Chef Paul 07.06.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ... Chef po staremu rżniesz głupa.Po co Chef???Zadzwoń już cię zaanonsowałem.:D:D.Powiedziałem ,że jesteś starym kumplem z Florydy.Wysłucha cię.Dla przypomnienia jego numer Tel. (81) 501 22 40 Tel. kom. 500 020 187 [email protected] Ciasno dajesz Chef.:yes: ... tak jak przypuszczałem ... nowy Szef ... ... nie wysilaj się z "anonsowaniem" ... możem i "stary" ... ale "kumplami" nie jesteśmy (przynajmniej nie na tym etapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 07.06.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Na powstrzymanie Chef, bo jak syf to już teraz sraczki dostaniesz co nie daj Bóg.Ale popatrz zanim pójdziesz do WC-ta.Gawiedź już w komplecie.Wącio żyje normalnie. http://images70.fotosik.pl/948/362253e8933c407emed.jpg http://images66.fotosik.pl/949/8b4b1c3bec104a91med.jpg http://images68.fotosik.pl/949/89b13254c228ba42med.jpg http://images67.fotosik.pl/950/c19d2e642a2a3569med.jpg http://images69.fotosik.pl/948/4057165f4fd90689med.jpg http://images68.fotosik.pl/949/ad8601fc35eecf25med.jpg http://images70.fotosik.pl/948/70bfb099b5737c48med.jpg http://images68.fotosik.pl/949/9822a97b98a5578dmed.jpg Masz martadelę(ukłon do zielonego bo łapie) smak fajny ziemniaczki także.Ale fuzji nie ma czekam na kotlety od houścika. Ileż można je robić, spalą się w tej podwójnej tożsamości. O Boziu co ja tu "patrzę". Ada mam na imię. Masz szczęście, mam trochę pozostałości po obiedzie w postaci zdjęć. Prawdziwa uczta, a nie "syf z białej patelni". http://s12.postimg.org/iaoq926j1/z_50.jpg http://s18.postimg.org/pjujomo61/z_51.jpg http://s1.postimg.org/hms302jzj/z_52.jpg http://s11.postimg.org/u8rebxefn/z_53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.06.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 O Boziu co ja tu "patrzę". Ada mam na imię. Masz szczęście, mam trochę pozostałości po obiedzie w postaci zdjęć. Prawdziwa uczta, a nie "syf z białej patelni". http://s12.postimg.org/iaoq926j1/z_50.jpg http://s18.postimg.org/pjujomo61/z_51.jpg http://s1.postimg.org/hms302jzj/z_52.jpg http://s11.postimg.org/u8rebxefn/z_53.jpg słuszny krewetkowy " rozmiar" Ada ... idę spać ... zmęczyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.06.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 " fuzja parówek z pierogami" + to coś (martadela) smażone w panierce ....... Jeśli podane w knajpie (nie mylić z Restauracją), to mimo dość dużego oporu, wybiorę jednak danie z maca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 09.06.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Jest szansa, że forumowy śmieciarz zostanie na kupie śmieci którą właśnie usypuje. Dzisiejszy dzień był wyjątkowo apetyczny. Krewetki kolendrowo-cytrynowe z warzywami, na zimno. http://s29.postimg.org/u0l4bldcn/krewetki_kolendrowo_cytrynowe.jpg http://s9.postimg.org/8dhxrjdkf/krewetki_kolendrowo_cytrynowe2.jpg http://s13.postimg.org/e0s16ni1j/krewetki3.jpg http://s23.postimg.org/rm1eyuprf/do_krewetek.jpg Edytowane 9 Czerwca 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2015 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ada ... wysłałaś Marcina na połów krewetek ? ... również skrzydełka dziś robię ... w miodowym sosie BBQ ... ... a jutro żeberka (sporo sosu zrrobiłem) ... zgodnie z zapowiedzią http://www.chefpaul.net/FB/DSC02844s.jpg http://www.chefpaul.net/FB/DSC02863s.jpg ... ktoś wypił Jack'a ... więc do sosu powędrowała Jałowcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2015 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 O ludzie, a ja odchudzać się mam, a przez Was nie mogę, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Chefie, he he wysłałam go do hurtowni, tej samej o której pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 O ludzie, a ja odchudzać się mam, a przez Was nie mogę, mniam... Dzisiaj mam młode kurczaki z gospodarstwa ekologicznego. Danie nazwę "Trzej Królowie". Kurczaki mam zamiar grillować na bazie autorskich sosów Chef Paula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Jeden kurczaczek ma 600-650g. Nacieramy 2h wcześniej przyprawą eko do drobiu. http://s30.postimg.org/ufu39b59d/kurczaczki_grillowane_1.jpg Następnie http://s11.postimg.org/pobp3uko3/kurczaczki_grillowane_2.jpg Kurczaczki czyścimy z przyprawy, i układamy na bardzo gorącym grillu(300) w celu szybkiego sparzenia warstwy zewnętrznej. http://s23.postimg.org/or8zzsx4b/kurczaczki_z_grilla_3.jpg Edytowane 12 Czerwca 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Po sparzeniu z dwóch stron http://s12.postimg.org/nfngm2f9p/kurczaczki_z_grilla_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Teraz mamy trochę czasu, kurczaczki grillujemy spokojnie z dodatkiem ulubionego drewna. Dym zapewni cudowny akcent smakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 A to ciekawe, że czyścisz z tej przyprawy - to lepiej jest...? Delikatniejsze będą? Chyba wypróbuję przepis, też mam autorskie eko mieszanki ziołowe przyprawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) A to ciekawe, że czyścisz z tej przyprawy - to lepiej jest...? Delikatniejsze będą? Chyba wypróbuję przepis, też mam autorskie eko mieszanki ziołowe przyprawowe. Przypalona przyprawa jest dość kiepska w smaku, a ja zamykam pory mięsa na wysokiej temperaturze, więc jest obawa o przypalenie. Aromat przyprawy i tak zostaje w mięsie. ps gwoździem programu będzie autorski sos Pawła. Klasyczny miodowy, ten który jest wyżej na skrzydełkach, i ananasowo paprykowy(słodko-ostry) Edytowane 12 Czerwca 2015 przez ada_marcin ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ...kurczaczki są już cudowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ...na chwilę obecną tak to wygląda... http://s10.postimg.org/flklyyp55/kurczaczki_z_grilla_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ...co za cudowny zapach, coś super apetycznego... http://s8.postimg.org/irzusv21x/grillowane_kurczaczki_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Cudowny zapach, trudno go określić. Ślinka cie... http://s8.postimg.org/dzlwn1yxx/grillowane_kurczaczki_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 "Trzej Królowie" w autorskich sosach Chefa Pawła. http://s16.postimg.org/eahcn42h1/grilowane_kurczaczki_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.06.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ada, apetycznie. Nawet te krewetki jadłbym.. Z tym żeby dobrze się gotowało to nawet w kuchni trzeba posprzątać. Jakieś porządki zrobiłem, także parę postów wyleciało (głównie tych zawierających niesmaczne zwroty, niepasujące do tego działu). Uprzejmie proszę o trzymanie w tematach kulinarnych. Pozdrawiam i wszystkim życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.