ada_marcin 20.05.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 http://s24.postimg.org/psexlbl7p/DSCF7135.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6835880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Na drewnie owocowym. http://s16.postimg.org/ljbq3sb0l/DSCF7142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6835891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ten zapach, coś cudownego. http://s28.postimg.org/wuyx7aogt/DSCF7145.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6835893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 i słodki sos chili. http://s13.postimg.org/fiknicx1z/DSCF7150.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6835901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 http://s24.postimg.org/psexlbl7p/DSCF7135.jpg Powinieneś zrobić jajka sadzone na tablecie bardzo oryginalne.No apetyczne to nie jest ale nawyków nie zmieniamy.Kiełbasa nie powala na kolana boczek-bekon nieładnie pozawijany. Tynkale nie nakłute by sok podrywał bekon w czasie obróbki cieplnej.Sałatka prosta bez szaleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6835996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Powinieneś zrobić jajka sadzone na tablecie bardzo oryginalne.No apetyczne to nie jest ale nawyków nie zmieniamy.Kiełbasa nie powala na kolana boczek-bekon nieładnie pozawijany. Tynkale nie nakłute by sok podrywał bekon w czasie obróbki cieplnej.Sałatka prosta bez szaleństwa. O czym ty piszesz? Napisz po ludzku. Ada, kobieta, bardzo bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6836183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 O czym ty piszesz? Napisz po ludzku. Ada, kobieta, bardzo bardzo... Kobieta tak nie odpowiada to mowa faceta.Napisałem po ludzku ,że na talerzu panuje rozgardiasz bez uniesień kulinarnych..Jakaś kiełbasa zawinięta w coś i sałatka z tych samych składników no nie powala tak jak ze słoika.Były ładniejsze okazy twych występów kulinarnych.Moim gościom takiego żarcia bym nie podał.Nie zniżę się i nie powiem jak ty o mnie chłopie że syf.Tak pisze facet pamiętaj o tym kobiełka ciepłą jest. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6836226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ada, szkoda że nie można dwać lajków bo byś (je) dostała:). Twoje fotki zawsze pokazują aktualność kuchni i przynajmniej nie mam wątpliwości, że to efekty Twojej pasji:) Znowu wraca mi apetyt na mięso.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6836355 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ada - oj, jadłabym... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6836415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 24.05.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Dziękuję bardzo. Wyborcze śniadanie. Kiełbaski drobiowo-brokułowo-paprykowo-słodkie, ser gjetost i bliny z dodatkiem siemienia lnianego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6838547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.05.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) A śniadanko powyborcze? Podarujmy sobie odrobinę luksusu. Jajko w koszulce, położone na szparagach i obłożone boczkiem (bekonem) w plastrach na chrupko. A jak macie powyborczego kaca to "doprawcie" odrobiną sosu holenderskiego, który znakomicie pasuje do szparagów, a jajko będzie po benedyktyńsku (wersja bardziej wykwintna). Ps. Nie mam naczynia do gotowania szparagów - po prostu wrzucam do wrzącej, osolonej i lekko "ocukrzonej" wody na około 5 min. Ps.2. Wbrew pozorom przygotowanie takiego śniadania to troszeczkę więcej niż 10 min. (w wersji bez wykonania sosu). Edytowane 25 Maja 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6839269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmarT 25.05.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mózgi wieprzowe?? Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy bym zjadł. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6839428 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.05.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Mózgi wieprzowe?? Nigdy nie próbowałem, nie wiem czy bym zjadł. Specyficzne ale dobre, choć nie każdemu muszą smakować. Z ciekawostek, to ostatnio udało mi się kupić grasicę cielęcą. Dobra choć też specyficzna, smak trochę z tej półki co wątróbka, ale tylko pokrewny nie bardzo podobny. Na pewno znacznie delikatniejsza. Trzeba sparzyć, obrać z błon, podzielić na cząstki i usmażyć, doprawiając solą i pieprzem, raczej delikatnie żeby nie zabić specyficznego smaku grasicy. Jak z mózgiem, wątróbka czy flaczkami, jednym będzie bardzo smakowała, inni podziękują po pierwszym kęsie. Ciekawostką są ceny. Jedni sprzedają jako odpad, w cenie kości czy karmy dla psa, inni jako rarytas licząc grubo powyżej 200 zł za kilo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6841172 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 a tym czasem ... ... w jednej z warszawskich restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.06.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Fusion - Jakiś taki jakby... niespecjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Fusion - Jakiś taki jakby... niespecjalny. Zawezwany proponuję: Piróg :D:D http://www.elondyn.co.uk/mainpage/data/news_sys/f0422c55fdd4a176f24e07d7de8d7f3d/20110305161640.jpg Ostatni rekord należał do Polaków z Lubelszczyzny. Ich wyczyn został wpisany do Księgi Rekordów Guinessa, jako „Największy Polski Pieróg Świata”. Od wczoraj, tytuł ten należy się Anglikom, którzy w brytyjskim Folkestone ugotowali jeszcze większego pieroga. Hamburger :D:D http://bi.gazeta.pl/im/3/4425/z4425943Q,Najwiekszy-na-swiecie-pomnik-kanapki-Big-Mac--USA.jpg hot dog :D:D http://rankingi24.pl/images/mar2015/jedzenie-rekord02.jpg http://szokblog.pl/ShareImages/1345257081730.jpg lasagna :D:D http://www.hotelinfo24.pl/image/galerie/glowne_inf/8263.jpg Nowy sposób gotowania parówek. http://www.glol.pl/pictures/75/picture_7531.jpg http://i3.spryciarze.pl/inspiracje/spryt13690960834378.jpg Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 a tym czasem ... [ATTACH=CONFIG]319393[/ATTACH] ... w jednej z warszawskich restauracji Źródło: http://www.wykop.pl/tag/gotujzwykopem/ obejrzyj :D:D przyda się jak nuda w około.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) a tym czasem ... [ATTACH=CONFIG]319393[/ATTACH] ... w jednej z warszawskich restauracji Źródło: http://www.wykop.pl/tag/gotujzwykopem/ obejrzyj :D:D przyda się jak nuda w około.:D:D Jak bywałeś to masz cel Chef by to prezentować.To też z tej knajpy. http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_gFMDpxtkOADJIEDW4ODILxyRtVrCTOVB,w400.jpg to tyż. Widze ,że lubisz te klimaty ,a nie mówiłeś. http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_OC3Ny0YJUK2SsLvgx6tnVfVlA9A5Igac,w400.jpg Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.06.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Trochę Cię rozczaruję NS-ie Autorem fotografii jest jeden z moich kolegów http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839150480332&set=a.3378511504593.159244.1323560783&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6845800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Trochę Cię rozczaruję NS-ie Autorem fotografii jest jeden z moich kolegów http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839150480332&set=a.3378511504593.159244.1323560783&type=1&theater Rozczarowanie moje jest tym większe ,że poddajesz uwadze coś co nie jest prawdą.Ty WIELKI kucharz poddajesz się takim introligatorskim ,płytkim oprawom.Mnie to nie bawi ....to mnie smuci,że mistrz popada w ten nurt nieprawdy. p.s na przyszłość.Nie wklejaj tych dowodopocin ponieważ fejs:yes: ma takie możliwości.To jest płytkie Chef. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/104/#findComment-6846019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.