ada_marcin 20.05.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 http://s24.postimg.org/psexlbl7p/DSCF7135.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Na drewnie owocowym. http://s16.postimg.org/ljbq3sb0l/DSCF7142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ten zapach, coś cudownego. http://s28.postimg.org/wuyx7aogt/DSCF7145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 i słodki sos chili. http://s13.postimg.org/fiknicx1z/DSCF7150.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 http://s24.postimg.org/psexlbl7p/DSCF7135.jpg Powinieneś zrobić jajka sadzone na tablecie bardzo oryginalne.No apetyczne to nie jest ale nawyków nie zmieniamy.Kiełbasa nie powala na kolana boczek-bekon nieładnie pozawijany. Tynkale nie nakłute by sok podrywał bekon w czasie obróbki cieplnej.Sałatka prosta bez szaleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Powinieneś zrobić jajka sadzone na tablecie bardzo oryginalne.No apetyczne to nie jest ale nawyków nie zmieniamy.Kiełbasa nie powala na kolana boczek-bekon nieładnie pozawijany. Tynkale nie nakłute by sok podrywał bekon w czasie obróbki cieplnej.Sałatka prosta bez szaleństwa. O czym ty piszesz? Napisz po ludzku. Ada, kobieta, bardzo bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 O czym ty piszesz? Napisz po ludzku. Ada, kobieta, bardzo bardzo... Kobieta tak nie odpowiada to mowa faceta.Napisałem po ludzku ,że na talerzu panuje rozgardiasz bez uniesień kulinarnych..Jakaś kiełbasa zawinięta w coś i sałatka z tych samych składników no nie powala tak jak ze słoika.Były ładniejsze okazy twych występów kulinarnych.Moim gościom takiego żarcia bym nie podał.Nie zniżę się i nie powiem jak ty o mnie chłopie że syf.Tak pisze facet pamiętaj o tym kobiełka ciepłą jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ada, szkoda że nie można dwać lajków bo byś (je) dostała:). Twoje fotki zawsze pokazują aktualność kuchni i przynajmniej nie mam wątpliwości, że to efekty Twojej pasji:) Znowu wraca mi apetyt na mięso.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ada - oj, jadłabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 24.05.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Dziękuję bardzo. Wyborcze śniadanie. Kiełbaski drobiowo-brokułowo-paprykowo-słodkie, ser gjetost i bliny z dodatkiem siemienia lnianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.05.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) A śniadanko powyborcze? Podarujmy sobie odrobinę luksusu. Jajko w koszulce, położone na szparagach i obłożone boczkiem (bekonem) w plastrach na chrupko. A jak macie powyborczego kaca to "doprawcie" odrobiną sosu holenderskiego, który znakomicie pasuje do szparagów, a jajko będzie po benedyktyńsku (wersja bardziej wykwintna). Ps. Nie mam naczynia do gotowania szparagów - po prostu wrzucam do wrzącej, osolonej i lekko "ocukrzonej" wody na około 5 min. Ps.2. Wbrew pozorom przygotowanie takiego śniadania to troszeczkę więcej niż 10 min. (w wersji bez wykonania sosu). Edytowane 25 Maja 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmarT 25.05.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mózgi wieprzowe?? Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy bym zjadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.05.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Mózgi wieprzowe?? Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy bym zjadł. Specyficzne ale dobre, choć nie każdemu muszą smakować. Z ciekawostek, to ostatnio udało mi się kupić grasicę cielęcą. Dobra choć też specyficzna, smak trochę z tej półki co wątróbka, ale tylko pokrewny nie bardzo podobny. Na pewno znacznie delikatniejsza. Trzeba sparzyć, obrać z błon, podzielić na cząstki i usmażyć, doprawiając solą i pieprzem, raczej delikatnie żeby nie zabić specyficznego smaku grasicy. Jak z mózgiem, wątróbka czy flaczkami, jednym będzie bardzo smakowała, inni podziękują po pierwszym kęsie. Ciekawostką są ceny. Jedni sprzedają jako odpad, w cenie kości czy karmy dla psa, inni jako rarytas licząc grubo powyżej 200 zł za kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 a tym czasem ... ... w jednej z warszawskich restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.06.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Fusion - Jakiś taki jakby... niespecjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Fusion - Jakiś taki jakby... niespecjalny. Zawezwany proponuję: Piróg :D:D http://www.elondyn.co.uk/mainpage/data/news_sys/f0422c55fdd4a176f24e07d7de8d7f3d/20110305161640.jpg Ostatni rekord należał do Polaków z Lubelszczyzny. Ich wyczyn został wpisany do Księgi Rekordów Guinessa, jako „Największy Polski Pieróg Świata”. Od wczoraj, tytuł ten należy się Anglikom, którzy w brytyjskim Folkestone ugotowali jeszcze większego pieroga. Hamburger :D:D http://bi.gazeta.pl/im/3/4425/z4425943Q,Najwiekszy-na-swiecie-pomnik-kanapki-Big-Mac--USA.jpg hot dog :D:D http://rankingi24.pl/images/mar2015/jedzenie-rekord02.jpg http://szokblog.pl/ShareImages/1345257081730.jpg lasagna :D:D http://www.hotelinfo24.pl/image/galerie/glowne_inf/8263.jpg Nowy sposób gotowania parówek. http://www.glol.pl/pictures/75/picture_7531.jpg http://i3.spryciarze.pl/inspiracje/spryt13690960834378.jpg Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 a tym czasem ... [ATTACH=CONFIG]319393[/ATTACH] ... w jednej z warszawskich restauracji Źródło: http://www.wykop.pl/tag/gotujzwykopem/ obejrzyj :D:D przyda się jak nuda w około.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) a tym czasem ... [ATTACH=CONFIG]319393[/ATTACH] ... w jednej z warszawskich restauracji Źródło: http://www.wykop.pl/tag/gotujzwykopem/ obejrzyj :D:D przyda się jak nuda w około.:D:D Jak bywałeś to masz cel Chef by to prezentować.To też z tej knajpy. http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_gFMDpxtkOADJIEDW4ODILxyRtVrCTOVB,w400.jpg to tyż. Widze ,że lubisz te klimaty ,a nie mówiłeś. http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_OC3Ny0YJUK2SsLvgx6tnVfVlA9A5Igac,w400.jpg Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.06.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Trochę Cię rozczaruję NS-ie Autorem fotografii jest jeden z moich kolegów http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839150480332&set=a.3378511504593.159244.1323560783&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Trochę Cię rozczaruję NS-ie Autorem fotografii jest jeden z moich kolegów http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839150480332&set=a.3378511504593.159244.1323560783&type=1&theater Rozczarowanie moje jest tym większe ,że poddajesz uwadze coś co nie jest prawdą.Ty WIELKI kucharz poddajesz się takim introligatorskim ,płytkim oprawom.Mnie to nie bawi ....to mnie smuci,że mistrz popada w ten nurt nieprawdy. p.s na przyszłość.Nie wklejaj tych dowodopocin ponieważ fejs:yes: ma takie możliwości.To jest płytkie Chef. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.