Chef Paul 19.08.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 "jaki jest kóń, każden widzi" ... ilość wielbicieli Ady wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości półmisków przez nią wystawianych ps - osobiście jestem 1/2 wielbiciela (Ada nie pali cygar ... i nie wiem czy pije burbon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.08.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Burbona kupiłam w delikatesach, ale tego Władczynego. Jest dostępny, tylko bardzo drogi. Co do cygar to jednak nie. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.08.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 O proszę! http://s29.postimg.org/mpp24hw0n/steki11.jpg Będę testowała na Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.08.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) poor man burbon może być Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.08.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Bez zbędnego powielania opini które można przeczytać w temacie o stekach, wszystkie rezenzje pokrywają się ze stanem faktycznym. Odsyłam do zapoznania się ze szczegółami w temacie stekowym. http://s7.postimg.org/3jrps0hvf/steki12.jpg http://s12.postimg.org/4nsn2lmv1/steki14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.08.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Maraton smakołyków z sieciówek trwa... http://s16.postimg.org/bmb86r49h/poledwica1.jpg http://s9.postimg.org/ykqzgd5pb/poledwica2.jpg http://s16.postimg.org/4n6ti900l/poledwica3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.08.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Soczyście, smacznie i zdrowo. http://s8.postimg.org/m1sitx5at/poledwica9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.08.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ? Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata. Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów. Jest w tym logika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.08.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Ech - naszło mnie tak, jakoś - nostalgicznie - o naturze Kobiety ? Większość kobiet (w tym moje dziewczyny) nie tknie tego, za żadne skarby świata. Ale ten (taki) sam kawałek mięsa, podany jako tatar, pałaszują bez oporów. Jest w tym logika ? ... gdybyś im jednak tego "tatara" wrzucił na grilla (vide Ciemiężycielka) ... wyjdzie z tego całkiem przyzwoity burger ... Ada ... proste sposoby z dobrym produktem, często bywają niezawodne zdrowie Marcina, dobrym burbonem ... Twoje również ... jestem już bowiem 3/4 Wielbiciela Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.08.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Muszę nad tą 1/4 popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.08.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakieś siły nieczyste przeniosły "Ranking i ocena tematów kulinarnych pod wzgledem merytorycznym i smakowym" w mniej widoczne miejsce, czyli tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?240442-Ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/page3 Gdyby głupota miała skrzydła, to ten nieczysty anonim unosiłby się w powietrzu niczym gołąbek/gołębica. Ps. Ciekawe, czy niejaki Dariusz P. miał w tym "przedsięwzięciu" swój udział, czy była to tylko własna inicjatywa nieczystej siły Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez sSiwy12 Ps. zapodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Często mówię: proste w przygotowaniu potrawy, bywają bardzo smaczne, pod jednym wszakże warunkiem ... produkty wyjściowe naszych potraw muszą być swieże i dobrej jakości ... np Sałatka z trzech listków bazylii (świeżuteńkie, prosto z mego zielnika) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03113s.jpg do bazylii dodałem tylko: słodką kolorową paprykę, świeży zielony ogórek, szczypior, natkę pietruszki, oliwę, odrobinę winnego octu, sok z cytryny oraz sól i pieprz ... gotowe http://www.chefpaul.net/FB/DSC03116s.jpg Sałatka doskonale skomponowała się z burgerem z avocado ... i z odpowiednio schłodzonym białym Merlot http://www.chefpaul.net/FB/DSC03119s.jpg pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Apetyczności, już zapisałam przepis. Jestem chwilowo w domu więc coś prostego, a jutro hotelowe posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sałatka z trzech listków bazylii na bazie ekologicznych produktów. http://s11.postimg.org/vpfs2m9zn/ekologiczne_przysmaki.jpg Dodatkiem jest drób ekologiczny. Nasza słynna gęś i kaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Filety z kaczki będę grillowała i podlewała tokajem(3), jest wystarczająco słodki. Pieś gęsi w całości. http://s21.postimg.org/qdnttd3rr/ekologicze_przysmaki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jednak mała zmiana, postanowiłam grillować dodatkową pieś z gęsi. Całość ma 2550 gram, będzie wystarczajaca dla 4 dorosłych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Klasycznie na grillu i wykańczane na palelni żeliwnej z wkładką. Gęś z winem aroniowym z dodatkiem miodu. http://s9.postimg.org/9hoswfsen/ekologiczne_przysmaki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 http://s30.postimg.org/pvomuexfl/ekologiczne_przysmaki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.08.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 no dobra ... lecę ... skusiłaś mnie tą gęsiną ... dolicz piątą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Oczywiście! Mam dodatkowa zmianę, sprawdziłam tabele czasową i jednak będę filetować gęsine. Znacznie mniej czasu na grillowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.