Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KULINARIA


Recommended Posts

"jaki jest kóń, każden widzi" ;) ... ilość wielbicieli Ady wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości półmisków przez nią wystawianych :) ;)

 

ps - osobiście jestem 1/2 wielbiciela (Ada nie pali cygar ;) ... i nie wiem czy pije burbon) ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ?

 

Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata.

Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów.:yes:

Jest w tym logika ? :bash:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ?

 

Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata.

Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów.:yes:

Jest w tym logika ? :bash:

... gdybyś im jednak tego "tatara" wrzucił na grilla (vide Ciemiężycielka) ... wyjdzie z tego całkiem przyzwoity burger :) ;)

 

... Ada ... proste sposoby z dobrym produktem, często bywają niezawodne :)

zdrowie Marcina, dobrym burbonem :) ... Twoje również ... jestem już bowiem 3/4 Wielbiciela ;)

Edytowane przez Chef Paul
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jakieś siły nieczyste przeniosły "Ranking i ocena tematów kulinarnych pod wzgledem merytorycznym i smakowym" w mniej widoczne miejsce, czyli tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?240442-Ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/page3 :bash:

 

Gdyby głupota miała skrzydła, to ten nieczysty anonim unosiłby się w powietrzu niczym gołąbek/gołębica.

 

Ps.

 

Ciekawe, czy niejaki Dariusz P. miał w tym "przedsięwzięciu" swój udział, czy była to tylko własna inicjatywa nieczystej siły ;)

Edytowane przez sSiwy12
Ps. zapodałem
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Często mówię: proste w przygotowaniu potrawy, bywają bardzo smaczne, pod jednym wszakże warunkiem ... produkty wyjściowe naszych potraw muszą być swieże i dobrej jakości

 

... np

Sałatka z trzech listków bazylii (świeżuteńkie, prosto z mego zielnika)

http://www.chefpaul.net/FB/DSC03113s.jpg:)

do bazylii dodałem tylko: słodką kolorową paprykę, świeży zielony ogórek, szczypior, natkę pietruszki, oliwę, odrobinę winnego octu, sok z cytryny oraz sól i pieprz ... gotowe

http://www.chefpaul.net/FB/DSC03116s.jpg

 

Sałatka doskonale skomponowała się z burgerem z avocado ... i z odpowiednio schłodzonym białym Merlot :) ;)

http://www.chefpaul.net/FB/DSC03119s.jpg

 

pozdrawiam niezmiernie smakowicie :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...