ada_marcin 05.10.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest kochany, więc spagetti - czyli dynia makaronowa i owoce morza. http://s29.postimg.org/uqrqzhcxj/jesienne_przysmaki_e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.10.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest kochany, więc spagetti - czyli dynia makaronowa i owoce morza. Bardzo przyzwoita kolacja ... do popicia, proponował bym jakiś niezły Riesling Aleście, się rozgadali ... u mnie dziś, ostatni dzień "polskiego tygodnia" (przedłużonego o dwa dni) ... pieczone z chrzanem i czosnkiem golonki z kapustą i grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliMarek 06.10.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Może moje pytanie jest niestosowne, ale co znajduje się pod folią? czy to krewetki?i jak zostały przyrządzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 06.10.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Klasycznie.1 minuta na oliwie + 4 minuty na białym winie. Czosnek, cytryna, ostra papryka i sól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.10.2015 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ... no prawie rewolucja ... jedno avocado wystarczyło na quacamole dla czterech biesiadników http://www.chefpaul.net/FB/DSC03223s.jpg ... a jeden plasterek szyneczki, na dwoje http://www.chefpaul.net/FB/DSC03230s.jpg ... kurek niestety było ociupinkę (to te o których, wspominałem wcześniej) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03200s.jpg ... polecam na deser http://www.chefpaul.net/FB/DSC03214s.jpg ... pozdrawiając smakowicie wczesno-jesienną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ... no prawie rewolucja ... jedno avocado wystarczyło na quacamole dla czterech biesiadników http://www.chefpaul.net/FB/DSC03223s.jpg ... a jeden plasterek szyneczki, na dwoje http://www.chefpaul.net/FB/DSC03230s.jpg ... kurek niestety było ociupinkę (to te o których, wspominałem wcześniej) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03200s.jpg ... polecam na deser http://www.chefpaul.net/FB/DSC03214s.jpg ... pozdrawiając smakowicie wczesno-jesienną porą Apetyczny zestaw kulinarny! Czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Jakie są składniki tego sosu? ps proszę o odpowiedź w normalnym temacie, np. kulinaria. Czosnek oczywiście pieczony, białe wino, puree czosnkowe, rosól, śmietana, tymianek, sól i pieprz. Edytowane 12 Października 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Brzmi apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Brzmi apetycznie. O tak, życie ze smakiem... powiem skromnie. Na obiad będzie dorsz z tym właśnie sosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ponownie zabrzmiało apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ...życie ze smakiem... http://s17.postimg.org/yo9ttb4r3/dorsz_a.jpg http://s17.postimg.org/9bzrx4jpr/dorsz_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.10.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Grillowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 :D:D dzieńdoberek . http://images70.fotosik.pl/1251/fc8f187876504025.jpg :D:D do zobaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.10.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Grillowany? Oczywiście. ps Gotuje z pasją i klasą, a nie stawiam "sraczke jesienną" Edytowane 13 Października 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.10.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Oczywiście. ps Gotuje z pasją i klasą, Idealne zestawienie smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Takim nożem rozbiorę dorsza już filetem będącym.:D:D.Znakomita marka. http://img.bazarek.pl/249826/15383/2254032/671362514db0a041bc88d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.10.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Takim nożem rozbiorę dorsza już filetem będącym.:D:D.Znakomita marka. http://img.bazarek.pl/249826/15383/2254032/671362514db0a041bc88d.jpg Dorsz analfabetą kulinarnym nie jest, tylko rybą. http://s1.postimg.org/tau9kw95b/dorsz10.jpg ps kocham dorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.10.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jestem ciekawa tego dorsza. Haaa haa ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2015 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ... ps Gotuje z pasją i klasą, ... Zgadza się Shun robi wysokiej klasy "narzędzia" ... dla mnie jednak, Damascus są zbyt "delikatne" do pracy (używam takich "work horse" jak, Wusthof, Zwilling i Messermeister, w wersjach Pro) Pozdrowionka smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.10.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) żeberko BBQ http://www.chefpaul.net/FB/DSC03257s.jpg ... z "crash patatoes" po australijsku (pieczone na wytopionym wędzonym boczku, z cheddar, jalapeno i szczypiorem czosnkowym) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03263s.jpg ... na deser: oczywiście z grilla ... ananasy, gruszki, banany ... sos do owoców: przecier z jabłek, sok z lemonki, rum z miodem i ginger http://www.chefpaul.net/FB/DSC03252s.jpg kolacja była tak obfita, że śniadanko baaaardzo dietetyczne http://www.chefpaul.net/FB/DSC03273s.jpg smakowite pozdrowionka Edytowane 18 Października 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.