Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

The Easiest Way To Change Your Lifestyle

 

Świeże śledzie w panierce na głębokim oleju z ogniska...

 

https://s26.postimg.org/n758lav9l/sledzie1.jpg

 

Prawda, że piękne…

 

https://s26.postimg.org/ffoimqr49/sledzie2.jpg

 

Już w tym stanie są pyszne , ale powędrowały do słoików z marynatą i olejem.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7398145
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek

FB_IMG_1508604837852.jpg

 

FB_IMG_1508604853516.jpg

 

a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) :)

FB_IMG_1508604866446.jpg

 

... ale z doskonałym winkiem :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419189
Udostępnij na innych stronach

U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek

[ATTACH=CONFIG]399177[/ATTACH]

 

[ATTACH=CONFIG]399178[/ATTACH]

 

a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) :)

[ATTACH=CONFIG]399179[/ATTACH]

 

... ale z doskonałym winkiem :)

 

Kocham pasztet z gęsich wątróbek i wszystko co "diablo". Czasami serwuję "skrzydełka czarnobyl" na bazie...

 

skrzydelka czarnobyl.jpg

 

IT DOESN'T GET MUCH HOTTER!

 

Udanego wieczoru życzę Pawle.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419229
Udostępnij na innych stronach

Eco tomahawk z czarnego angusa(1,5kg), plus pieprz i sól himalajska.

 

https://s1.postimg.org/2tnzsr8r5b/P1080096.jpg

 

https://s1.postimg.org/3876xsapbj/P1080108.jpg

 

https://s1.postimg.org/8qpbdxtfi7/P1080107.jpg

 

Piwo Stone Imperial Stout Xocoveza, warzone z kakao, kawą, papryką, vanilią, cymamonem i gałką muszkatałową.

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7422367
Udostępnij na innych stronach

Bardzo, bardzo przyzwoite winko.

U mnie małżonka polubiła ostatnio to:

[ATTACH=CONFIG]399884[/ATTACH]

... a ja cały czas testuję burboniki różne, różniste :)

[ATTACH=CONFIG]399885[/ATTACH]

 

Zacnie Pawle.

 

 

 

U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas.

 

tak_sobie.jpg

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425059
Udostępnij na innych stronach

...

 

 

 

U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas.

 

tak_sobie.jpg

Doskonały deser.

 

... pogoda wróciła do normy, więc chyba czas na jakiegoś porządnego steka :)

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425090
Udostępnij na innych stronach

Stawiam kieszonkowe z mojego portfela(65 dwudziestek) przeciwko orzechom, że nie jedliście lepszego puszkowanego tuńczyka.

 

 

 

sniadanko8.jpg

 

Okrzyknięty jako najlepszy na świecie. Prawdziwa pychota.

 

 

sniadanko9.jpg

 

sniadanko10.jpg

 

sniadanko11.jpg

Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425917
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...