie szło ... poszatkowałem http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_NfhuCoGEKDtF3rOIo0qaF93tYBFGUD1Y,w400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 dDla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. krewetki zamarynowałem wczoraj (lemonka, czosnek, cilantro) ... zmrożonego arbuza wrzucę do cabernet sauvignon (wino w tym przypadku musi być w temperaturze pokojowej) brzoskwiń brak (nie chce mnie się specjalnie po nie pojechać) ... w zamian ... cygaro i rum przedni pozdrówka smaczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 krewetki zamarynowałem wczoraj (lemonka, czosnek, cilantro) ... zmrożonego arbuza wrzucę do cabernet sauvignon (wino w tym przypadku musi być w temperaturze pokojowej) brzoskwiń brak (nie chce mnie się specjalnie po nie pojechać) ... w zamian ... cygaro i rum przedni pozdrówka smaczniutkie ...i tak bez "kiszonej kapusty młodej i własnej moczonej w klonowym syropie"?????? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, ... Grzeszę przez Ciebie, Ada! .... a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ...i tak bez "kiszonej kapusty młodej i własnej moczonej w klonowym syropie"?????? ... no nie wiem sam co tracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6857973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chefie, ten arbuz to talny odpoczynek i apetyczny relaks. Palce lizać! http://s1.postimg.org/66xah06gv/arbuz_i_cabernet_sauvignon.jpg ps a popijając rumem to niebo w ... i Noc Kupały... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chefie, ten arbuz to talny odpoczynek i apetyczny relaks. Palce lizać! http://s1.postimg.org/66xah06gv/arbuz_i_cabernet_sauvignon.jpg ps a popijając rumem to niebo w ... i Noc Kupały... Ada wiem, ześ kobieta z jajami, których nie jeden facet mógłby Tobie pozazdrościć ... Kobiety również nie gardzą dobrym cygarem (bez pod tekstów) ... radzę spróbować pozdrawiam najserdeczniej (za "ożywienie" tego tematu w szczególności) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.06.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chefie jeszcze raz wielkie dziękuję, za totalny arbuzowy relaks w Noc Kupały. http://s3.postimg.org/5vd2vw98j/arbuz_z.jpg ps jestem niepaląca Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.06.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam ochotę na rybe. Może łosoś? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858606 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam ochotę na rybe. Może łosoś? na cedrowej deseczce, filet ze skórą z jednej strony (może być z łuską), przypieczoną "na chrupko" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858645 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chefie jeszcze raz wielkie dziękuję, za totalny arbuzowy relaks w Noc Kupały. ps jestem niepaląca Ciemiężycielka bardzo lubi arbuza "tym sposobem" dobre cygarko świetnie relaksuje nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6858647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 23.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Z uśmiechem na twarzy musiałam zrobić powtórke z rozrywki... Perfekcja w każdym detalu - składników, wykonania, pieczenia i smaku. http://s27.postimg.org/gjc4hul1f/perfekcja1.jpg http://s14.postimg.org/jt1dsulpt/perfekcja2.jpg Technologia była opisana, składnik który decyduje o super smaku to maślanka. http://s7.postimg.org/l8r4km38r/perfekcja3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/109/#findComment-6859274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.