Chef Paul 22.02.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Moja wersja "Garides Saganaki" ... a to już tylko zwykły chlebek Naan z pomidorem, oliwką Kalamata, mozzarella i oczywiście krewetką Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7894347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Rolady drobiowa ... z cheddar i cappa (wspaniale soczysta, pieczona w jajcu zielonym, w dymie gorącym) ... sos grzybowo-paprykowy wołowa ... duszona powolutku, podlewana bulionem warzywnym z domieszką czerwonego wina ... z pierwszym w tym roku małosolnym udka drobiowe z cheddar i serem kozim ... w towarzystwie chrupiących chips'ów z kurzęcej skóry być może zrobię salsę z zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7900889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 O kurczaki ..............on upadł. To nie ma wyglądu .Dlaczego ?:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7900931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 O kurczaki ..............on upadł. To nie ma wyglądu .Dlaczego ?:cool: "nie ma wyglądu" z uwagi na brak wiaderka cebuli w każdym daniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7900953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 "nie ma wyglądu" z uwagi na brak wiaderka cebuli w każdym daniu [ATTACH=CONFIG]454025[/ATTACH] Masz racje ot i cebula w nadmiarze którą starcze przywołujesz . Siekana cielęcina . Wspomniana cebulka . Do piekarnika by doszło . Cebulka jest pyszna . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7900992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Masz racje ot i cebula w nadmiarze którą starcze przywołujesz . ... . Przy takich codziennych dawkach cebuli raczej mego wieku nie dożyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7901012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Przy takich codziennych dawkach cebuli raczej mego wieku nie dożyjesz Nie o wiek twój tu chodzi bo jesteś jednym z najstarszych forumowiczów i wszyscy to wiedzą że stary dziadek jesteś ale o cebulę która jest bardzo pyszna . . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7901052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Nie o wiek twój tu chodzi bo jesteś jednym z najstarszych forumowiczów i wszyscy to wiedzą że stary dziadek jesteś ale o cebulę która jest bardzo pyszna . . Dzień bez cebuli, dniem straconym ... pozostałe składniki dań są tylko do cebuli dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7901167 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2021 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Bardzo szybkie i skromne drugie śniadanko ... zamiast cebuli do jajeczka i mięsa (wołowego) marynowanego w pomidorach z dodatkiem listka bazylii (w jakim celu ?) wędzony dziki łosoś z Alaski smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7901759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Bardzo szybkie i skromne drugie śniadanko [ATTACH=CONFIG]454066[/ATTACH] ... zamiast cebuli do jajeczka i mięsa (wołowego) marynowanego w pomidorach z dodatkiem listka bazylii (w jakim celu ?) wędzony dziki łosoś z Alaski [ATTACH=CONFIG]454067[/ATTACH] smakowicie pozdrawiam Nie można się tak cały czas krytykować .Drugie śniadanie z winem marki wino .Jaja na zimno, twardo ze skorupami i coś z foli .Też tak robię . .Ale najpiękniejsze są sztućce .Baaaardzo mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.03.2021 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Nie można się tak cały czas krytykować .Drugie śniadanie z winem marki wino .Jaja na zimno, twardo ze skorupami i coś z foli .Też tak robię . .Ale najpiękniejsze są sztućce .Baaaardzo mi się podobają . W swej recenzji (chyba przez roztargnienie), zapomniałeś uchylić wargę na temat braku cebuli Obiad (z folii) Lekka kolacja (również z folii) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 W swej recenzji (chyba przez roztargnienie), zapomniałeś uchylić wargę na temat braku cebuli Obiad (z folii) [ATTACH=CONFIG]454126[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454127[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454128[/ATTACH] Lekka kolacja (również z folii) [ATTACH=CONFIG]454129[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]454130[/ATTACH] Paweł co Ci się stało ? Jesteś chory ,popiłeś to idź do znajomych z FM niech Cię wskrzeszą .Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś .:sick:. Zrobię prosty obiad nie będę wklejał jakiś staroci tylko na bieżąco poinformuje po swojemu forumowiczów co jest smaczne i jak to robię bez zbędnej nonszalancji i przepychu pustego . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.03.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Paweł co Ci się stało ? Jesteś chory ,popiłeś to idź do znajomych z FM niech Cię wskrzeszą .Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś .:sick:. Zrobię prosty obiad nie będę wklejał jakiś staroci tylko na bieżąco poinformuje po swojemu forumowiczów co jest smaczne i jak to robię bez zbędnej nonszalancji i przepychu pustego . Coś sugerujesz ? ps - fotki są "stare" (z wczoraj) ... dziś jeszcze nie jadłem, jestem dopiero w czasie pierwszej kawy (z dodatkiem "irish cream", druga będzie z rumem) Edytowane 19 Marca 2021 przez Chef Paul + foto Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.03.2021 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Coś sugerujesz ? [ATTACH=CONFIG]454133[/ATTACH] ps - fotki są "stare" (z wczoraj) ... dziś jeszcze nie jadłem, jestem dopiero w czasie pierwszej kawy (z dodatkiem "irish cream", druga będzie z rumem) Sorry nie skumałem ,że masz taki problem .Współczuję i nie dopytuje już więcej . Idę pitrasić . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903122 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2021 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Sorry nie skumałem ,że masz taki problem .Współczuję i nie dopytuje już więcej . Idę pitrasić . Znowu się mylisz ... ja nie mam żadnych problemów, to raczej Ty je masz "... Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś ..." Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Znowu się mylisz ... ja nie mam żadnych problemów, to raczej Ty je masz "... Może zmień leki bo jakiś taki niby piękny , a zarazem taki pusty jesteś ..." Fe powtarzasz się istoto zanikająca kulinarnie .Jak widzisz cos tam swojskiego upitraszę a ty pogrążasz się niepotrzebnie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.03.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Witam. Paweł wiesz co tyle lat sobie ..........itd ale ja Cię lubię . Tak lubię bo jakoś nawet czasami niegrzecznie się porozumiewamy to i tak coś tam z tego jest . Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7903574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2021 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Witam. Paweł wiesz co tyle lat sobie ..........itd ale ja Cię lubię . Tak lubię bo jakoś nawet czasami niegrzecznie się porozumiewamy to i tak coś tam z tego jest . Zdrowia. Również się cieszę, że jeszcze funkcjonujesz (po tym wszystkim co zjadasz i co proponujesz innym) ... i bardzo Cię proszę, nie naucz się czasem poprawnie gotować ... "witamina" do zabawy niezbędną jest ... a tymczasem: ryba w cieście (z porem i pomidorem) żeberko z piklami Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7904260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2021 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Również się cieszę, że jeszcze funkcjonujesz (po tym wszystkim co zjadasz i co proponujesz innym) ... i bardzo Cię proszę, nie naucz się czasem poprawnie gotować ... "witamina" do zabawy niezbędną jest ... a tymczasem: [ATTACH=CONFIG]454218[/ATTACH] ryba w cieście (z porem i pomidorem) [ATTACH=CONFIG]454219[/ATTACH] żeberko z piklami Hit kultury kulinarnej .na starość mniej octu i czarnych żeberek .To moja rada .Więcej gotowanego . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7904287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2021 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Hit kultury kulinarnej .na starość mniej octu i czarnych żeberek .To moja rada .Więcej gotowanego . "czarnych żeberek" "Twoja rada" (w kulinariach) Widzę, że "dobry humor" Cię nie opuszcza bamflondrygo kulinarna Dawaj następną "witaminę" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/257/#findComment-7904297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.