ada_marcin 10.07.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 http://s17.postimg.org/ly5l9zadr/boczek2.jpg http://s10.postimg.org/3quhip55l/boczek3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 10.07.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Usuwamy przyprawę, kładziemy na warzywach i zalewamy warzywa piwem, ale to już na grillu. Boczek układamy tłustą stroną do góry i nacieramy oliwką. http://s16.postimg.org/4dlrp0g45/boczek5.jpg http://s29.postimg.org/re4gbutc7/boczek9.jpg Napełniamy skrzyneczkę dymną drewnem owocowym i możemy zaczynać. Grillujemy w zamkniętym grillu przez 3h, dolewamy piwa po wyparowaniu 3-4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 10.07.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Używam Piwo na Miodzie Gryczanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.07.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ada ... następny boczuś z cydrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 10.07.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ada ... następny boczuś z cydrem Wiem Pawle, bomba smakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.07.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 zniknął cały "wątek" o wakacjach można wiedzieć kto go skasował i z jakiego powodu ? ... nic to ... może założę nowy o takiej tematyce ... można w kulinariach ? czy może raczej należy w Hyde Parku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.07.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 zniknął cały "wątek" o wakacjach można wiedzieć kto go skasował i z jakiego powodu ? Autor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.07.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Autor?Znikł, bo moja kolejna próba przekonania NS, ze lepiej zrobiłby gdyby nie pisał dała efekt spodziewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Przyznaję, że nie rozumiem ... autorzy wątków mogą je kasować niezależnie od wpisów innych użytkowników ? ... Moderatorów proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 12.07.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ada ... następny boczuś z cydrem Czy ten boczus, mogę zrobić w piekarniku czy musze grylowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Czy ten boczus, mogę zrobić w piekarniku czy musze grylowac? oczywiście, że można w piekarniku ... będzie również wyborny, (nie zapomnij przykryć folią aluminiową, by nadmiernie nie wysuszyć, pod koniec pieczenia folię zdjąć by ładnie zarumienić ... i podlewać, podlewać, podlewać ... na samym końcu można posmarować miodem wymieszanym z cydrem i ostrą cayenne) smaczności życzę ps - boczuś doskonale się komponuje z kopytkami i ostrą surówką z czerwonej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.07.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Pychota! http://s28.postimg.org/uvyifs6i5/boczek10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Pychota! http://s28.postimg.org/uvyifs6i5/boczek10.jpg Ada, wygląda niezmiernie smakowicie Gdy będę w Polsce, wpraszam się do Ciebie na kolację ... siadam do stołu wraz z Marcinem i dobrym winem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 12.07.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Chef, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.07.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ada, wygląda niezmiernie smakowicie Gdy będę w Polsce, wpraszam się do Ciebie na kolację ... siadam do stołu wraz z Marcinem i dobrym winem Zapraszam i czekam z niecierpliwością. Po 1h w grillu, przewracam na drugą stronę. http://s7.postimg.org/kzqm03vnf/boczek11.jpg http://s16.postimg.org/nzv52ua45/boczek14.jpg Efekt końcowy. Boczek jest bardzo soczysty, rozpływa się w ustach. http://s17.postimg.org/4jtbbmqq7/boczek15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.07.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Coś dla NS.Powinno schlebić jego męskiemu ego."Weź udział w konkursie. Wyślij nam swoją historię i słodki przepis.100 najbardziej ekscytujących historiizostanie nagrodzonych publikacją w "Wielkiej Księdze z Wypiekami"! ...Do ich autorek trafi także zestaw nagród ......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 No srsly, taki szowinizm... Nie przystoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.07.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Zainspirowama w temacie "Wakacyjne menu" postanowiłam zrobić coś innego, korzystając z wypowiedzi chłopaków z wspomnianego termatu. Składniki to ryż, warzywa, mrożonka z owoców morza, i niespodzianka która jest również mrożona z uwagi na dostępność w kraju. http://s1.postimg.org/lw7snfwgv/letnie_inspiracja_1.jpg http://s11.postimg.org/96s87vn4j/letnia_inspiracja_2.jpg http://s4.postimg.org/kcidr8s7h/letnia_inspiracja_3.jpg niespodzianka http://s21.postimg.org/fnsyic4hj/letnia_inspiracja_4.jpg cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.07.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dawaj ten cdn..... odnośnie niespodzianki, bo mnie już w dwa splecione paragrafy poskręcało odnośnie potraktowania kulinarnego tych stworków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.07.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Zgodnie z naukami Chefa Pawła. Młode ośmiorniczki gotowałam w białym winie, 1h na 1kg. Bez dodatkowego opiekania w piekarniku, ale to już mój wymysł. http://s17.postimg.org/ye2agsp7j/letnia_inspiracja_5.jpg http://s16.postimg.org/tbypqlbs5/letnia_inspiracja_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.