ada_marcin 20.10.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 A gdzie kupujesz kiszone? Wszędzie tylko kwaszone. W cudownym gospodarstwie ekologicznym. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Trafiłem tutaj całkiem przypadkiem i chyba zostanę na dłużej... Patrzę na te żeberka i żałuję, że dopiero pora śniadania Czy deser w postaci grillowanych owoców można też zrobić w piekarniku? Chciałem zawinąć te wszystkie smakołyki w srebrną folię i wstawić do piekarnika, ale nie wiem czy nie zrobi się papka... No i czy ginger tzn. imbir do sosu jest świeży ? Naturalnie, że można w piekarniku (oczywiście bez zawijania w folię, ponieważ się "ugotują") ... owoce smaruj rumem wymieszanym z miodem (ładnie się skarmelizują) Ada, miodzo mniodzio (ps - wiem gdzie to gospodarstwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ada, miodzo mniodzio (ps - wiem gdzie to gospodarstwo) Tyle, że zbyt rzadko tam trafiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.10.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam wszystkich smakowicie. Z braku czasu coś prostego i szybkiego do wykonania. Zapiekane pomidory nadziewane duszoną jagnięciną, anchois i kozim serem. Uciekam bo czas mnie goni. ps Pawle, ja jeńców nie biorę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 u mnie dziś również cienko ... zupa z rzodkiewek, fasolki szparagowej i zielonego groszku ... i pizza grillowana na kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.10.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 u mnie dziś również cienko ... zupa z rzodkiewek, fasolki szparagowej i zielonego groszku ... i pizza grillowana na kamieniu Chef ta Twoja "kamienna deska" to z czego jest ? Miałem granitową, ale była ciężka jak jasna ...... i poszła mi w ........ nad grillem (ulewa ja załatwiła). Szukam, niezbyt intensywnie, ale szukam - może z lawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) Chef ta Twoja "kamienna deska" to z czego jest ? Miałem granitową, ale była ciężka jak jasna ...... i poszła mi w ........ nad grillem (ulewa ja załatwiła). Szukam, niezbyt intensywnie, ale szukam - może z lawy ? zwykła płyta ceramiczna (gr około 3 cm) wypalana jak cegła Edytowane 21 Października 2015 przez Chef Paul fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 oczywiście z grilla ... ananasy, gruszki, banany ... sos do owoców: przecier z jabłek, sok z lemonki, rum z miodem i ginger http://www.chefpaul.net/FB/DSC03252s.jpg zrobiłam dzisiaj ananasy wg Chefa na grilowej patelni...owoce lekko posmarowałam miodem, ale nie na deser tylko do mięsa ......paluszki lizać dzieki za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 zrobiłam dzisiaj ananasy wg Chefa na grilowej patelni...owoce lekko posmarowałam miodem, ale nie na deser tylko do mięsa ......paluszki lizać dzieki za pomysł Do szynek robię w plastrach, do indyków w ćwiatkach (razem z zielskiem "na czubku") smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Tyle, że zbyt rzadko tam trafiasz... więcej wolnego czasu już całkiem niebawem ... emeryturka blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Żebyż jeszcze chciało Ci się wtedy przyjaciół odwiedzić, niecnoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Żebyż jeszcze chciało Ci się wtedy przyjaciół odwiedzić, niecnoto... Nie widzę problemu ... choć ja już u Was gościłem, więc może czas na rewizytę (miast Cypru np) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No cóż... Wszystko się może zdarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.10.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Zdarzyć wszystko się może, ja przywiozłam eko produkty. http://s7.postimg.org/gvtiagh5n/eko_produkty_1.jpg Żeberka czekają na grillowanie. http://s2.postimg.org/e1rtokrd5/eko_produkty_2.jpg Dodałam do przyprawy cukier, takie mięso lubi riesling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.10.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Wino od zachodnich sąsiadów. http://s10.postimg.org/ikmyvxj6h/eko_zeberka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2015 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 No cóż... Wszystko się może zdarzyć! ... tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ano może ... w przyszłym roku ? ... może luty ?, marzec ? ... razem z Władcą Przysmaków ? ... być może i Ada doleci ? ... ... lubi riesling. ... ja również ... około południa z kosteczką lodu ... no dobra Wybory w Polsce ... u mnie Kiełbasa wyborcza http://www.chefpaul.net/FB/DSC03307s.jpg ... z fasolą,cebulką i pomodorkiem ... i "robale" http://www.chefpaul.net/FB/DSC03339s.jpg ... dobre na każdą porę roku ... podałem jesienne (przed emerytalne ) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03350s.jpg ... z sosem Alfredo ... na ryżu http://www.chefpaul.net/FB/DSC03340s.jpg ... nie zbyt rewolucyjnym (z boczusiem, cebulką i pomidorem - jak "gupie" dojrzewają) Samakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 26.10.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Cudownie Pawle!!! Drugi etap to kapusta, borowki i http://s17.postimg.org/hs1fisb1b/eko_3.jpg http://s30.postimg.org/5qy8yn5wx/eko_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.10.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ada znielubiłem Cię. Ślinianki mi tak zaczęły pracować, że praktycznie utopiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ... Drugi etap to kapusta, borowki i http://s17.postimg.org/hs1fisb1b/eko_3.jpg http://s30.postimg.org/5qy8yn5wx/eko_5.jpg Żeberko z boczkiem ... smaczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.10.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Żeberko z boczkiem ... smaczności Oj, tak :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.