ada_marcin 15.04.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 http://s3.postimg.org/rloxsydc3/po_mysliwsku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 15.04.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pod przykryciem 1h, i zmywamy przyprawy winem. http://s14.postimg.org/bmz0v7ocx/po_mysliwsku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 16.04.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Sos z grzybów leśnych, opieńka, kurka, podgrzybek. http://s8.postimg.org/5dmq9gqnp/po_mysliwsku.jpg http://s8.postimg.org/biiu0j851/po_mysliwsku1.jpg Seler i groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Przydałaby się mietła, coby nieco wymietła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Obiado-kolacja. Dla Marcina kurczak i sałatka mix wiosenny. http://s8.postimg.org/9xum5rqad/IMG_7014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Dla mnie bez kurczaka, z kozim serem otaczanym w pistacjach. http://s3.postimg.org/3m8qjpu8j/IMG_7015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 http://s28.postimg.org/sqzlylkpp/IMG_7016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Serdecznie polecam. http://s2.postimg.org/yxzvkoru1/IMG_7017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Można również z kurczakiem. http://s30.postimg.org/486xucw1t/IMG_7018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Zadowolenie kulinarno-smakowo-wizualne w skali od 1 do 10. 10+ http://s21.postimg.org/61nulwl6f/IMG_7020.jpg ps danie dla leniwych, super oszczędne w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ada ... jestem pod wrażeniem ... niestety w "Biesiadach Samotnych Panów" nie podaję tak wykwintnie jak Ty (dużo się dzieje, czas cały się leje) ... najważniejśze by smakowało ... ... grill praktycznie włączony bez ustanku a to: http://www.chefpaul.net/FB/pc_c04.jpg ... żeberka i krewetki (z solnego bloku) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02610s.jpg ... których można użyć do deville z Jalapeno a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02609s.jpg ... białe kiełbaski w wędzonym boczku a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02649s.jpg ... błyskawicznie pieczone ogony homara a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02636s.jpg ... śliwki i pieczarki w wędzonym boczku a to: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02616s.jpg ... szynka pieczona w wolnowarze na cydrze (podawana z Havarti) ... stanowi niezłą przekąskę czy pachnące i smakowite desery, jak: http://www.chefpaul.net/FB/DSC02650s.jpg ... arbuz z grilla (uprzednio w marynacie rumowo - miodowej) ... smakowicie pozdrawiam, życząc udanych zabaw przy grillu Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulinarnyamator 27.04.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale pyszne zdjęcia... aż ślinka cieknie! Kurczę, chyba trzeba będzie jakiś obiadek machnąć po powrocie do domu. W pracy nie ma warunków. Całe szczęście są dobre dania na wynos. Dzisiaj w sumie klasycznie i szybko pizza z [moderowano] ale czasem skoczy się do baru mlecznego... tam też same pyszności! ^^ Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.05.2015 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 burro a'la CP ... 50% grubo mielonej wołowiny, 50% drobno mielonej cielęciny, podsmażamy na patelni przyprawy: sproszkowane chili, kmin mielony, sproszkowana czerwona papryka, oregano granulowana cebula i czosnek ... wymieszać z wodą i tequila ... dodać do rozdrobnionego przesmażonego mięsa ... zredukować do całkowitego odparowania ... ugotowaną czerwoną fasolę, rozdrobnić blenderem ... dodać do mięsa ... wymieszać i chwilę razem poddusić Farsz nałożyć na cienkie (ciepłe) kukurydziane placki, zawinąć ułożyć na blasze, polać rozpuszczonym na maśle startym cheddar z posiekanym jalapeno, (piekarnik lub grill pod przykryciem - około 200*C) ... pod koniec zapiekania nałożyć na wierzch salsę (każdy wie jak się salsę robi) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02655s.jpg smakowicie po teksańsku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 02.05.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jakie apetyczne cudeńka. Muszę wskoczyć na wyższe obroty sztuki kulinarnej, zabieram się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.05.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Pierwszy raz w życiu skirt stek z grilla i papryka w dwóch wersjach. Świeża z czerwoną cebula, sokiem z cytyny, oliwką, kolendra, pieprzem i solą. Druga wersja to grillowana, cebula i przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.05.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 http://s14.postimg.org/dscyyhv6p/IMG_7028.jpg http://s2.postimg.org/a3fdior0p/IMG_7030.jpg http://s14.postimg.org/u34t62qsh/IMG_7032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 04.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ocena smaku i zadowolenia w skali 1 do 10.Ponownie 10 i to z +. http://s14.postimg.org/fbk64tlld/IMG_7034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.05.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witajcie. Poratujcie. Szukam technik smażenia banana (bez "tempury") w miodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) "śledzę" (to za dużo powiedziane) tylko nieliczne wątki "kulinarne" i... aż mi się jeść odechciewało:) Aż do dziś. Nie sądziłem że jedzenie może wyglądać aż tak apetycznie! Czy to tylko kwestia dobrej fotografii?) Edytowane 11 Maja 2015 przez finlandia usunięcie części złośliwej wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Witajcie. Poratujcie. Szukam technik smażenia banana (bez "tempury") w miodzie. mogę Tobie polecić dwa proste sposoby: 1 rozetnij skórę banana (tak by jej nie uszukodzić) wysmaruj od wewnątrz miodem (miód mieszam z rumem) i do piekarnika 2 folię lekko przetrzyj olejem, ułóż na niej rozcięte wzdłóż banany, potraktuj miodem (z rumem) i na grill ... lub do piekarnika smaczności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.