anSi 27.10.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Chefie, gdzie mogę znaleźć Twój przepis na nalewkę z pigwy? Bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.10.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Chefie, gdzie mogę znaleźć Twój przepis na nalewkę z pigwy? Bardzo poproszę Proszę uprzejmie http://www.chefpaul.net/pigwowka01.html Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 A dziękuję, też uprzejmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dziekuję za pochwały. Borowiki(200gram suszonych) z kapustą(900gram) i szlachetnym mięsem. http://s11.postimg.org/ue66omnrn/borowiki_z_kapust_1.jpg http://s30.postimg.org/hpghogw0x/borowki_z_kapust_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Tak jak żeberka, tylko inna przyprawa. Czas grillowania to kilka minut. http://s3.postimg.org/z4t4te6bn/borowiki_z_kapust_5.jpg http://s21.postimg.org/aq4gh539z/borowiki_z_kapust_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Cudowny zapach borowików w sosie własnym, roznosi się na cały dom. http://s21.postimg.org/guxe44mon/borowiki_z_kapust_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Grillowane szlachetne mięso kładziemy na borowikach w głębokim talerzu. Porcja na 1 osobę, czyli uczta imperialna. http://s14.postimg.org/sgosie85t/borowiki_z_kapust_12.jpg ps zapach jest tak cudowny, że ... brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.10.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 i to wszystko tak bez rolady, topieniu w tłuszczu itp.? ps mniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 i to wszystko tak bez rolady, topieniu w tłuszczu itp.? ps mniami! Moja stomatolog nie jest matołem i zawsze dobrze doradzi... ps zgrabna, piękna i wie co to dobre "ciacho". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.10.2015 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 U Ciebie Ado, sezon na grzyby (świetnie, bardzo lubię) ... u mnie na ryby (również lubię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 U Ciebie Ado, sezon na grzyby (świetnie, bardzo lubię) ... u mnie na ryby (również lubię) Dobry pomysł. Zacznę od pozbycia się soli... http://s27.postimg.org/yz1p5dwgj/ryba_1.jpg http://s2.postimg.org/idc29mmjd/ryba_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.10.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Grillowane szlachetne mięso kładziemy na borowikach w głębokim talerzu. Porcja na 1 osobę, czyli uczta imperialna. http://s14.postimg.org/sgosie85t/borowiki_z_kapust_12.jpg ps zapach jest tak cudowny, że ... brak słów. Rany.. aż musiałem coś zjeść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Rany.. aż musiałem coś zjeść.. Kocham borowiki w sosie własnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Następny składnik... http://s29.postimg.org/6zo3icqqf/ryba_3.jpg http://s8.postimg.org/aehpxnxol/ryba_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ostatnia... http://s28.postimg.org/sm3e2x6zh/ryba_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 http://s15.postimg.org/lvhy11vcr/Ryba_6.jpg Co do kaparów, muszą być duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Olej ziołowy do dań z ryb : pietruszka, kocimięta cytrynowa, bazylia, lubczyk, macierzanka, szczypiorek. Odstawiamy do lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 http://s8.postimg.org/uj0e4bv79/rybka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.10.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wygląda bardzo smakowicie. Ado - pełna uznania dla Twoich talentów kulinarnych i wszelakich jestem Będę częściej ...podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.10.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Wygląda bardzo smakowicie. Ado - pełna uznania dla Twoich talentów kulinarnych i wszelakich jestem Będę częściej ...podglądać Bardzo dziękuję. http://s23.postimg.org/he4bclxpn/rybka2.jpg http://s8.postimg.org/69s31519x/rybka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.