ada_marcin 05.10.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest kochany, więc spagetti - czyli dynia makaronowa i owoce morza. http://s29.postimg.org/uqrqzhcxj/jesienne_przysmaki_e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6926462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.10.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest kochany, więc spagetti - czyli dynia makaronowa i owoce morza. Bardzo przyzwoita kolacja ... do popicia, proponował bym jakiś niezły Riesling Aleście, się rozgadali ... u mnie dziś, ostatni dzień "polskiego tygodnia" (przedłużonego o dwa dni) ... pieczone z chrzanem i czosnkiem golonki z kapustą i grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6926854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliMarek 06.10.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Może moje pytanie jest niestosowne, ale co znajduje się pod folią? czy to krewetki?i jak zostały przyrządzone? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6927149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 06.10.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Klasycznie.1 minuta na oliwie + 4 minuty na białym winie. Czosnek, cytryna, ostra papryka i sól. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6927204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.10.2015 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ... no prawie rewolucja ... jedno avocado wystarczyło na quacamole dla czterech biesiadników http://www.chefpaul.net/FB/DSC03223s.jpg ... a jeden plasterek szyneczki, na dwoje http://www.chefpaul.net/FB/DSC03230s.jpg ... kurek niestety było ociupinkę (to te o których, wspominałem wcześniej) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03200s.jpg ... polecam na deser http://www.chefpaul.net/FB/DSC03214s.jpg ... pozdrawiając smakowicie wczesno-jesienną porą Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6932751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ... no prawie rewolucja ... jedno avocado wystarczyło na quacamole dla czterech biesiadników http://www.chefpaul.net/FB/DSC03223s.jpg ... a jeden plasterek szyneczki, na dwoje http://www.chefpaul.net/FB/DSC03230s.jpg ... kurek niestety było ociupinkę (to te o których, wspominałem wcześniej) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03200s.jpg ... polecam na deser http://www.chefpaul.net/FB/DSC03214s.jpg ... pozdrawiając smakowicie wczesno-jesienną porą Apetyczny zestaw kulinarny! Czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Jakie są składniki tego sosu? ps proszę o odpowiedź w normalnym temacie, np. kulinaria. Czosnek oczywiście pieczony, białe wino, puree czosnkowe, rosól, śmietana, tymianek, sól i pieprz. Edytowane 12 Października 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Brzmi apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933515 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Brzmi apetycznie. O tak, życie ze smakiem... powiem skromnie. Na obiad będzie dorsz z tym właśnie sosem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933520 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ponownie zabrzmiało apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933526 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ...życie ze smakiem... http://s17.postimg.org/yo9ttb4r3/dorsz_a.jpg http://s17.postimg.org/9bzrx4jpr/dorsz_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.10.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Grillowany? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6933955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 :D:D dzieńdoberek . http://images70.fotosik.pl/1251/fc8f187876504025.jpg :D:D do zobaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.10.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Grillowany? Oczywiście. ps Gotuje z pasją i klasą, a nie stawiam "sraczke jesienną" Edytowane 13 Października 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.10.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Oczywiście. ps Gotuje z pasją i klasą, Idealne zestawienie smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934289 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Takim nożem rozbiorę dorsza już filetem będącym.:D:D.Znakomita marka. http://img.bazarek.pl/249826/15383/2254032/671362514db0a041bc88d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.10.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Takim nożem rozbiorę dorsza już filetem będącym.:D:D.Znakomita marka. http://img.bazarek.pl/249826/15383/2254032/671362514db0a041bc88d.jpg Dorsz analfabetą kulinarnym nie jest, tylko rybą. http://s1.postimg.org/tau9kw95b/dorsz10.jpg ps kocham dorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.10.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jestem ciekawa tego dorsza. Haaa haa ha... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2015 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ... ps Gotuje z pasją i klasą, ... Zgadza się Shun robi wysokiej klasy "narzędzia" ... dla mnie jednak, Damascus są zbyt "delikatne" do pracy (używam takich "work horse" jak, Wusthof, Zwilling i Messermeister, w wersjach Pro) Pozdrowionka smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6934884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.10.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) żeberko BBQ http://www.chefpaul.net/FB/DSC03257s.jpg ... z "crash patatoes" po australijsku (pieczone na wytopionym wędzonym boczku, z cheddar, jalapeno i szczypiorem czosnkowym) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03263s.jpg ... na deser: oczywiście z grilla ... ananasy, gruszki, banany ... sos do owoców: przecier z jabłek, sok z lemonki, rum z miodem i ginger http://www.chefpaul.net/FB/DSC03252s.jpg kolacja była tak obfita, że śniadanko baaaardzo dietetyczne http://www.chefpaul.net/FB/DSC03273s.jpg smakowite pozdrowionka Edytowane 18 Października 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/122/#findComment-6939050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.