Chef Paul 03.01.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Czyżby poświąteczna dieta ? Dziś, skopowina udziec barani, (czosnek, zawsze "pod ukosem") http://www.chefpaul.net/FB/DSC03551s.jpg ... w połowie pieczenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC03554s.jpg jeszcze dwie godziny i będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wygląda apetycznie. Ja węglowodanowy detoks próbuję przejść, więc białko we wszelkiej postaci jak najbardziej na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wygląda apetycznie. Ja węglowodanowy detoks próbuję przejść, więc białko we wszelkiej postaci jak najbardziej na czasie ... najlepszym w pieczeniu barana, jest ... podlewanie go cydrem i burbonem ... mniejsza część do barana, większa dla kucharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ... zapachniało http://www.chefpaul.net/FB/DSC03556s.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ada na wakacjach zimowych ... może mnie odwiedzi, kiedy dupka jej zmarznie Marcin, przywieź ją ... ... nowy burbonik ... niezły ser (blue stilton cheese) ... cygarko http://www.chefpaul.net/FB/DSC03606s.jpg smakowite pzdr z zimowej Florydy (w tym roku, zima wyjątkowo ciepła, +19*C - w dzień, w nocy + 10*C, niestety - idzie wytrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Cóż ... przyszło mi wpisać następny post pod własnym Podwędziliśmy http://www.chefpaul.net/FB/DSC03627s.jpg Polędwiczki http://www.chefpaul.net/FB/DSC03642s.jpg Żeberka http://www.chefpaul.net/FB/DSC03647s.jpg ... no i bardzo się ochłodziło (w końcu i u mnie również zima) ... więc chili con carne z avocado http://www.chefpaul.net/FB/DSC03665s.jpg pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 01.02.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Wołowina o intensywnym bogatym smaku i zapachu...palce lizać. http://s22.postimg.org/ok5t7f8td/wolowina4.jpg Na widelcu czosnek, papryka, cebula i marchewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2016 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ada, jak zwykle bardzo apetycznie U mnie tym razem, peklowana wołowina http://www.chefpaul.net/FB/DSC03674s.jpg http://www.chefpaul.net/FB/DSC03678s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.02.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 o matko a ja na detoksie od-mięsnym jestem .. Chef'ie - a awokado to na gotowe chili con carne się wrzuca ? się nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 o matko a ja na detoksie od-mięsnym jestem .. Chef'ie - a awokado to na gotowe chili con carne się wrzuca ? się nie spotkałam Owszem również szczypior (lub młodą cebulkę), cheddar, paprykę (szczególnie jalapeno), jak również ukwaszoną kremówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 02.02.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Owszem również szczypior (lub młodą cebulkę), cheddar, paprykę (szczególnie jalapeno), jak również ukwaszoną kremówkę. Kradnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 02.02.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja chyba tez skradnie , jeszcze nigdy nie robiłam chili corn. Pieknie ta zupa wyglada z tym avocado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 05.02.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Na gęsto. http://s16.postimg.org/551so9ket/chili1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 05.02.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Ja swoją chili con bede robiła w sobote lub w niedziele. Jeszcz nie miałam okazji jesc tej zupy. Smakowicie wyglada i mam nadzieje , ze wyjdzie mi smaczna. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Valencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.02.2016 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) nic rewolucyjnego ... więc w "kulinariach" cycek kurzęcy, saute z tartym parmesan http://www.chefpaul.net/FB/DSC03683s.jpg ponadnormatywnej wielkości, zraz zawijany (lokalny Angus) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03667s.jpg filet mignon (florydzki Angus) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03711s.jpg jak zwykle ... pozdrawiam niezmiernie smakowicie Edytowane 10 Lutego 2016 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2016 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) nic rewolucyjnego ... więc w "kulinariach" cycek kurzęcy, saute z tartym parmesan http://www.chefpaul.net/FB/DSC03683s.jpg ponadnormatywnej wielkości, zraz zawijany (lokalny Angus) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03667s.jpg filet mignon (florydzki Angus) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03711s.jpg jak zwykle ... pozdrawiam niezmiernie smakowicie Witaj Chef. Jeśli pozwolisz odniosę się i tu.Za głosem moderatora Finlandia. ad1.groszek z puszki czy innego źródła i jak przyprawiony.Czy z tym płynem.To ważne gdy kładzie się pierś na coś czego nie lubi. ad2.zraz zawinięty w co???. Cóż się tam znajduje jeśli możesz??? To ważne dla zraza. ad3.kolejność konsumpcji??? Jeśli możesz.Czym przyprawione wielokrotnie tu prezentowane zielone awokado ??? Pozostałe są pretensjonalne. p.s Wybacz Chef parmezan nie pasuje do piersi.Oczywiście to moja subiektywna ocena.Stworzono go do innych potraw. Edytowane 10 Lutego 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 10.02.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Chefie jedzenie wyglada bardzo apetycznie i ten filet mignon wprost , az by sie go chcialo zjesc Narobiles mi apetytu tym stekiem i chyba sie skusze na filet mignion( zreszta ze stekow moj ulubiony ).Robie w sobote tylko z grila. P.S. Parmezan jak najbardziej pasuje do piersi z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.02.2016 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Chefie jedzenie wyglada bardzo apetycznie i ten filet mignon wprost , az by sie go chcialo zjesc Narobiles mi apetytu tym stekiem i chyba sie skusze na filet mignion( zreszta ze stekow moj ulubiony ).Robie w sobote tylko z grila. P.S. Parmezan jak najbardziej pasuje do piersi z kurczaka. Mej żonie również pasuje Do dobrego filet, polecam cabernet w temperaturze o jeden stopień wyższej, niż zalecana przez winnicę ps - jeżeli nie mamy świeżego groszku, możemy go zastąpić mrożonym Edytowane 11 Lutego 2016 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.02.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Mej żonie również pasuje Do dobrego filet, polecam cabernet w temperaturze o jeden stopień wyższej, niż zalecana przez winnicę ps - jeżeli nie mamy świeżego groszku, możemy go zastąpić mrożonym O Boże wiem ,że ci się wyrwało. polecam cabernet w temperaturze o jeden stopień wyższej, O tym nie pisz bo wiesz jak jest. Pozdrawiam Chef. Edytowane 11 Lutego 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valencja 11.02.2016 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Mej żonie również pasuje Do dobrego filet, polecam cabernet w temperaturze o jeden stopień wyższej, niż zalecana przez winnicę ) Lubie steki mniej krwiste, zobacze jak mi wyjdzie na grilu. Co do wina , do steka pije zawsze jedno i to samo od lat:D. Chilijskie, Cabernet Saurignion, z temperatura wyprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.