ada_marcin 12.06.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ada, apetycznie. Nawet te krewetki jadłbym.. Z tym żeby dobrze się gotowało to nawet w kuchni trzeba posprzątać. Jakieś porządki zrobiłem, także parę postów wyleciało (głównie tych zawierających niesmaczne zwroty, niepasujące do tego działu). Uprzejmie proszę o trzymanie w tematach kulinarnych. Pozdrawiam i wszystkim życzę smacznego Jak najbardziej te niespecjalne, porządek i jeszcze raz porządek....bo zbiera mnie na wy... ps a kurczaczki palce lizać http://s30.postimg.org/4qzj9k40x/grilowane_kurczaczki_9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dodatki pominę w obawie, że "niektórym" może pustka w głowie wysadzić się w powietrze. Zapewniam o ich wysokich wolorach smakowo-wizualnych, są cudowne i odpowiednio dobrane do dania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Może jednak: http://s7.postimg.org/3pjofu6rv/grilowane_kurczaczki10.jpg http://s30.postimg.org/5alpqqz4x/grilowane11.jpg http://s2.postimg.org/7qi3zjt49/grilowane12.jpg http://s24.postimg.org/d4q4g5y85/grilowane14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 12.06.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Kiedy mi coś ugotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.06.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Kiedy mi coś ugotujesz? Proszę się częstować. Uwaga na ryż, jest pikantny co widać. Łagodzą go dwa następne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 NIGDY tak nie będę potrafiła. Ale zjeść bym umiała, oj umiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ... sos bbq na miodzie, pięknie się karmelizuje (ekspert jednak uzna to za "spalone") ... rozumiem, że do ananasa dodałaś stosowną ilość habanero Ada, Twoja kuchnia to " górna półka" pozdrawiam smakowicie w oczekiwaniu na "jeszcze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 NIGDY tak nie będę potrafiła. Ale zjeść bym umiała, oj umiała... no coś Ty ... Adę masz "na miejscu", ... a i ja chętnie coś pomogę (w miarę wiedzy i doświadczenia) ... narazie jednak tylko "korespondencyjnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 12.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 o matko po co to zobaczyłam , po piwie jestem i mnie czczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Czas na grillowanego indyka. Jest niskokaloryczny i zdrowy, będziemy pewni tego, że zawsze możemy pojechać na wakacje w sezonie a nie ukrywać się po za sezonem jak tłusta ś. na wyspie. Dbajmy o zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 http://s23.postimg.org/e393y22wb/indyk.jpg http://s16.postimg.org/6m8673wmt/indyk2.jpg http://s7.postimg.org/8mpo59z9n/indyk3.jpg http://s24.postimg.org/z0n43oow5/indyk5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Składniki łączymy ze sobą, i czekamy na zaproszonych gości. Sobotni grill jest otwarty. http://s17.postimg.org/77wgakkf3/indyk8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Sól w mieszance dostarczą oliwki, które są wymoczone tylko w solance. Smak takich oliwek jest nieporównywalny z tymi produkowanymi na szeroką skalę przemyslową. Co do mozzarelli, to polecam mozzarelle kampańską jest ona najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.06.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Przepraszam, mam gości więc podaję "cośniecoś". http://s27.postimg.org/vqc4j05k3/w_oczekiwaniu_na_grillowanego_indyka.jpghttp://s21.postimg.org/65b8os9tz/w_oczekiwaniu.jpghttp://s11.postimg.org/sv1doay9f/w_oczekiwaniu_na_grillowanego_indyka_3.jpg ps indyk pojawi się po zakończeniu, muszę pilnować porządku imprezowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.06.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Grillowanie indyka w takiej postaci odbywa się bardzo szybko. http://s21.postimg.org/e8yx1bsjr/IMG_1307.jpg http://s2.postimg.org/99iby0erd/IMG_1319.jpg http://s7.postimg.org/6gmtum3e3/IMG_1326.jpg http://s3.postimg.org/rp5xbvm5v/IMG_1342.jpg Pieczywo jest chrupiące, mozzarrella pomidory i bazylia świetnie zamykają to połączenie. Indyk ma wyraźną nutę oliwką, jest bardzo ciężko opisać ten cudowny smak i aromat. http://s3.postimg.org/jl6zymeib/IMG_1426.jpg http://s18.postimg.org/ss25ihqyh/IMG_1435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.06.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Skóre z udek wykorzystuję do nadziewania, tak jak skóre z szyjki gęsi. http://s23.postimg.org/wwf79170r/IMG_1373.jpg http://s24.postimg.org/iaboqu14l/IMG_1380.jpg http://s2.postimg.org/47vd9gjw9/IMG_1443.jpg Finezji dodaje lekkie podwedzenie drewnem owocowym, to tylko do nadziewanek. Jest to uczta podniebienia i umysłu. Naprawde polecam! http://s11.postimg.org/guhjjdw4z/do_wedzenia_nadziewanek.jpg Na 6 osób wykorzystałam 6 udek i 3 bułki. Otrzymamy 6 zawijanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 no dobra Ada ... idę coś "spalić" na grillu ... zgłodniałem po obejrzeniu ... gratuluję pomysłu że "skórą" (na pewno wykorzystam) pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.06.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 a ja wykończę niedobitka. http://s14.postimg.org/ryhdhwhtt/IMG_1452.jpg na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 15.06.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Zakaz wstępu dla tłustej świni . Samo zdrowie czyli ryba. Wybieram sie do rodziców po liście winorośli i chrzanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.