Władca Przysmaków 07.09.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Brakujące ogniwo w pracach nad tatarem ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7397753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.09.2017 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Comber zająca w roli szaszłyka, prosto z ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7397823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.09.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 The Easiest Way To Change Your Lifestyle Świeże śledzie w panierce na głębokim oleju z ogniska... https://s26.postimg.org/n758lav9l/sledzie1.jpg Prawda, że piękne… https://s26.postimg.org/ffoimqr49/sledzie2.jpg Już w tym stanie są pyszne , ale powędrowały do słoików z marynatą i olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7398145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 W piątki zawsze ryba, smaczniej i przyjemniej jak w nadbałtyckiej smażalni ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7398479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.09.2017 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2017 ... w kilku smakowitych gatunkach, co za smakowita uczta przy ognisku ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7398481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.09.2017 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Mam straszne zaległości, w kolejce czekają zdjęcia kremu z groszku, galareta i mase fotek ryb. Pyszna polędwica z dorsza. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7402897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.10.2017 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Mam smaka na coś prostego i banalnego, np. rosół z upolowanych przepiórek lub steka z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) ... ale z doskonałym winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.10.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 U mnie dziś skromnie ... zrobiłem na przekąskę pasztet z tłustych, gęsich wątróbek [ATTACH=CONFIG]399177[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]399178[/ATTACH] a na kolację tylko skrzydełka "diablo" (właśnie się marynują) [ATTACH=CONFIG]399179[/ATTACH] ... ale z doskonałym winkiem Kocham pasztet z gęsich wątróbek i wszystko co "diablo". Czasami serwuję "skrzydełka czarnobyl" na bazie... IT DOESN'T GET MUCH HOTTER! Udanego wieczoru życzę Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.10.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Cudowna niedziela więc posiłek będzie na zewnątrz, i szkodniki które wyladują w przyszłości na stole Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7419560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.10.2017 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Eco tomahawk z czarnego angusa(1,5kg), plus pieprz i sól himalajska. https://s1.postimg.org/2tnzsr8r5b/P1080096.jpg https://s1.postimg.org/3876xsapbj/P1080108.jpg https://s1.postimg.org/8qpbdxtfi7/P1080107.jpg Piwo Stone Imperial Stout Xocoveza, warzone z kakao, kawą, papryką, vanilią, cymamonem i gałką muszkatałową. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7422367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.10.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jesienny klasyk od niechcenia. Danie w 100% organiczne, od przypraw do czarnego angusa. https://s1.postimg.org/39tp9bb4jz/jesiennie1.jpg https://s1.postimg.org/1wjxjg7v3j/jesiennie2.jpg https://s1.postimg.org/68vi55ntxr/jesiennie3.jpg https://s1.postimg.org/3l61ut7va7/jesiennie4.jpg https://s1.postimg.org/9nwtojxabz/jesiennie5a.jpg https://s1.postimg.org/1pur003ub3/jesiennie5.jpg https://s1.postimg.org/8qlaoes7wf/jesiennie6.jpg https://s1.postimg.org/3j2rflhqbj/jesiennie7.jpg Wino Château Les Rocs de Plaisance Bordeaux 2014, polecam również do grillowanego czerwonego mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7424516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.10.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jest i zgubiona fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7424521 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.10.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Bardzo, bardzo przyzwoite winko. U mnie małżonka polubiła ostatnio to: ... a ja cały czas testuję burboniki różne, różniste Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7424883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Bardzo, bardzo przyzwoite winko. U mnie małżonka polubiła ostatnio to: [ATTACH=CONFIG]399884[/ATTACH] ... a ja cały czas testuję burboniki różne, różniste [ATTACH=CONFIG]399885[/ATTACH] Zacnie Pawle. U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 ... U mnie skromnie, Havana Club Seleccion de Maestros i świezy organiczny ananas. Doskonały deser. ... pogoda wróciła do normy, więc chyba czas na jakiegoś porządnego steka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Śniadanie dnia powszedniego, czyli bardzo skromnie ale super smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Do kanapeczek super pyszna i aromatyczna kawa. Idealna kompozycja smakowa na piękny poranek. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Stawiam kieszonkowe z mojego portfela(65 dwudziestek) przeciwko orzechom, że nie jedliście lepszego puszkowanego tuńczyka. Okrzyknięty jako najlepszy na świecie. Prawdziwa pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2017 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Bardzo skromnie, a równocześnie na królewskie podniebienie. Mniami! Jeszcze tylko organicze jajeczko wolnowybiegowe i będzie super mniami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/171/#findComment-7425924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.