Władca Przysmaków 25.04.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zaczynam z nową koncepcją, "potrawy na pniu” . W tym celu ściełem 60 letnie drzewo, kulinarny pniak jest prawie gotowy. http://s31.postimg.org/nku2rkw6z/pniak1.jpg http://s31.postimg.org/k3nvu8oor/pniak2.jpg Tak więc, pozdrawiam z pnia mózgu kulinarnego. Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 25.04.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Próba generalna, czyli "wodowanie" pniaka. http://s31.postimg.org/vmu4allvf/pniak3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.04.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 no i chrzciny na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.04.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Na pniu pojawiły się piersi i ananas, a grill już czeka. http://s32.postimg.org/tduytwmbp/pniak_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.04.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) http://s32.postimg.org/4rr818qo5/pniak_9.jpg Sos: puree z czewonego chili, sok z cytryny, ocet jabłkowy, czosnek, brązowy cukier, sól i kruszony susz z czerwonej papryki. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.04.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Z resztek coś dla gotującego, dla zabicia czasu. http://s32.postimg.org/6694vy8ed/pniak_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.05.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 (edytowane) Boczek z pnia. http://s32.postimg.org/lr75dgy9x/boczek_z_pnia.jpg http://s32.postimg.org/sppyrdyf9/boczek_z_pnia_2.jpg Odstawiam na 12h(minimum). Następnie grill z nastawieniem na bbq 3-3,5h Edytowane 5 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.05.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Lekko i wiosennie na pniaku, ale z gustem i smakiem. http://s32.postimg.org/qv6lwpw5h/wiosennie_z_pniaka_1.jpg http://s32.postimg.org/7ysno5ddx/wiosennie_z_pniaka_2.jpg http://s32.postimg.org/onuk3fqx1/wiosennie_z_pniaka_3.jpg Edytowane 6 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 06.05.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 (edytowane) Prosto, lekko i przyjemnie. Co za smak! http://s32.postimg.org/gz1w9mbd1/wiosennie_z_pniaka_4.jpg Edytowane 6 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.05.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 (edytowane) Lekko skromnie i smacznie, czyli spaghetti pełnoziarniste i krewetki na pniu. Krewetki duże, jest ich dokładnie 42 - 1kg. http://s32.postimg.org/fgyh6rgat/na_pniu5.jpg http://s32.postimg.org/tch118chx/na_pniu8.jpg ps Oczywiście wszystko naturalne. Krewetki dzikie, a spaghetti organiczne. Edytowane 7 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.05.2016 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Wybieramy dobrą wódke do sosu. Szwedzka 34 razy destylowana - jedyna taka na świecie nadaje delikatności, szara gąska nadaje smaku klasycznego, nasza Polska Ultimat lekko wyostrza, a Słowacki 2ny krzyż podbija smak o stopień wyżej. Dzisiaj mamy ochote na klasyka, czyli szara gąska. http://s32.postimg.org/fdlu9i3id/na_pniu9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Już się przestraszyłem, że przeszdłeś na jakąś suchą dietę rozumiem, że powyższe płyny, nie tylko "do sosu" Jutro u mnie również gąska ... ale klasyczna z pieca (z zielonym jabłkiem i pomarańczą, podlewana miodowym cydrem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.05.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Już się przestraszyłem, że przeszdłeś na jakąś suchą dietę rozumiem, że powyższe płyny, nie tylko "do sosu" Jutro u mnie również gąska ... ale klasyczna z pieca (z zielonym jabłkiem i pomarańczą, podlewana miodowym cydrem) Dobrze się rozumiemy. Kocham gęsinę. U mnie jak widać po sandomiersku, nadziewana jabłkami i gruszką. Dla podkręcenia "klimatu" świeczka. http://s32.postimg.org/90z2meqit/na_pniu11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.05.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 (edytowane) Zaczynamy oczywiście od przystawki. http://s32.postimg.org/b9osdldmt/na_pniu12.jpg http://s32.postimg.org/oei8pqmh1/na_pniu14.jpg http://s32.postimg.org/45cy4fakl/na_pniu15.jpg Akcentem jest krewetka kolosalna(15cm), dodaje ekstra walorów dekoracyjno-smakowych. Idealna przystawka w oczekiwaniu na "spagettiii". http://s32.postimg.org/nbe77vio5/na_pniu16.jpg Edytowane 7 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 (edytowane) Dziś jestem na diecie ... kozi ser i burbon z Kentucky. .. na deser tylko cygaro ps - podwieczorek z sąsiadem był bardzo kaloryczny Edytowane 7 Maja 2016 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.05.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Dziś jestem na diecie ... kozi ser i burbon z Kentucky. .. na deser tylko cygaro ps - podwieczorek z sąsiadem był bardzo kaloryczny Wyczułem to podczas wczorajszej rozmowy tel. ps zaległości... http://s32.postimg.org/61ot9nklh/na_pniu_17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.05.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Caciottello na pniu, czyli przygotowania do lekkiego prostego i smacznego dania z grilla. http://s32.postimg.org/9s4h940sl/ser_na_pniu_1.jpg http://s32.postimg.org/3srr2fqit/ser_na_pniu_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.05.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Finezja i poezja smaku, a z odrobiną czerwonego wina to już kulinarny luksus. Można szykować grilla... http://s32.postimg.org/cguqew5fp/ser_na_pniu_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 08.05.2016 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) Na pniu... http://s32.postimg.org/448g4tyth/na_pniu20.jpg http://s32.postimg.org/el7e9i8at/na_pniu21.jpg http://s32.postimg.org/lb1d5lthh/na_pniu22.jpg http://s32.postimg.org/npav72g79/na_pniu23.jpg http://s32.postimg.org/qiw3kx5s5/na_pniu24.jpg http://s32.postimg.org/m7pvevsed/na_pniu25.jpg ps uwielbiam z duża ilością świeżego czosnku w nadzieniu kapelusza, bazylia tylko świeża nigdy suszona. Udziec indyczy na ostro w słodkim sosie. Był marynowany w roztworze czosnku, cebuli, wędzonej papryki, musztardy, chipotle chili, nasion seleru, kolendrze i soli. Edytowane 8 Maja 2016 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2016 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 zmenczonym biesiadą ... gęś jak to gęś ... zawsze doskonała ... portobello również były ( ale małe kapelusze, z cebulką tylko ) ps -foty (jeżeli potrzeba, z przepisem na gęś jabłkowo-pomarańczową) jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.