Chef Paul 21.11.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Raczej rewolucje mnie nie rajcują - chyba jestem zwolennikiem ewolucji ...... - no ale grunt musi być podatny ....... http://img.wiocha.pl/images/f/c/fca950f8a5ab1bbcbd2c38c8f089ae27.jpg "słuszna porcja" ... szkoda tylko, że "silicon'owa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.11.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Raczej rewolucje mnie nie rajcują - chyba jestem zwolennikiem ewolucji ...... - no ale grunt musi być podatny ....... http://img.wiocha.pl/images/f/c/fca950f8a5ab1bbcbd2c38c8f089ae27.jpgMniam, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.11.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Prosta kuchnia na światowym poziomie. Ekologiczna watróbka z młodego kurczaka wolno wybiegowego. Najlepsza hodowla w kraju, oczywiście na zamówienie z uwagi na dostępność. Czosnek i cebula regionalna fenomen smakowy. La Bonette na sztuki z oczywistych powodów, 520 gram. http://s4.postimg.org/zagdb6bdp/najlepsze_ska_adniki_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.11.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 http://s2.postimg.org/k2bze8hqh/najlepsze_sk_adniki_2.jpg cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.11.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 http://s12.postimg.org/coxtentnx/najlepsze_ska_adniki_3.jpg http://s27.postimg.org/8x11rnaz7/najlepsze_ska_adniki_4.jpg ps wątróbka przypiekana na żeliwnej patelni, bez topienie i pikulenia w tłuszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.11.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Miękość, soczystość, kolor, smak... eko perfekcja uzupełniona wyjątkowym czosnkiem i cebulą, plus jedyne cudowne La B. http://s9.postimg.org/40f2yvf4f/najlepsze_ska_adniki_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.11.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ... idę coś przekąsić ... coś stosownego do Tequila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Władco Przysmaków, ... namówiłeś mnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC03417s.jpg Shun, kraje Bianco Doro, zgodnie z wymogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.11.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Następny mi ciśnienie podniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.11.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 "słuszna porcja" ... szkoda tylko, że "silicon'owa" Dla niektórych powinien być zakaz takiego żarcia w takim towarzystwie.:).Od samego patrzenia może być tragiczne w skutkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.11.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Władco Przysmaków, ... namówiłeś mnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC03417s.jpg Shun, kraje Bianco Doro, zgodnie z wymogami Bianco Doro to rarytas, więc wymaga dobrego dzieła sztuki do krajania. Witam w ekskluzywnym klubie Shun. Dzisiaj wyjątkowo przydatny nóż, indyk czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.11.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Miękość, soczystość, kolor, smak... eko perfekcja uzupełniona wyjątkowym czosnkiem i cebulą, plus jedyne cudowne La B. http://s9.postimg.org/40f2yvf4f/najlepsze_ska_adniki_5.jpg Czapki z głów! Imperialna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.11.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Zaczynam ceremonie użycia noża. http://s8.postimg.org/mrrccfphx/nozyk.jpg http://s23.postimg.org/469xzg64r/nozyk1.jpg Edytowane 26 Listopada 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.11.2015 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Indyk (deep fry, w oleju orzeszkowym), brukselka pieczona w plastrach wędzonego boczku, z sosem z tomatilos i serem cheddar, zawijana pierś indora po peruwiańsku, gruszki pieczone z borówkami, z miodem i rumem, itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.11.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Zaczynam ceremonie użycia noża. http://s8.postimg.org/mrrccfphx/nozyk.jpg http://s23.postimg.org/469xzg64r/nozyk1.jpgTaki zardzewiały kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.11.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Indyk (deep fry, w oleju orzeszkowym), brukselka pieczona w plastrach wędzonego boczku, z sosem z tomatilos i serem cheddar, zawijana pierś indora po peruwiańsku, gruszki pieczone z borówkami, z miodem i rumem, itd, itp To się nazywa świąteczne zestawienie. Polowałeś w tym roku z sąsiadem na indyki? ps a-ha, co w tym roku było w szkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.11.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Bo ze mnie taki psi pikul. Taki trochę efekciarski z tymi śladami po kolejnym zaginaniu. No ale to dobra stal więc nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.11.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 (edytowane) To się nazywa świąteczne zestawienie. Polowałeś w tym roku z sąsiadem na indyki? ps a-ha, co w tym roku było w szkle? Sąsiad pojechał z kolegą (zupełnie nie miałem czasu) W tym roku, przegłosowano Chianti i Pinot Noir do kolacji ... w trakcie gotowania i pieczenia, padła była, flaszeczka Burbon'a ps - Shun, pięknie Tobie "zardzewiał" Edytowane 27 Listopada 2015 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.11.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Tym razem moja kolej, Shun z serii Sora. Jestem zachwycona ostry jak brzytwa.To jest nóż, a nie psia pikula. http://s28.postimg.org/5rk2ixfwd/moja_sora.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.11.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ... ps - Shun, pięknie Tobie "zardzewiał" A ty jakich noży używasz? Kiedyś miałem na tym punkcie lekką korbę ale od parunastu lat używam kupiony na jakiejś wyprzedaży komplet tanich noży Gerlacha. Dają się naostrzyć tak, że golą ale niestety tępią się stosunkowo szybko. Nie przeszkadza mi to za bardzo, bo i tak ostrzę je raz na kilka tygodni. Ciężkiego życia nie mają. Ty jednak jako szef kuchni musisz mieć pewnie coś solidniejszego. Shun fajny ale tani nie jest. Do domu to, moim zdaniem przerost formy nad treścią. Raczej dla pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.