Chef Paul 19.08.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 "jaki jest kóń, każden widzi" ... ilość wielbicieli Ady wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości półmisków przez nią wystawianych ps - osobiście jestem 1/2 wielbiciela (Ada nie pali cygar ... i nie wiem czy pije burbon) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6893458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.08.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Burbona kupiłam w delikatesach, ale tego Władczynego. Jest dostępny, tylko bardzo drogi. Co do cygar to jednak nie. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6893462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.08.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 O proszę! http://s29.postimg.org/mpp24hw0n/steki11.jpg Będę testowała na Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6893463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.08.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) poor man burbon może być Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6893489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.08.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Bez zbędnego powielania opini które można przeczytać w temacie o stekach, wszystkie rezenzje pokrywają się ze stanem faktycznym. Odsyłam do zapoznania się ze szczegółami w temacie stekowym. http://s7.postimg.org/3jrps0hvf/steki12.jpg http://s12.postimg.org/4nsn2lmv1/steki14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6893819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.08.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Maraton smakołyków z sieciówek trwa... http://s16.postimg.org/bmb86r49h/poledwica1.jpg http://s9.postimg.org/ykqzgd5pb/poledwica2.jpg http://s16.postimg.org/4n6ti900l/poledwica3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6895249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.08.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Soczyście, smacznie i zdrowo. http://s8.postimg.org/m1sitx5at/poledwica9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6895314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.08.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ? Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata. Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów. Jest w tym logika ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6895350 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.08.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ? Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata. Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów. Jest w tym logika ? ... gdybyś im jednak tego "tatara" wrzucił na grilla (vide Ciemiężycielka) ... wyjdzie z tego całkiem przyzwoity burger ... Ada ... proste sposoby z dobrym produktem, często bywają niezawodne zdrowie Marcina, dobrym burbonem ... Twoje również ... jestem już bowiem 3/4 Wielbiciela Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6895540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.08.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Muszę nad tą 1/4 popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6895660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.08.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakieś siły nieczyste przeniosły "Ranking i ocena tematów kulinarnych pod wzgledem merytorycznym i smakowym" w mniej widoczne miejsce, czyli tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?240442-Ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/page3 Gdyby głupota miała skrzydła, to ten nieczysty anonim unosiłby się w powietrzu niczym gołąbek/gołębica. Ps. Ciekawe, czy niejaki Dariusz P. miał w tym "przedsięwzięciu" swój udział, czy była to tylko własna inicjatywa nieczystej siły Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez sSiwy12 Ps. zapodałem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6896448 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Często mówię: proste w przygotowaniu potrawy, bywają bardzo smaczne, pod jednym wszakże warunkiem ... produkty wyjściowe naszych potraw muszą być swieże i dobrej jakości ... np Sałatka z trzech listków bazylii (świeżuteńkie, prosto z mego zielnika) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03113s.jpg do bazylii dodałem tylko: słodką kolorową paprykę, świeży zielony ogórek, szczypior, natkę pietruszki, oliwę, odrobinę winnego octu, sok z cytryny oraz sól i pieprz ... gotowe http://www.chefpaul.net/FB/DSC03116s.jpg Sałatka doskonale skomponowała się z burgerem z avocado ... i z odpowiednio schłodzonym białym Merlot http://www.chefpaul.net/FB/DSC03119s.jpg pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6897014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Apetyczności, już zapisałam przepis. Jestem chwilowo w domu więc coś prostego, a jutro hotelowe posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6899910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sałatka z trzech listków bazylii na bazie ekologicznych produktów. http://s11.postimg.org/vpfs2m9zn/ekologiczne_przysmaki.jpg Dodatkiem jest drób ekologiczny. Nasza słynna gęś i kaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Filety z kaczki będę grillowała i podlewała tokajem(3), jest wystarczająco słodki. Pieś gęsi w całości. http://s21.postimg.org/qdnttd3rr/ekologicze_przysmaki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jednak mała zmiana, postanowiłam grillować dodatkową pieś z gęsi. Całość ma 2550 gram, będzie wystarczajaca dla 4 dorosłych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Klasycznie na grillu i wykańczane na palelni żeliwnej z wkładką. Gęś z winem aroniowym z dodatkiem miodu. http://s9.postimg.org/9hoswfsen/ekologiczne_przysmaki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 http://s30.postimg.org/pvomuexfl/ekologiczne_przysmaki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.08.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 no dobra ... lecę ... skusiłaś mnie tą gęsiną ... dolicz piątą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Oczywiście! Mam dodatkowa zmianę, sprawdziłam tabele czasową i jednak będę filetować gęsine. Znacznie mniej czasu na grillowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/118/#findComment-6900081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.