Valencja 20.10.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Chefie , aż tak u Was wialo? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7198879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.10.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Chefie , aż tak u Was wialo? Rozmawiałem z Pawłem. Zniszczony dach , odcięta energia elektryczna, mase powalonych drzew, itp. Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7199089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.10.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Musiałem się zrelaksować po rozmowie. Postanowiłem coś przekąsić w jesiennej cudownej atmosferze. Szeleszczące liście nad głową i pod nogami, oraz szum wody i bąbelki do owoców morza. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7199092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 21.10.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Władco , tylko pozazdrościć takiego relaksu z takimi widokami. Wakacje cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7199503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 21.10.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 To sporo zniszczeń , a w jakiej części Florydy mieszkasz Chefie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7199506 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 (edytowane) To sporo zniszczeń , a w jakiej części Florydy mieszkasz Chefie? Palm Coast, na atlantyckim wybrzeżu - środkowo wschodnia część Florydy. Władco jak zwykle ps - ponieważ od tygodni nie mam żadnych informacji od wydawnictwa zajmującego się wydaniem mojego ebooka, rozważam udostępnienie jej z mojego facebookowego profilu w formie opłaty "co łaska" Uzyskane fundusze zamierzam przeznaczyć na jakąś formę pomocy potrzebującym (jakiej i komu, jeszcze nie wiem). Decyzję podejmę w tygodniu. Edytowane 23 Października 2016 przez Chef Paul ebook Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7201090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Władco jak zwykle E tam , chciałem w jacuzzi ale te spadające liście. Miałem lenia i mimo pięknych widoków z jacuzzi, wolałem ominąć ich wyławianie. Na tarasie było miło i smacznie. Jacuzzi można używać do tych celów w zimie, sypie tylko śniegiem a to jest super romantyczne gdy odpoczywamy w gorącej wodzie. Lubie to! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7201336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Jesienna pulpo salad, czyli poezja smaku. Cudowny "lanczyk" na jesienne dni... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7201436 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Nie mam ani czasu, ani sił by coś nowego przygotować ... ... codziennie żrę steki na kolację (bo to wysilać się nie trzeba i szybko się robi) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7201708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.10.2016 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Nie mam ani czasu, ani sił by coś nowego przygotować ... ... codziennie żrę steki na kolację (bo to wysilać się nie trzeba i szybko się robi) U mnie również marnie, czyli ryba. Flądra, "pieprzony łosoś", ryż z bekonem przyprawami i krabim mięsem. Dodatek jak widać to zielenizna, na jesienny styl. http://s13.postimg.org/68fpw3byv/ryba1.jpg http://s13.postimg.org/kcmke0oxz/ryba2.jpg http://s14.postimg.org/fn57z9wyp/ryba3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7204893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.10.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Specjalnie dla forumowiczów http://chefpaul.net/KwO/title.jpg http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka&p=7324438#post7324438 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7209639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.10.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Specjalnie dla forumowiczów http://chefpaul.net/KwO/title.jpg http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka&p=7324438#post7324438 Serdecznie polecam!!! WARTO. A u mnie chłopskie jadło. New York strip steak plus sól i pieprz, i zwykłe czeskie piwo . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7210135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.10.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A u mnie chłopskie jadło. New York strip steak plus sól i pieprz, i zwykłe czeskie piwo . ... :... a u mnie kociołek fasolówy (nagotowany na sirloin) z sześciu rodzaji suchej fasoli z dodatkiem zielonej szparagowej i ... ciąg dalszy sprzątania ogrodu ... końca qrwa nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7210157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.10.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 :... a u mnie kociołek fasolówy (nagotowany na sirloin) z sześciu rodzaji suchej fasoli z dodatkiem zielonej szparagowej i ... ciąg dalszy sprzątania ogrodu ... końca qrwa nie widać A Twój stan zdrowia pozwala na takie działania jak prace porządkowe w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7210205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.10.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A Twój stan zdrowia pozwala na takie działania jak prace porządkowe w ogrodzie? w bardzo ograniczonym zakresie ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7210435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.10.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Chefie.... dziękuję i tutaj i dużo, dużo sił i zdrowia życzę. Taka piękna, choć smutna jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7212156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.11.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Chefie.... dziękuję i tutaj i dużo, dużo sił i zdrowia życzę. Taka piękna, choć smutna jesień. Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7213848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.11.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Specjalnie dla forumowiczów http://chefpaul.net/KwO/title.jpg http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka&p=7324438#post7324438 Miałem trochę czasu to się zapoznałem. Barwny i zrozumiały język, dokładnie opisane techniki, boskie inspiracje. Szef - jesteś Wielki. Ps. To już 2 Twój podręcznik który dla mnie stał się najbardziej inspirującym abecadłem mojego kuchcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7214177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.11.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Miałem trochę czasu to się zapoznałem. Barwny i zrozumiały język, dokładnie opisane techniki, boskie inspiracje. Szef - jesteś Wielki. Ps. To już 2 Twój podręcznik który dla mnie stał się najbardziej inspirującym abecadłem mojego kuchcenia. bardzo się cieszę, że się przydało i w jakimś zakresie pomogło pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7214184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Miałem trochę czasu to się zapoznałem. Barwny i zrozumiały język, dokładnie opisane techniki, boskie inspiracje. Szef - jesteś Wielki. Ps. To już 2 Twój podręcznik który dla mnie stał się najbardziej inspirującym abecadłem mojego kuchcenia. Potwierdzam. A teraz czas na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/154/#findComment-7215923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.