Chef Paul 14.10.2020 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 (edytowane) ... Twoja starość w kulinariach jest zatrważająca . Wasze ubliżanie jest straszne. :mad: Ktoś Tobie ubliża w odpowiedzi na Twój żałosny bełkocik ? Edytowane 14 Października 2020 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.10.2020 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Jesteś tak żałosny w swej krytyce jak i Twoje w kuchni gotowanie Twoja starość w kulinariach jest zatrważająca . Wasze ubliżanie jest straszne. :mad: Tak sie konczy jedzenie grzybow topionych w hektolitrach tluszczu, zmien diete to nastapi u ciebie rowniez poprawa nastroju. U mnie robi sie to super szybko, i super skromnie z mega smakiem, bez topienia w hektolitrach tluszczu ... Oczywiscie z najlepszych skladnikow ... Udziec z dziczyzny Aromatyczny, topiony, ser plesniowy robi robote... I prostota gotowa ... Palce lizac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.10.2020 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 [ATTACH=CONFIG]449096[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449097[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449098[/ATTACH] Po powrotach z wędkowania ulubione "drugie śniadanka" [ATTACH=CONFIG]449099[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]449100[/ATTACH] Smakowicie pozdrawiam WOW! Co ja tu widze! Shiphead i Pompano, elitarnosc smaku. Zazdroszcze rowniez pogody, na polnocy prawie zima ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 15.10.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 (edytowane) Bardzo zimny poranek, 8 °C. Tak wiec tzw. irlandzkie sniadanie, zjem na zewnatrz prosto z patelni. Oczywiscie porcja bedzie sluszna , bo podziele sie z psem. Organiczna wolnowybiegowka, w postaci wszystkich produktow ... Dlaczego podam na patelni? Na zewnatrz jest zimno, a na rozgrzanym zeliwie sciagnietym z "ognia" mozna robic jajecznice. Trzyma cieplo, a i ten zapach potraw z zeliwniaka. Palce lizac! Wbijam jajka i uciekam, zaczynajac mieszac skladniki... Bardzo skromnie, super szybko i super super super smacznie. Palce lizac! Edytowane 15 Października 2020 przez Władca Przysmaków plus foto, transmisja na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.10.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 WOW! Co ja tu widze! Shiphead i Pompano, elitarnosc smaku. Zazdroszcze rowniez pogody, na polnocy prawie zima ... Ładnie tam u Ciebie, choć jak dla mnie, trochę za chłodno ps - smakowite irlandzkie śniadania będą u mnie zimą ... teraz świeża rybka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.10.2020 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Ładnie tam u Ciebie, choć jak dla mnie, trochę za chłodno ps - smakowite irlandzkie śniadania będą u mnie zimą ... teraz świeża rybka pzdr U mnie dzisiaj. Wymiarowa fladra(30cm od glowy do konca ogona), wlasnie zabieram sie za filetowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.10.2020 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Flądra jest bardzo "rybna" i smaczna (pod jednym wszakże warunkiem, iż nie wpadnie do "wariacyjnej kuchni") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2020 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Odświeżymy wątek bo nudno się zrobiło. Kania z lasu na maśle . Mortadela regionalna z papryką .....na maśle. Lekka oliwa z oliwek ,czosnek i roszponka . i jeden kęs . Jak to się tu mówi ........pozdrawiam smaczniutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2020 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Nadchodzą jelenie .......czyli gulasz z mięsa jelenia . Marynujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2020 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Tymczasem (nim jeleń na powrót przykłusuje): Cyc Cyca siekamy ... i podsmażamy ... do piekarnika wkładamy ... na talerz wykładamy ... i ze smakiem zjadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2020 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Tymczasem (nim jeleń na powrót przykłusuje): Cyc [ATTACH=CONFIG]449372[/ATTACH] Cyca siekamy [ATTACH=CONFIG]449373[/ATTACH] ... i podsmażamy [ATTACH=CONFIG]449374[/ATTACH] ... do piekarnika wkładamy [ATTACH=CONFIG]449375[/ATTACH] ... na talerz wykładamy [ATTACH=CONFIG]449376[/ATTACH] ... i ze smakiem zjadamy Matko jakie to niezjadliwe . Piersi źle smakują siekana ,w całości poddana obróbce cieplnej jest o wiele smaczniejsza . Zakryłeś kolejne kłamstwo Pawle . Pitu pitu i danko jest gotowe. Mam mdłości na widok twoich nowych wynalazków . Wybacz nie wiem komu to pokazujesz ale to ładny bałagan na talerzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2020 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Matko jakie to niezjadliwe . Piersi źle smakują siekana ,w całości poddana obróbce cieplnej jest o wiele smaczniejsza . Zakryłeś kolejne kłamstwo Pawle . Pitu pitu i danko jest gotowe. Mam mdłości na widok twoich nowych wynalazków . Wybacz nie wiem komu to pokazujesz ale to ładny bałagan na talerzu . Sądzisz, że to z braku przypalonej cebuli Twe mdłości ? Przepraszam, że nie trafiłem w Twoje "gusta" ... biała część pora, czosnek, zielona, słodka papryka Cieszę się, że nie jadasz przy mym stole. Zarzygał byś moją jadalnię Niebawem pieczenie barana. Powinno się Tobie spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 21.10.2020 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Bardzo skromne i proste sniadanie, ale super smaczne. Jak u Pawla, bez przypalenizny, kilku litrow tluszczu i wywrotce cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2020 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Kłamca tego nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 22.10.2020 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Super skromne , super szybkie, i super smaczne sniadanie ... ps tylko najlepsze swiatowe renomowane produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.10.2020 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 WP, to nie jest "to" ... zbyt skromnie "to", to jest "ser zgliwiały" (który nie "zgliwiał") i bez kminku z Podlasia który nie dotarł ps - zapowiada się zabawne pieczenie barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.10.2020 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2020 no ale jeść trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2020 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Witojcie gospodarze i gospodynie. Przypomnienie , jak za komuny wyglądało to oto dzieło zwieńczone deserem ,który zastąpiła szarlotka na ciepło z lodami. Cienkie parówki mocno wędzone z dawnej receptury z cebulą .Petarda witaminowa ale bardzo smaczna . Pomidory w kremie śmietanowo majonezowym. Oczywiście z majonezem kieleckim bo najzdrowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.10.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 ... Przypomnienie , jak za komuny wyglądało to oto dzieło zwieńczone deserem ,który zastąpiła szarlotka na ciepło z lodami. Cienkie parówki mocno wędzone z dawnej receptury z cebulą .Petarda witaminowa ale bardzo smaczna . ... ... Im dalej od "czasów komuny", tym cebuli więcej ... Te rzygowiny im pokażę temu podrabianemu i temu co nie ma nic ... ... W poście powyżej (może przez pomyłkę) prawidłowe określenie "rzygowiny" ps - nie znam nikogo kto tak jadał, nawet w czasach stalinowskich, (przepraszam, poznałem teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze .Dzisiaj deser tak prosty ,że aż pyszny . Do tej wybranej mieszanki dodałem bez rozmrażania cukier .Zalałem gorąca galaretka i po wystudzeniu do lodówki .Brakuje tu jeszcze kremu na bazie mascarpone i 30 % śmietanki . Pozdrawiam smakowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.