ada_marcin 29.08.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 http://s3.postimg.org/gsd5x78eb/eko1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 I znowu problem, "psia pikula". Masa tego dziadostwa... http://s21.postimg.org/ly3m65847/eko2.jpg Etap wstępnego grillowania zakończony: http://s30.postimg.org/4gz3fe5kx/eko3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 http://s28.postimg.org/4l2k6iegt/eko4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Kaczka w tokaju gotowa, gęś czeka na swoją kąpiel. http://s13.postimg.org/8j30uwqdj/eko5.jpg Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.08.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Pierś z gęsi aroniowo-miodowa, plus specjał Pawła. http://s10.postimg.org/60y9rn5w9/eko8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.08.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ada, ... podpadłaś ... Ciemiężycielka zapragnęła ryby z pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 30.08.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Ada, ... podpadłaś ... Ciemiężycielka zapragnęła ryby z pieca Czosnkowy i z porem... polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 01.09.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Makaronik z patelni. Nie ma nic prostrzego na ciepły letni wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) I znowu problem, "psia pikula". Obstawiam, że w jakiejś przydrożnej kępie ma gniazdo. Edytowane 1 Września 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.09.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 ser i winohttp://www.chefpaul.net/FB/DSC03125s.jpg ... no i rybkahttp://www.chefpaul.net/FB/DSC03151s.jpg smaczności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ze specjalną dedykacją dla Kolegi Greengaz'a http://www.chefpaul.net/FB/DSC03165s.jpg ... fuzja BLT z jajeczkiem, avocado, mozzarella i sosie na bazie tłuszcu ze smażenia boczusia Greengaz, ... smaczności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 DZIĘKI wielkie. Ślinka wisi na brodzie. Skład i wykonanie już przekazane do realizacji drugiej połówce, specjalistce od sałatek.Brakuje tylko steka z powodów wiadomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.09.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Makaron i ... http://s12.postimg.org/uxbx3lxal/makaron1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 19.09.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Klasycznie jak w książce kucharskiej, białe wino, masło, czosnek, natka, sól i pieprz ... http://s2.postimg.org/qvp51fni1/makaron2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2015 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Czyżby Ado wakacje Cię tak zainspirowały ? ... bardzo smakowite danko zaprezentowałaś (moje klimaty ... choć ostatnio mam "zlecenia" na wędzony boczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.09.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Klasycznie jak w książce kucharskiej, białe wino, masło, czosnek, natka, sól i pieprz ... http://s2.postimg.org/qvp51fni1/makaron2.jpg Uwielbiam ryby ale do tych tzw owoców morza nijak nie mogę się przekonać. Te gumowato-nijakie kalmary czy ośmiornice budzą we mnie lekki niesmak. Pamiętam z jaką ciekawością próbowałem pierwszy raz paellę z morskimi paskudztwami. Brrr... Nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.09.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Te gumowato-nijakie kalmary czy ośmiornice budzą we mnie lekki niesmak. Pamiętam z jaką ciekawością próbowałem pierwszy raz paellę z morskimi paskudztwami. Brrr... Nie dałem rady. Bo to jest tak jak ze stekami. Dobry wsad + właściwa obróbka termiczna i czasowa, oraz minimum przypraw - przy czym, owoce morza są bardziej delikatne, przez co bardziej podatne na błędy obróbki termicznej i czasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.09.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Bo to jest tak jak ze stekami. Dobry wsad + właściwa obróbka termiczna i czasowa, oraz minimum przypraw - przy czym, owoce morza są bardziej delikatne, przez co bardziej podatne na błędy obróbki termicznej i czasowej.Być może. Jadłem tę paellę w niemieckiej knajpie. Myślę jednak, że to kwestia smaku. Nie pasuje mi i już. Podobnie jak z cielęciną, którą większość się zachwyca. Ja nie lubię i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.09.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Kolego już nic ci nie pasuje .........coś jadłeś w knajpie złe ..........zepsułeś to gotowanie w kulinariach.Moderator powinie dać ci bana za to co zrobiłeś.Kulinaria to nie bełkot o nie smaku to sztuka o gotowaniu ,a nie twoje żale jak ci pieprz zaszkodził.Żenada.:cool: SIO! Psi pikulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.09.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) Wszystko leży w rękach gotującego, taki niespecjalny dzwon to nawet steka (napiszę to dobitnie) sp....li, jak i wszystko... Moje owoce morza były palce lizać, miód malina cukiereczki. Wszystko zgodnie ze sztuka kulinarną. http://s10.postimg.org/a6nxf2c95/makaron3.jpg http://s15.postimg.org/ewjde7m8b/makaron4.jpg ps a w knajpach jak to w knajpach, można czasami trafić na niespecjalnego "apsolwenta szkoły kólinarnej" Edytowane 20 Września 2015 przez ada_marcin zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.