ada_marcin 20.06.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 86 cm cudownego mięska, i aromatyczny kurczak. http://s29.postimg.org/brim40gfr/chlebki_naan1.jpg http://s23.postimg.org/eeugp5zfv/chlebki_n2.jpg http://s8.postimg.org/8od7i2h2t/chlebki_n3.jpg http://s11.postimg.org/h0lcvzmhf/chlebki_n4.jpg http://s18.postimg.org/w78mto7ix/chlebki_n5.jpg http://s24.postimg.org/canzapl45/chlebki_n8.jpg http://s10.postimg.org/xr04tdabd/chlebki_n9.jpg http://s17.postimg.org/busehqsgf/chlebki_n10.jpg http://s22.postimg.org/yxn79wyrl/chlebki_n11.jpg http://s13.postimg.org/cg13xyfx3/chlebki_n12.jpg http://s2.postimg.org/dwr0999nd/chlebki_n14.jpg http://s13.postimg.org/7kd54is5z/chlebki_n15.jpg perfekcja w każdym smakowym detalu, http://s22.postimg.org/cq04ikxg1/chlebki_n17.jpg http://s21.postimg.org/bxgytc5cn/chlebki_n16.jpg http://s29.postimg.org/elc7hobw7/chlebki_n18.jpg http://s14.postimg.org/euz6xvfqp/chlebki_n19.jpg cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ada, masz piec do pieczenia chlebów naan czy na blasze w piekarniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.06.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 W piekarniku, ale przypalam na patelni żeliwnej. Używam do tego celu taboretu gazowego o bardzo dużej mocy, na zewnątrz bo sie dymi i to dużo. http://s14.postimg.org/wya8c80oh/chlebki_n24.jpg http://s2.postimg.org/r5dbbadkp/chlebki_n21.jpg http://s18.postimg.org/ic2aw7k4p/chlebki_n20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, a nie mam żadnych wątpliwości, że i smakuje nieziemsko. Aż zaczęłam mieć ochotę na próbę upieczenia takiego chlebka albo chlebka pita. Grzeszę przez Ciebie, Ada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Dla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, a nie mam żadnych wątpliwości, że i smakuje nieziemsko. Aż zaczęłam mieć ochotę na próbę upieczenia takiego chlebka albo chlebka pita. Grzeszę przez Ciebie, Ada! Z powodzeniem można również zaserwować proziaki. Super proste do wykonania. ps przepraszam za smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jest i smaczny aromatyczny kurczak, ale to w innym czasie...cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ... ... http://s18.postimg.org/ic2aw7k4p/chlebki_n20.jpg ... ależ Ty Ada wydziwiasz ... obecny trend, to dania "proste" (np kiszona kapusta "młoda i własna" moczona w klonowym syropie - ciekawym jak to może smakować ? ) ... próbowałem również zetrzeć śliwki ... marnie szło ... poszatkowałem http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_NfhuCoGEKDtF3rOIo0qaF93tYBFGUD1Y,w400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 dDla Panów w godzinach późno popołudniowych, zalecam koktajl z krewetek, doprawiony imbirem i gałką muszkatołową, a na deser arbuz i brzoskwinie. Wszak okoliczność nie byle jaka - Noc Kupały. krewetki zamarynowałem wczoraj (lemonka, czosnek, cilantro) ... zmrożonego arbuza wrzucę do cabernet sauvignon (wino w tym przypadku musi być w temperaturze pokojowej) brzoskwiń brak (nie chce mnie się specjalnie po nie pojechać) ... w zamian ... cygaro i rum przedni pozdrówka smaczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 krewetki zamarynowałem wczoraj (lemonka, czosnek, cilantro) ... zmrożonego arbuza wrzucę do cabernet sauvignon (wino w tym przypadku musi być w temperaturze pokojowej) brzoskwiń brak (nie chce mnie się specjalnie po nie pojechać) ... w zamian ... cygaro i rum przedni pozdrówka smaczniutkie ...i tak bez "kiszonej kapusty młodej i własnej moczonej w klonowym syropie"?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Wygląda to pięknie, ... Grzeszę przez Ciebie, Ada! .... a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ...i tak bez "kiszonej kapusty młodej i własnej moczonej w klonowym syropie"?????? ... no nie wiem sam co tracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chefie, ten arbuz to talny odpoczynek i apetyczny relaks. Palce lizać! http://s1.postimg.org/66xah06gv/arbuz_i_cabernet_sauvignon.jpg ps a popijając rumem to niebo w ... i Noc Kupały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Chefie, ten arbuz to talny odpoczynek i apetyczny relaks. Palce lizać! http://s1.postimg.org/66xah06gv/arbuz_i_cabernet_sauvignon.jpg ps a popijając rumem to niebo w ... i Noc Kupały... Ada wiem, ześ kobieta z jajami, których nie jeden facet mógłby Tobie pozazdrościć ... Kobiety również nie gardzą dobrym cygarem (bez pod tekstów) ... radzę spróbować pozdrawiam najserdeczniej (za "ożywienie" tego tematu w szczególności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.06.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chefie jeszcze raz wielkie dziękuję, za totalny arbuzowy relaks w Noc Kupały. http://s3.postimg.org/5vd2vw98j/arbuz_z.jpg ps jestem niepaląca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.06.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam ochotę na rybe. Może łosoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam ochotę na rybe. Może łosoś? na cedrowej deseczce, filet ze skórą z jednej strony (może być z łuską), przypieczoną "na chrupko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.06.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chefie jeszcze raz wielkie dziękuję, za totalny arbuzowy relaks w Noc Kupały. ps jestem niepaląca Ciemiężycielka bardzo lubi arbuza "tym sposobem" dobre cygarko świetnie relaksuje nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 23.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Z uśmiechem na twarzy musiałam zrobić powtórke z rozrywki... Perfekcja w każdym detalu - składników, wykonania, pieczenia i smaku. http://s27.postimg.org/gjc4hul1f/perfekcja1.jpg http://s14.postimg.org/jt1dsulpt/perfekcja2.jpg Technologia była opisana, składnik który decyduje o super smaku to maślanka. http://s7.postimg.org/l8r4km38r/perfekcja3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.